Horoscop zilnic 4 ianuarie. Luna traversează zodia Gemeni. Nativii care primesc vești bune legate de bani VIDEO EXCLUSIV

Ce îți rezervă astrele miercuri, 4 ianuarie
Horoscop zilnic 4 ianuarie. Luna traversează zodia Gemeni. Nativii care primesc vești bune legate de bani VIDEO EXCLUSIV

Luna traversează astăzi zodia Gemeni și ne încurajează să socializăm, să ne întâlnim cu prieteni, să luăm legătura cu persoane pe care nu le-am mai văzut de ceva vreme. Vom fi mai agitați verbal și mai mult pe drumuri.

Horoscop zilnic 4 ianuarie. Vești bune pe plan financiar pentru Gemeni

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Se întrevăd multe dialoguri, unele mai plăcute, altele mai agitate și enervante. S-ar putea să fii nevoit de diferite contexte să fii mai mult pe drumuri, așa că ai grijă să ai actele în regulă și mașina pusă la punct.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna trece prin sectorul tău financiar și nu aduce vești bune legate de bani, poate de salarizare. De preferat ar fi să nu iei decizii sau să acționezi la auzul unor zvonuri, ci să aștepți să ai o comunicare oficială. S-ar putea să faci unele cheltuieli sub impusul momentului.

Citește și: Horoscop săptămâna 2 – 8 ianuarie 2023. Venus, planeta iubirii și a banilor, intră în zodia Vărsător. Vești importante pentru mai multe zodii VIDEO EXCLUSIV

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Cu Luna în tranzit prin zodia ta vor crește curiozitățile tale și cheful de stat la povești, de aflat noutăți și bârfe. Dacă ești deja în câmpul muncii, ai grijă cu cine stai de vorbă și ce transmiți să nu te trezești în conflicte care nu-ți aparțin.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna trece prin sectorul subconștientului și s-ar putea să favorizeze niște stări de agitație interioară, neliniști, frământări și insomnii. Îți va fi destul de greu să te relaxezi și din cauza asta s-ar putea să te cerți cu cei din jur și să le faci reproșuri nefondate.

Horoscop zilnic 4 ianuarie. Fecioarele intră în conflict cu superiorii

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Relațiile de prietenie sunt mai agitate, conflictuale și asta din cauza unor cuvinte care se spun fără a fi gândite în profunzime. Tranzitul Lunii pe aici va amplifica neînțelegerile și poate afecta unele planuri făcute împreună sau proiecte de grup.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna raversează sectorul carierei tale și poate aduce discuții neplăcute cu superiorii, vești care agită și informații deloc pe placul tău. Ai grijă ce spui pentru că-ți poți afecta imaginea sau statutul în cadrul companiei. S-ar putea ca multe mesaje să fie înțelese greșit de tine.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

S-ar putea să primești niște vești din străinătate sau egate de o călătorie care să nu-ți fie pe plac, să te agite sau să-ți dea programul peste cap. De asemenea, s-ar putea să inri în dezbateri destul de agresive cu ei din jur pe diferite teme, sociale, culturale, religioase și să-ți strici ziua degeaba.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Niște contexte financiare, vești legate de bani, de un credit, de taxe și impozite îți pot strica complet starea de spirit. Posibil să fie vorba chiar de noile reglemetări financiare care nu te avantajează deloc. Încă nu lua o decizie, nu fae niciiuin pas, ci așteaptă o înștiințare oficială.

Horoscop zilnic 4 ianuarie. Zi agitată pentru Capricorni

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și s-ar putea să aducă discuții în contradictoriu atât în cuplu, cât și în relațiile profesionale. Cu toate că nu-ți vei dori să deschizi unele subiecte tocmai pentru că știi că se ajunge la ceartă, se pare că cealaltă persoană va insista. În unele cupluri, lucrurile pot ajunge la extrem și se poate pune problema unei despărțiri.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Se întrevede o zi agitată, stresantă la locul de muncă. Fie ai multe sarcini de rezolvat, fie nu funcționează aparatura așa cum ar trebui, fie te cerți cu colegii, cert este că te vei obosi peste măsură. Fii mai atent pentru că îți cam ipsește capacitatea de concentrare.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Te bucuri de tranzitul Lunii prin sectorul tău afectiv și vei simți o mai mare disponibilitate emoțională, o dorință de distracție, relaxare alături de persoana iubită. Dacă ești singur, flirtezi, ieși la întâlniri romantice. Ai grijă să nu fii prea insistent cu persoana e care vrei să o cucerești.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

S-ar putea să intri în conflicte cu familia, să vă contraziceți pe diferite teme și să stricați atmosfera din cămin. În alte cazuri, poate fi vorba despre informații, vești neplăcute pe care le primești de la cineva din familie și are te indispun complet.

Horoscopul zilei de 4 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *