Horoscop zilnic 30 iunie 2022. Curaj dus la extrem. Zodiile care ies din zona de confort

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 30 iunie
Horoscop zilnic 30 iunie 2022. Curaj dus la extrem. Zodiile care ies din zona de confort

Luna iunie se încheie cu un aspect rar care se petrece în zodia Rac. Este vorba de conjuncția Soarelui cu Luna Neagră, aspect care ne oferă o mare putere interioară și un curaj dus la extrem. Pe de altă parte, se pot lumina unele frici, temeri, obsesii și, din punct de vedere emoțional, putem ieși ușor din zona de confort, mai ales că încă ne aflăm sub energia Lunii Noi de ieri.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 30 iunie 2022. Nativii Berbec sunt în relații tensionate cu familia

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Dincolo de faptul că poți avea parte de niște trăiri emoționale intense, cel mai probabil provocate de evenimente care se petrec în familie, contextul astrologic al zilei îți aduce foarte mult curaj. Acest curaj îl poți folosi pentru a decide să te muți, de exemplu să te muți din casa părintească, să te întorci în țară sau pentru a face un credit imobiliar, cu atât mai mult cu cât te-ai tânguit până acum. În continuare relațiile de familie pot fi tensionate în special relația cu mama.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Dai dovadă de o putere de convingere impresionantă, iar acest aspect te ajută foarte mult în negocieri sau în susținerea punctului de vedere. Contextul te ajută dacă trebuie să dai un examen sau să susții un discurs public. Dacă până acum te-ai frământat și nu știai ce decizie să iei sau nu ai avut curajul necesar să spui ce ai de spus, astăzi o vei face. Poți vedea lucrurile din jurul tău dintr-o altă perspectivă mult mai îndrăzneață.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Contextul astrologic al zilei te susține dacă trebuie să faci o negociere salarială sau să ceri un comision mai mare, să faci o tranzacție. Știi cât valorezi și știi cât să ceri pentru munca depusă. S-ar putea să-ți apară niște oportunități remarcabile pentru a-ți îmbunătăți veniturile, așa că nu trebuie să le ratezi. Totuși, dat fiind că este vorba de Luna Neagră, încearcă să nu-ți asumi riscuri financiare mari și să ai mai multă grijă la cheltuieli. Există și posibilitatea de a lua decizii financiare neinspirate.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Ești gazda conjuncției Soare – Lună Neagră, aspect care îți dă o deosebită putere interioară, magnetism, curaj, dar și hipersensibilitate. Chiar dacă din punct de vedere emoțional poți ieși din zona de confort și poți avea parte de trăiri intense, acest context astrologic îți oferă forța necesară să te lupți pentru ceea ce îți dorești.

Horoscop zilnic 30 iunie 2022. Nativii Leu găsesc cauzele unei afecțiuni cu care se confruntă de multă vreme

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Contextul astrologic al zilei te poate răscoli pe interior, mai ales dacă nu ai încheiat relația cu trecutul. Este un context karmic care te poate ajuta să te vindeci, atât din punct de vedere fizic, psihic, cât și emoțional. Poți descoperi care sunt cauzele ascunse ale unei afecțiuni cu care te confrunți de mai multa vreme. Nu este exclus să apelezi la niște terapii alternative, naturiste care să contribuie la vindecarea ta.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Dat fiind că vorbim de Luna Neagră, în cazul în care te atrage o persoană din anturaj, asigură-te că aceasta este disponibilă emoțional și că merită să dai o prietenie pe o iubire. Ești mult mai îndrăzneț în relațiile cu persoanele noi pe care le cunoști și poți lega relații de viitor, profitabile. Pe de altă parte, ai mare curaj să te implici în proiecte pe care altădată le-ai fi evitat.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Contextul astrologic te susține foarte mult din punct de vedere profesional, indiferent despre ce este vorba. Ai șansa să-ți atingi un obiectiv înalt, să te afirmi, să ți se recunoască meritele și nu este exclus ca unii nativi să preia o funcție importantă. Vei da dovadă de un curaj ieșit din comun dacă trebuie să te expui public, însă fiind vorba de Luna Neagră, este prudent să ai grijă totuși și la imaginea și reputația ta.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Contextul astrologic al zilei te ajută să iei niște decizii importante, poate chiar decizii de care te-ai temut, posibil legate de cursuri, studii și călătorii. S-ar putea ca o serie de convingeri și principii să se schimbe în urma unor experiențe de viață trăite. Pe de altă parte, sunt zile speciale în care poți întâlni un mentor, un ghid spiritual, o persoană care să te ajute să înțelegi viața la alt nivel.

Horoscop zilnic 30 iunie 2022. Nativii Capricorn luptă să obțină un contract, o colaborare

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Dacă ai de recuperat un bun material sau niște drepturi financiare, te vei lupta cu toate forțele pentru a obține ceea ce îți dorești. Este foarte probabil ca Luna Neagră să-ți activeze o serie de frici, traume emoționale, obsesii și dependențe, de aceea este recomandat să nu te lași pradă acestora. Pe de altă parte, ai grijă la tendința de a intra în relații toxice sau la tendința de a călca strâmb, dacă ești deja parte a unui cuplu.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Conjuncția Soare -Lună Neagră poate evidenția niște dezechilibre în viața personală și nu este exclus să ai parte de trăiri emoționale intense, mai greu de digerat. De aceea, ai mare nevoie de partener, ai nevoie să-ți găsești liniștea și echilibrul în cealaltă persoană. Ai grijă, însă, la tendința de a călcat strâmb. Din punct de vedere profesional, te vei lupta cu îndârjire să obții un contract, o colaborare.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Dacă nu ești mulțumit de locul de muncă, s-ar putea ca acest context astrologic de astăzi să te determine să iei o decizie radicală. Oricum, ai susținere dacă vrei să-ți găsești un nou job sau să faci schimbări la actualul loc demuncă. Pe de altă parte, ai susținere dacă vrei să faci schimbări legate de stilul de viață sau să aduci îmbunătățiri stării de sănătate. Ai grijă că s-ar putea ca niște frici să se activeze în această direcție.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Conjuncția de astăzi se petrece în sectorul iubirii tale și poate veni cu trăiri afective intense. De la amintiri și regrete și până la o nouă poveste de dragoste, totul este posibil. Totuși, ai grijă dacă ai o relație să nu te lași pradă unei aventuri sentimentale. Nativii care își doresc să devină părinți pot primi niște vești bune în aceaste zile. Totodată, dacă ai copii, încearcă să te apropii mai mult de nevoile afective ale acestora.

Horoscopul zilei de 30 iunie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *