Horoscop zilnic 28 septembrie. Zodia care începe o nouă poveste de dragoste

Principalele previziuni astrale
Horoscop zilnic 28 septembrie. Zodia care începe o nouă poveste de dragoste

Horoscop zilnic 28 septembrie. Marte, planeta acțiunii, din zodia Gemeni formează un aspect de susținere cu Saturn retrograd din Vărsător, context astrologic care ne oferă un raționament bun, logică, atenție sporită și răbdare. De asemenea, o să avem o intuiție foarte bună, capacitate de a face efort intelectual și vom fi foarte responsabili în luarea deciziilor. Putem da formă ideilor pe care le avem, de altfel sunt zile bune să ne materializăm planurile cu încredere și curaj.

Horoscop zilnic 28 septembrie. Previziuni pentru fiecare zodie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Te poți baza cu încredere pe ideile care îți trec prin minte și le poți pune în practică, însă fă-o cu răbdare și atenție la detalii. Poți primi niște vești și sfaturi foarte bune care să te ajute să dai o formă concretă unor planuri și proiecte de viitor. Prietenii îți sunt alături și te poți baza pe aceștia.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

S-ar putea să ai parte de oportunități de creștere a veniturilor, însă pentru asta să trebuiască să muncești suplimentar sau să-ți iei niște responsabilități în plus. Pe de altă parte, ai grijă la cheltuieli și fii mai responsabil și matur în administrarea bugetului. Profesional, te poți afirma grație unor talente și abilități native.

Horoscop zilnic 28 septembrie. Progrese în plan personal sau profesional

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Contextul astrologic al zilei îți aduce energie și încredere în forțele proprii, aspecte care te ajută sa te deschizi către noi perspective, să evoluezi și să faci progrese în plan personal sau profesional. Ai șanse foarte mari să-ți pui în practică niște idei, poți face o călătorie sau o delegație și poți rezolva probleme cu actele.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Deși nivelul tău de energie nu este la cote maxime, astăzi vei avea capacitatea să te mobilizezi exemplar și să rezolvi chiar și probleme mai vechi care te stresau și oboseau. Este o zi bună să clarifici niște situații financiare în care ești implicat alături de alții sau situații care nu depind integral de tine.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Azi ai mari șanse să ajungi la o viziune comună cu partenerul de viață sau cu persoanele cu care colaborezi profesional. În cuplu este o zi bună să-ți faci planuri de viitor plecând de la viziuni comune, iar în proiectele profesionale poți ajunge mai ușor la o cale de mijloc cu asociații și colaboratorii.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Din punct de vedere profesional, ziua de astăzi poate veni cu șanse de afirmare, însă va trebui să ai curaj să ieși în față poate chiar să muncești mai mult decât de obicei. S-ar putea să preiei niște proiecte suplimentare sau niște responsabilități importante. Unii nativi își pot schimba tehnica de lucru pentru a fi mai eficienți.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Contextul astrologic al zilei îți aduce o stare de spirit bună, energie și mai mult entuziasm. Dacă ești într-o relație de început, vei fi mult mai deschis către consolidarea acesteia. Nativii care sunt părinți pot acorda mai multă atenție și timp activităților alături de copii. Cei singuri au toate șansele să înceapă o nouă poveste de dragoste.

Horoscop zilnic 28 septembrie. Remunerație generoasă pentru munca depusă

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Contextul astrologic al zilei te susține să rezolvi pe cale amiabilă o serie de neînțelegeri cu familia sau situații care vizează locuința, poate chiar legate de actele unei case. Vei observa că ai mai mult spor în toate activitățile gospodărești și s-ar putea să fii surprins de atitudinea amabilă a celor dragi, care sunt dispuși să te ajute.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Marte se află în sectorul relațiilor tale și s-ar putea ca astăzi să fii nevoit să abordezi anumite subiecte mai delicate în relația cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri. Dacă până acum ai evitat anumite teme, astăzi nu vei mai putea să le ocolești. Partea cu plus este că vei da dovadă de diplomație și de răbdare în dialoguri și negocieri.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Eforturile tale de la locul de muncă vor fi răsplătite și s-ar putea chiar să primești o remunerație generoasă pentru munca depusă. Vei observa că astăzi te organizezi foarte bine și unii nativi chiar pot avea șanse de suplimentare a veniturilor. Dai dovadă de răbdare și atenție în desfășurarea activităților și ești dispus să-i ajuți și pe cei mai puțin cunoscători.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Saturn se află în zodia ta, iar Marte se află în sectorul iubirii, prin urmare contextul astrologic al zilei îți aduce energie și o doză mai mare de optimism. Te bucuri de momente plăcute în viața sentimentală, iar dacă ești singur ai toate șansele să atragi atenția persoanei pe care o placi. În alte cazuri poți avea succes cu un proiect creativ.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Contextul astrologic al zilei te ajută să îți exteriorizezi emoțiile și sentimentele, însă o vei face, cel mai probabil, doar cu persoane de încredere sau în fața familiei. Dacă ceva din trecut te macină sau ai niște frământări sau treci prin stări anxioase, petrece mai mult timp cu tine, în intimitatea căminului și s-ar putea să îți vină răspunsurile sub formă de revelație.

Horoscopul zilei de 28 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *