Horoscop zilnic 4 mai 2022. Zodia care va fi foarte apreciată la locul de muncă. Are şanse mari de promovare

Horoscopul zilei de 4 mai vine cu surprize pentru mai mulți nativi. Află ce ți-au rezervat astrele.
Horoscop zilnic 4 mai 2022. Zodia care va fi foarte apreciată la locul de muncă. Are şanse mari de promovare

Horoscop zilnic 4 mai 2022. Și astăzi ne bucurăm de un aspect armonios pe cer. Este vorba de un sextil între Marte din Pești și Uranus din Taur, aspect care aduce o nevoie interioară de schimbare pe care o vom pune în practică într-un mod destul de armonios și ingenios. Modul în care acționăm este îmbibat de intuiție și inspirație și pe baza acestora putem să facem lucrurile diferit față de cum le-am făcut până acum. Putem materializa un vis într-un mod neașteptat, iar spiritualitatea poate căpăta forme concrete.

Horoscop zilnic 4 mai 2022. Racii își pot îndeplini visele

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Marte fiind guvernatorul tău, acest sextil de astăzi te susține foarte mult din punct de vedere spiritual și financiar. Astfel, poți materializa mai ușor un gând, poți găsi un remediu nonconformist, din sfera medicinii homeopatice sau din sfera naturistă, pentru a trata o problemă de sănătate. Pe de altă parte, ai intuiție financiară foarte bună și poți face niște investiții profitabile sau niște cheltuieli inspirate. Totodată, poți pune un ban deoparte pentru a-ți îndeplini un vis.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Tu te bucuri din plin de aspectul zilei, dat fiind că Uranus este în zodia ta și primește energia marțiană. Simți să faci lucrurile altfel, să vii cu schimbări în viața ta, mai ales acele schimbări pe care le-ai tot amânat. Prietenii vin către tine cu suport și te faci ușor remarcat într-un proiect de grup. Fă-ți planuri de viitor cu prietenii, răspunde invitațiilor inedite și bucură-te mai mult de viață. În relația cu partenerul de viață apar schimbări benefice.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Dacă ceva din trecutul tău te-a ținut pe loc, poate o frică, poate o relație toxică, acum poți avea acel avânt necesar să te rupi de astfel de contexte. Cu siguranță vei reuși să scapi de niște temeri profesionale sau frici legate de afirmarea ta și vei ieși în față cu mai mult aplomb. Afirmă-te cu încredere și nu te teme să fii altfel pentru că îi vei surprinde plăcut pe cei din jur. Schimbă strategia pentru a-ți atinge obiectivele cele mai înalte.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Și pentru tine este avantajos sextilul Marte-Uranus pentru că poate veni cu o susținere neașteptată din partea unor prieteni sau a unor anturaje în vederea materializării unor idealuri. Dacă ai planuri de viitor, vei descoperi și ideile, soluțiile prin care să ți le îndeplinești. Totodată, un proiect îți poate aduce popularitate sau prietenii te invită într-o călătorie. Uranus îl va stimula pe Marte la noi experiențe de cunoaștere, așa că te poți înscrie la un curs sau seminar. Cum Marte este guvernatorul iubirii tale te poți aștepta și la surprize plăcute în plan sentimental sau care vin din partea copiilor.

Horoscop zilnic 4 mai 2022. Leii au parte de schimbări în carieră

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Contextul astrologic al zilei te ajută foarte mult să învingi niște frici legate de afirmarea ta profesională. S-ar putea să iei frâiele în mâini și să mergi în fața superiorilor sau să decizi că este momentul să schimbi ceva legat de cariera ta, dar și de statutul unei relații. Mulți nativi duc pasiunea dincolo de dormitor și pot oficializa o relație. Sunt și nativi care fac investiții avantajoase sau încep demersurile pentru a obține un credit, un bun material, etc.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Un nou aspect plăcut se conturează pentru tine, iar impactul său va fi asupra zonei de relații. Cel mai probabil vrei să vii cu schimbări care să consolideze relația în care te afli sau găsești cele mai bune soluții pentru a-ți recuceri partenerul. O călătorie, o discuție despre principii și convingeri, despre idealuri comune vă poate uni. Pasiunea capătă un nou înțeles. Pe de altă parte, este o zi foarte bună pentru a semna un contract sau pentru a rezolva chestiuni birocratice.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Dacă-ți vei folosi ingeniozitatea, creativitatea și resursele pe care le deții, ziua de astăzi îți va aduce nu doar spor, ci și aprecieri la locul de muncă. Încearcă să faci lucrurile altfel, mai exact confruntă-te cu propriile tale frici și te vei bucura de rezultate. Te vei pune în valoare cu curaj și vei avea parte de susținerea celor din jur. S-ar putea ca și în zona de sănătate să ai parte de un refresh sau să descoperi un tratament revoluționar. Pe de altă parte, Marte este guvernator al relațiilor tale și poate aduce un aer proaspăt în cuplu. În plus, aspectul te îndeamnă să faci o schimbare în relația cu partenerul de viață.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Marte este guvernatorul tău și se găsește în sectorul iubirii tale, de unde te stimulează afectiv, iar Uranus este în sectorul relațiilor. Ei bine, iată rețeta perfectă pentru a te bucură de experiențe noi, deosebite în viața sentimentală. Ești mai romantic și cuceritor și acțiunile tale produc efecte benefice atât în cuplu, cât și în cazul unei povești aflate la început. Simți să faci lucrurile altfel și vei reuși să-i surprinzi plăcut pe cei dragi. Și tu, la rândul tău, trăiești surprnzător de intens iubirea.

Horoscop zilnic 4 mai 2022. Vărsătorii își pot mări veniturile

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Acțiunile care vizează locuința și care te împovărau până acum capătă dintr-o dată un suflu nou și cel mai probabil este vorba de ajutorul familiei sau de o energie neașteptată care pune stăpânire pe tine și te stimulează. Poate trebuie să te muți, să faci curățenie, să redecorezi și din cauza asta trăiești niște frustrări interioare. Pe de altă parte, așteaptă-te ca și la locul de muncă să ai spor și să vii cu idei inedite și inspirate.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Marte te face destul de direct în comunicare și este un aspect foarte bun dacă vrei să cucerești pe cineva sau să iei o decizie în plan sentimental. De asemenea, este o zi foarte bună și pentru discuții cu copiii sau pentru a da o formă concretă unei idei creative pe care o ai. O schimbare neașteptată în viața sentimentală poate apărea în cazul celor singuri. Un cuvânt s-ar putea transforma într-o declarație de dragoste și efectele te vor lua prin surprindere.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ai niște idei inedite legate de zona financiară, fie legate de cum să-ți crești veniturile, fie de cum să scapi de o datorie. Poți rezolva chestiuni legate de facturi, plăți, încasări, comisioane. De asemenea, este foarte probabil ca astăzi să iei frâiele în mâini și să faci niște cheltuieli pentru casă la care visai de ceva vreme. Poate cheltui pentru confortul personal sau al familiei. Un lcru însă este sigur. Crește stima de sine grație faptului că poți ajuta.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Marte se află în zodia ta și te stimulează să acționezi, să-ți pui în practică o idee și să faci un vis să devină realitate. S-ar putea să iei decizii care să-i uimească pe cei din jur într-un sens pozitiv. În plus, vii cu soluții inedite la problemele cu care te confrunți. Poate decizi că a venit momentul să te relaxezi într-o minivacanță sau să înveți ceva nou sau să susții un discurs, interviu care să te pună într-o lumină bună. Poți rezolva în mod neașteptat situații ce țin de acte.

Horoscopul zilei de 4 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *