Horoscop zilnic 29 ianuarie. Trigon între Soare și Marte. Zodia care găsește rezolvarea la problemele cu banii

Ce îți rezervă astrele duminică, 29 ianuarie
Horoscop zilnic 29 ianuarie. Trigon între Soare și Marte. Zodia care găsește rezolvarea la problemele cu banii

Ne aflăm sub auspiciile unui trigon între Soarele din Vărsător și Marte din Gemeni, context care aduce energie, curaj și încredere de sine, în special zodiilor de Foc.

Horoscop zilnic 29 ianuarie. Taurii se remarcă pe plan profesional

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

S-ar putea să fii mai dornic de plimbări, întâlniri cu prietenii sau de vizite la rude. Ești foarte comunicativ și ai curaj să spui lucrurilor pe nume. Pe de altă parte, unii nativi vor negocia un proiect sau își vor pune ordine în planuri.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Sunt zile bune pentru a străluci, pentru a te pune în valoare profesional și ieși în față cu mai mult curaj. Pe de altă parte, nu este exclus să-ți crească veniturile în urma unei activități extraprofesionale.

Citește și: Horoscop săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Luna Plină în zodia Leu aduce schimbări majore pentru acești nativi. Se încheie un capitol în viața lor

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Se anunță o zi comunicativă în care vei afla informații importante sau vei avea parte de dialoguri care să-ți aducă unele răspunsuri. Te bucuri de înțelegere cu cei din jur și îți poți propune să înveți lucruri noi sau să faci o călătorie peste hotare.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

S-ar putea ca niște situații financiare mai vechi care te-au tot frământat și agitat să-și găsească rezolvarea zilele acestea. În cuplu te bucuri de momente pasionale care vor aduce îmbunătățiri vieții intime.

Horoscop zilnic 29 ianuarie. Balanțele dau dovadă de creativitate sporită

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Profita de ziua libera și acordă mai mult timp partenerului de viață. Dacă ești singur ți-ar prinde bine o ieșire cu prietenii și astfel poți întâlni o persoană care să te atragă și cu care să începi o relație de lungă durată.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Azi te bucuri de spor în activitățile desfășurate și nu este exclus să profiți de ziua liberă pentru a-ți pune ordine în niște proiecte profesionale. Nu neglija odihna și alimentația.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Zilele acestea dai dovadă de o creativitate sporită și de mai multă poftă de viață. Unii nativi vor flirta mai mult și vor dori să-și îndeplinească poftele și dorințele. Nu este exclus să se îndrăgostească de cineva și să înceapă o poveste de iubire.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Relațiile cu familia se îmbunătățesc zilele acestea și vei reuși să ajungi mai ușor la o viziune comună pe cei dragi. Toată acest context poate avea legătură cu un bun patrimonial sau cu o renovare pe care vrei să faci în locuință.

Horoscop zilnic 29 ianuarie. Săgetătorii au parte de discuții cu partenerul de viață

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Te pui foarte bine în evidență prin felul în care comunici cu cei din jur, ba chiar te faci plăcut de persoanele cu care intră în contact. Pe de altă part este o zi bună pentru discuții cu partenerul de viață, pentru lămuriri și petrecerea timpului în doi.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Zilele acestea te preocupă situația financiară și ești dispus să-ți cauți un job suplimentar sau să accepți niște sarcini în plus la locul de muncă care știi că se vor zice o creștere a veniturilor.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Te bucuri de zile foarte bune în plan personal. Îți dorești să ieși în față și să te faci remarcat grație creativității tale. Pe de altă parte, contextul astrologic îți poate aduce ocazia de a cuceri persoana care îți place.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Ai putea răspunde afirmativ unei invitații în familie și astfel să lămurești niște situații mai vechi sau frământări cu care te-ai confruntat. Te poți elibera de anumite secrete sau traume mai vechi, poate chiar din copilărie.

Horoscopul zilei de 29 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
7.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *