Horoscop zilnic 30 aprilie 2022. Luna Nouă în zodia Taur aduce schimbări benefice. Perioadă prielnică pentru câştiguri

Horoscopul zilei 30 aprilie vine cu surprize pentru mai mulţi nativi. Află ce ţi-au rezervat astrele.
Horoscop zilnic 30 aprilie 2022. Luna Nouă în zodia Taur aduce schimbări benefice.  Perioadă prielnică pentru câştiguri

Horoscop zilnic 30 aprilie 2022, află ce ţi-au rezervat astrele. Astăzi se formează Lună Nouă în zodia Taur, eveniment însoțit de o Eclipsă parțială de Soare, dar care nu va fi vizibilă din România. Dat fiind faptul că este a doua oară când se formează Lună Nouă într-o lună calendaristică, această lunație mai este denumită și Lună Nouă Neagră.

De asemenea, fiind vorba de o Eclipsă, aceasta va implica și Axa Nodurilor Lunare, motiv pentru care evenimentele care se petrec acum sunt de natură karmică. Eclipsele vin întotdeauna cu răsturnări de situație, cu schimbări bruște și neașteptate menite să ne pună pe sensul de evoluție. Acum este vorba de o Eclipsă de Soare la Nodul Nord, în conjuncție cu Uranus, aspect care ar putea fi aducător de schimbări majore, dar benefice. Spun asta cu atât mai mult cu cât Venus, guvernatoarea lunației, este în Pești și în conjuncție cu Jupiter.

Eclipsa de Soare din Taur poate aduce, la nivel general, schimbări care au legătură cu zona financiară, dar și cu valoarea noastră personală. Este un moment în care ne putem elibera de ceea ce nu ne mai este de folos, de ceea ce nu ne mai oferă confort și stabilitate.

Este un moment în care ne putem detașa mai ușor de ceva material și ne putem da seama ce avem nevoie cu adevărat. Poate veni cu cheltuieli neașteptate, cu pierderi financiare, dar și cu ocazia unor câștiguri. Eclipsa de Soare din Taur se va resimți puternic până pe 16 mai, când va avea loc o Eclipsă de Lună în Scorpion, însă impactul său va fi resimțit până la jumătate de an de acum înainte. Zodiile cele mai afectate vor fi cele fixe, Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, însă și cei care au ascendentul aici sau au planete importante în astrograma natală în aceste semne.

Horoscop zilnic 30 aprilie 2022. Gemenii trebuie să aibă mai multă grijă de sănătatea lor

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Eclipsa de Soare din Taur se formează chiar în sectorul tău financiar, prin urmare este momentul să-ți schimbi modul în care te raportezi la câștiguri și cheltuieli. S-ar putea să ai parte de evenimente neprevăzute care aduc schimbări în aceste zone. Poate fi vorba de pierderea unei surse de venituri pentru a învăța să câștigi diferit banii sau pentru a găsi o sursă de venit mai mare.

Totodată, este momentul să-ți dai mai multă valoare, ție și muncii tale, și să fii plătit corespunzător cu efortul depus. S-ar putea să fii determinat de evenimentele de acum să-ți valorifici talentele. Pe de altă parte, Soarele este guvernatorul iubirii tale, așa că poți fi plăcut surprins și în zona sentimentală. Poți aduce un vibe nou relației de cuplu sau te poți îndrăgosti.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Ești gazda Eclipsei de Soare de azi, așa că fără îndoială vei fi martorul unor schimbări neașteptate, care te vor surprinde, în principiu în plan personal. Vei observa că simți nevoia să te eliberezi de ceva, să te rupi de niște constrângeri și să pornești pe o nouă direcție de viitor.

Poți avea revelații legate de propria ta persoană sau poți avea crize de identitate care te trimit pe un nou drum. Poate fi vorba inclusiv de schimbări legate de corpul fizic. Este vorba de o perioadă de reinventare și de câștigarea încrederii în tine. Cum Uranus este guvernatorul carierei tale, poate fi vorba și de o reconfigurare profesională.

Horoscop zilnic 30 aprilie 2022. Balanţele pot fi tentate spre infidelitate

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Eclipsa de Soare din Taur se petrece într-un sector al trecutului, așa că te poți aștepta la evenimente care se repetă, la secrete ieșite la suprafață, dar și la o stare de introspecție, în care frământările, neliniștile se îmbună cu temerile. Poți trece printr-un moment de criză interioară care are legătură cu valoarea ta personală și care te poate ajuta să te rupi de trecut și de tot ceea ce este toxic și nefuncțional în viața ta.

De asemenea, este recomandat să ai grijă mai multă la sănătatea ta pentru că se pot manifesta probleme de sănătate vechi sau cronice care să te pună în repaos.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Eclipsa de Soare din Taur îți aduce surprize legate de prieteni, proiecte și grupuri din care faci parte. Poți fi cooptat într-o organizație, poți avea parte de sprijinul nesperat al unui prieten, însă totodată ai grijă să nu te bazezi mai mult decât trebuie pe cei din anturaj.

Poți demara noi proiecte și poți atrage în viața ta chiar persoanele de care ai nevoie, acele persoane cu care rezonezi și cu care împarți aceleași idealuri. S-ar putea ca o serie de planuri să ți se schimbe și să-ți trasezi noi planuri de viitor, plecând de la premise noi. Poate fi vorba inclusiv de o dorință mai mare de a studia ceva nou sau de a pleca într-o călătorie mult dorită.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Eclipsa de Soare din Taur se petrece în sectorul carierei tale și poate veni cu schimbări neașteptate și evenimente menite să te pună pe o nouă direcție profesională. Poate fi vorba de o promovare neașteptată, de o nouă funcție, de o nouă direcție în carieră.

Totodată, poate fi vorba de un succes răsunător, de afirmare și atingerea unor obiective. Sunt și nativi pentru care Eclipsa poate aduce schimbări de statut social, ceea ce poate însemna o căsătorie sau un divorț. Cum Soarele îți este guvernator, este important să ai grijă la imagine, la modul în care-ți exerciți funcția, responsabilitățile și să nu pretinzi că ești altceva decât ești.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Eclipsa de Soare din Taur va aduce evenimente neașteptate care îți vor schimba credințele, convingerile, mentalitățile și principiile de viață. Doctrinele, dogmele și prejudecățile pe care le ai s-ar putea să dispară de acum înainte. De asemenea, te poți aștepta la surprize care au legătură cu un un curs, cu o călătorie. Poți învăța ceva nou care să-ți schimbe cu adevărat viața. Alți nativi au șansa de a-și recâștiga independența financiară sau profesională grație unor proiecte pe care le demarează. .

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Eclipsa de Soare din Taur are conotații atât financiare, cât și intime. S-ar putea să treci prin transformări interioare care să-ți aducă o nouă perspectivă asupra unei relații intime, să simți nevoia unei conectări mai puternice cu partenerul. Pot ieși la suprafață secrete în cuplurile de lungă durată sau, la fel de bine, poate fi vorba de mai multă pasiune și alungarea monotoniei.

Grijă la tendința de infidelitate și la dependențe, vicii și atașamente toxice care se pot manifesta acum. Pe de altă parte, este posibil să apară situații surprinzătoare care vizează bugetul comun și bunurile materiale. Este nevoie de prudență în investițiile riscante, în credite, asocieri și afaceri. Comportamentele financiare abuzive pot fi taxate.

Horoscop zilnic 30 aprilie 2022. Săgetătorii au parte de evenimente neplăcute la locul de muncă

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Eclipsa de Soare din Taur se va petrece chiar în sectorul relațiilor tale și poate marca un moment al marilor schimbări. Este posibil să fie vorba de evenimente bruște care vizează partenerul, de rupturi care aduc libertate și independență, dar și de noi relații, cel mai probabil cu persoane diferite de tiparul tău.

Poate fi vorba, de asemenea, de secrete care ies la suprafață și schimbă cursul unei relații. Este, fără îndoială, o perioadă a schimbărilor în relații, dar cu impact benefic pe termen lung. În plan profesional, Eclipsa poate aduce noi contracte, noi colaborări și asocieri sau noi idei de afaceri.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Eclipsa de Soare din Taur vine cu evenimente neprevăzute care țin de locul de muncă. Poate fi vorba de schimbări de program, de sarcini, de colegi sau poate fi vorba de un bonus neașteptat care te ajută în afirmarea profesională. Sunt și nativi care găsesc soluția prin care să-i eficientizeze munca. Totodată, sunt nativi care-și dau demisia sau pierd un loc de muncă pentru a se angaja la unul mai bine plătit. Este nevoie de mai multă grijă la sănătate. Această Eclipsă poate aduce o criză, o manifestare a unor simptome și îți cere să faci schimbări legate de stil de viață, de rutină, de alimentație și să te odihnești mai mult.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Eclipsa de Soare din Taur poate veni cu niște crize afective care aduc schimbări în plan sentimental. Poți avea parte de clarificări, de lămurirea unor sentimente sau de noi începuturi, așa că nu este exclus să începi o nouă poveste de dragoste. Contextul este unul atipic sau persoana este una diferită de tiparele tale. Totodată, poți avea parte de schimbări în relația cu copii, de evenimente neprevăzute prin care trec aceștia, poate chiar te bucuri de succesul lor. Sunt și nativi care primesc vestea unei sarcini neașteptate în această perioadă.

Horoscop zilnic 30 aprilie 2022. Peştii dezvoltă un nou mod de gândire

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Eclipsa de Soare din Taur vine cu evenimente neașteptate legate de casă, de familie, de bunuri patrimoniale sau proiecte imobiliare. Poate fi vorba inclusiv de o mutare, în cazul unor nativi chiar o mutare cu partenerul. Cum Soarele este guvernatorul relațiilor tale, iar Uranus îți este guvernator, te poți aștepta la evenimente neprevăzute care au loc în cuplu. Pot ieși secrete la suprafață și pot apărea schimbări. Grijă mai mare și la relațiile cu părinții care pot fi mai tensionate acum. Alți nativi pot investi sume mari de bani în locuință sau pot face un credit pentru o casă.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Eclipsa de Soare din Taur vine cu vești, informații și dialoguri neprevăzute, care te iau prin surprindere. Îți poți schimba nu doar niște idei, dar și niște decizii și tipare de raționament. Îți vin fel și fel de idei noi, dezvolți un nou mod de gândire și nu este exclus să alegi să înveți ceva nou. Ai grijă la ce spui, cum spui și cui spui. Poți dezvălui secrete și te poți da singur de gol. De asemenea, ai grijă la deplasări, la negocieri și alte situații care vizează actele.

Horoscopul zilei de 30 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *