Horoscop zilnic 28 noiembrie. Zodia care are mari șanse să își crească veniturile. Oportunități financiare pentru acești nativi VIDEO EXCLUSIV

Iată ce îți rezervă astrele în prima zi a săptămânii!
Horoscop zilnic 28 noiembrie. Zodia care are mari șanse să își crească veniturile. Oportunități financiare pentru acești nativi VIDEO EXCLUSIV

Horoscop zilnic 28 noiembrie. Marte retrograd din Gemeni formează astăzi un aspect de susținere cu Saturn din Vărsător, aspect constructiv care oferă structură ideilor, ne ajută să le punem în practică, să le analizăm cu mai multă răbdare, dar mai ales să reparam ceea ce am stricat în ultimele luni.

Horoscop zilnic 28 noiembrie. Berbecii primesc vești bune

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

S-ar putea ca astăzi să ai parte de vești bune, constructive, care să pună în mișcare un proiect care a fost în stand-by sau să să dea viață unei inițiative de grup care până acum a fost doar la nivel de idee. Se pot relua dialoguri, negocieri și vei da dovadă de multă maturitate în gândire. Te poți baza pe sprijinul prietenilor în orice problemă întâmpini.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Deși nu treci printr-o perioadă prea bună din punct de vedere financiar, contextul astrologic al zilei poate aduce astăzi o oportunitate prin care să-ți crești veniturile. Poate fi vorba de un proiect extra profesional sau de un comision pe care ți-l propune un superior. Nu refuza, chiar dacă nu este în totalitate ceea ce ți-ai dorit.

Citește și: Ce caută zodiile în relațiile de dragoste. E bine să știi asta, înainte de a începe o relație

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Începi săptămâna cu o doză mare de energie și ar trebui să profiți din plin de ea pentru că vei observa că va scădea treptat ca urmare a aspectelor tensionate pe care urmează să le formeze Marte retrograd din zodia ta. Dacă până acum ai ignorat unele sfaturi, viziuni sau probleme de natură birocratică, de acum va trebui să te ocupi de ele.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Deși nu ai cea mai bună stare de spirit și nici nivelul de energie la maximum, astăzi vei reuși să te mobilizezi destul de bine și să faci față tuturor provocărilor care-ți apar în cale. Vei reuși să clarifici situații care trenează de mai multă vreme, iar un rol important îl va avea partenerul de viață sau partenerii profesionali.

Horoscop zilnic 28 noiembrie. Fecioarele se pot face remarcate în carieră

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Planurile de viitor pe care ți le-ai făcut cu partenerul de viață par să intre pe o traiectorie ascendentă și vă înțelegeți de minune în privința vieții în doi. Pe de altă parte, și în proiectele de grup în care ești implicat ai toată susținerea asociaților și vei reuși să le repui în mișcare, însă fii perseverent și răbdător.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ai șanse să-ți refaci imaginea profesională, dacă a fost afectată, și te poți aștepta la oportunități de a te face remarcat în carieră. Ai încredere mai mare în tine, te automotivezi și poți să ajungi acolo unde până acum doar ai visat. Ești concentrat pe munca ta, responsabil și perseverent și nu vei da înapoi în fața provocărilor.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Pentru tine începe săptămâna cu mult chef de viață, de distracție și o stare de spirit destul de bună. Ești deschis la discuții cu persoana iubită, petreci timp cu copiii și dedici timp hobby-urilor celor dragi. Dacă ești singur, ești mai deschis flirtului și noilor experiențe. Cucerești, cunoști și intri în aventuri pasionale.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Discuțiile în familie sunt constructive și reușești să ajungi ușor la un consens cu cei dragi în privința bugetului comun alocat trebuințelor din gospodărie. Poate vrei să reamenajezi de Sărbători, să cumperi ceva pentru casă, să faci o investiție imobiliară sau să obții un bun patrimonial.

Horoscop zilnic 28 noiembrie. Vărsătorii sunt avantajați în sectorul relațiilor

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Contextul astrologic al zilei îți este favorabil pentru comunicarea cu partenerul de viață și pentru reluarea unor subiecte de discuție care până acum nu au fost rezolvate. Dacă ai evitat niște teme, astrele nu te mai lasă să te ascunzi, însă ține cont că rezultatul este unul favorabil, constructiv. Poți lua decizii de viitor destul de bune, inclusiv în privința unui contract profesional.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Deși muncești mult și te simți epuizat, astăzi nu vei spune pas unei oportunități profesionale care vine spre tine, unui proiect extra, care promite să-ți aducă și venituri suplimentare. Este o zi favorabilă pentru nativii care vor să-și renegocieze salariul sau programul sau sarcinile. Saturn, guvernatorul tău, îl susține pe Marte retrograd să rezolve sarcini restante.

Citește și: Zodii care atrag banii ca un magnet de sărbători. Acești nativi au parte de belșug la sfârșit de an

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Saturn din zodia ta îl susține pe Marte din sectorul iubirii, așa că astăzi te poți aștepta la o stare de spirit bună, la o doză mai mare de optimism și fericire. Relațiile cu copiii și cu persoana iubită par să meargă de la sine și nu ți-ar strica un gram de pasiune în viața sentimentală. Cei singuri pot cuceri persoana care le place, însă nu se vor grăbi la pasul următor.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Dacă te simți frământat de anumite întrebări, temeri, stări anxioase, amintiri, astrele îți recomandă să discuți cu familia și să nu te temi să faci destăinuiri. Poți discuta despre secrete, despre lucruri pe care nu le știu mulți despre tine pentru că vei primi înțelegere, chiar dacă sunt subiecte pe care și altă dată ai încercat să le abordezi și nu au adus rezultatele așteptate.

Horoscopul zilei de 28 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Vancea, dezvaluiri inainte de nuntă
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *