Horoscop zilnic 30 octombrie 2022. Marte, planeta planeta acțiunii, intră în retrogradare în zodia Gemeni. Probleme pentru anumite zodii

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele
Horoscop zilnic 30 octombrie 2022. Marte, planeta  planeta acțiunii, intră în retrogradare în zodia Gemeni. Probleme pentru anumite zodii

Marte, planeta acțiunii, intră de astăzi în retrogradare în zodia Gemeni până pe 12 ianuarie 2023. Efectele acestei retrogradări se vor resimți până pe 25 martie, când Marte va ieși definitiv din Gemeni. Acest tranzit poate aduce probleme de comunicare, un raționament greoi, aspecte care conduc la acțiuni greșite. Pot să apară frustrări interioare, pot ieși la suprafață ceea ce am reprimat și putem fi mai agresivi în dialoguri. Este o perioadă bună să ne reevaluăm ideile, deciziile și strategiile. Acum avem ocazia să vedem dacă am acționat sau nu corect în ultimele luni.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 30 octombrie 2022. Nativii Berbec sunt sfătuiți să aibă grijă la deplasări, acte

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Marte este guvernatorul tău, prin urmare vei resimți din plin această perioadă de  retrogradare. Recomandat este să încetinești ritmul, să nu te grăbești și să ai grijă la ideile tale care conduc la acțiuni. Nu toate sunt inspirate. De asemenea, ai grijă la deplasări, la acte, nu arunca cu vorbe și reevaluează-ți ideile și proiectele din ultima perioadă, deciziile luate și chiar anumite tipare de raționament.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Marte va retrograda în sectorul tău financiar și s-ar putea să resimți niște lipsuri cauzate de cheltuielile prea mari pe care le-ai făcut în ultima perioadă. Este o perioadă bună să-ți reevaluezi modul în care îți câștigi banii și îți administrez finanțele. Totodată, încearcă să faci economii pentru că această retrogradare îți poate aduce blocaje financiare. De asemenea, ar trebui să-ți reevaluezi valoarea pe care ți-o acorzi și să ceri bani în funcție de munca depusă. Caută noi surse de venit și nu ezita să-ți monetizezi talentele. Cum Marte este guvernatorul relațiilor tale, s-ar putea ca dialogurile cu partenerul să fie mai greoaie și să apară conflicte în cuplu.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Marte va fi retrograd în zodia ta, prin urmare va trebui să încetinești ritmul, să pui frână și să te agiți mai puțin. Caută soluții în tine pentru a ieși dintr-un impas și ai grijă la frustrări mai vechi care pot ieși la suprafață și pot cauza conflicte. Reevaluează-ți gândurile, ideile, deciziile și scapă de iluzii pentru că te poți autoamăgit foarte ușor. De asemenea, ai grijă la sănătate și la acțiuni impulsive care te pot răni.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Marte retrograd în sectorul subconștientului poate redeschide răni sentimentale nevindecate, Poate readuce în prezent niște frământări interioare, regrete. Dacă până acum ai reprimat anumite acțiuni acum s-ar putea să răbufnești. Nu ignora problemele de sănătate care apar în această perioadă și caută diagnosticul la mai multi medici, dacă este nevoie. Cum Marte îți guvernează sectorul afectiv, în perioada următoare s-ar putea ca relația cu persoana iubită sau cu copiii să funcționeze mai greu. De asemenea, Marte îți guvernează sectorul carierei și s-ar putea să te confrunți cu unele frustrări profesionale.

Horoscop zilnic 30 octombrie 2022. Nativii Leu își reorganizează proiectele în care sunt implicați

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

În perioada următoare s-ar putea să nu fii prea dornic să ieși din casă sau să participi la evenimente, dat fiind că Marte va retrograda în sectorul vieții sociale. Pe de altă parte, acest context își cere reevaluarea unor relații de prietenie. Acum poți vedea mai clar cine îți este cu adevărat alături și cine nu. Pe de altă parte, unii nativi își pot reorganiza proiectele în care sunt implicați, mai ales că s-ar putea ca unele dintre acestea să stagneze.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Marte va retrograda în sectorul carierei tale, prin urmare vei intra într-o perioadă de reevaluare a proiectelor și planurilor profesionale. Reorganizează-ți strategia prin care vrei să-ți atingi niște obiective. Pot apărea frustrări profesionale care să te determine să faci schimbări, inclusiv schimbări de direcție profesională. Este o perioadă mai tensionată și în comunicarea cu superiorii.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Cu Marte retrograd în Gemeni s-ar putea se întâmpini probleme dacă vrei să pleci într-o călătorie, mai ales dacă este vorba de o călătorie în străinătate. De asemenea, pot apărea blocaje și neplăceri legate de acte sau de procese. Pe de altă parte, te stimulează să reiei un curs abandonat. Este o perioadă de regândire a strategiilor, de revizuire a unor principii, credințe și convingeri. Cum Marte este guvernatorul relațiilor tale, s-ar putea să ai parte de niște conflicte cu partenerul de viață.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Vei simți din plin retrogradarea lui Marte, dat fiind că îți este guvernator. S-ar putea să intri într-o perioadă în care îți vei reevalua atât statutul financiar, cât și relațiile intime. Te poți confrunta cu frici, anxietăți și comportamente toxice. Totuși, Marte retrograd te ajută să vezi pe unde pierzi resurse, bani, energie. În cazul unor nativi nu este exclus să scadă veniturile partenerului sau să aibă probleme cu banii pe care i-au investit, să nu scoată profitul așteptat.

Horoscop zilnic 30 octombrie 2022. Nativii Săgetător pot renegocia un contract

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Marte va retrograda chiar în sectorul relațiilor tale și s-ar putea să aducă conflicte atât în viața de cuplu, cât și în relațiile profesionale. Intri într-o perioadă în care îți reevaluezi relația de cuplu și astfel poți vedea dacă merită să lupți pentru relația ta sau să o închei. Pot ieși la suprafață fel și fel de frustrări, se pot face reproșuri dure, iar conflictele de acum pot aduce chiar și despărțiri. Din punct de vedere profesional, este o perioadă bună pentru a renegocia și reevalua un contract.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Marte va retrograda în sectorul muncii și al sănătății și poate aduce situații neplăcute de natură profesională, dar și complicații în cazul unei probleme de sănătate. În anumite cazuri, de vină s-ar putea să fie frustrările interioare și reprimarea unor cuvinte. Intri într-o perioadă în care trebuie să-ți reevaluezi programul de muncă, modul în care îți desfășori activitățile, dar și stilul de viață. Ai mai multă grijă la alimentație, la diete și regimuri, și evită să te suprasoliciți. Nu ignora o problemă de sănătate cu care te confrunți. Acum poți găsi noi tratamente sau un diagnostic primit se poate schimba.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Marte va retrograda chiar în sectorul tău afectiv și va fi o perioadă mai agitată, mai plină de frustrări și reproșuri în relația cu persoana iubită sau cu copiii. Este un moment bun să-ți reevaluezi viața sentimentală. Poți să conștientizezi dacă o relație merită sau nu, sau poți să îți dai seama de ce nu se leagă o poveste de iubire. Nu este exclus dacă te afli într-o relație de început să iei o pauză. Pentru cei singuri, nu este o perioadă bună să înceapă noi idile. În cuplurile de lungă durată este nevoie de activități în doi, de reînvierea unor hobby-uri comune care să vă reconecteze și să vă ajute să vă reîndrăgostiți.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Retrogradarea lui Marte în Gemeni îți readuce în atenție conflicte mai vechi cu familia. S-ar putea să te lovești de reproșuri din partea celor dragi și să iasă la suprafață frustrări emoționale mai vechi, poate chiar din copilărie. Nu sunt excluse certurile din cauza bunurilor de patrimoniu sau a banilor cheltuiți pentru administrarea casei. În alte cazuri, unii nativi își pot renova locuința sau pot alege sa se mute.

Horoscopul zilei de 30 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *