Horoscop zilnic 5 aprilie 2022. Peştii trec prin schimbări radicale, Fecioarele încep o nouă relaţie de dragoste

Citeşte horoscopul zilei 5 aprilie 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele.
Horoscop zilnic 5 aprilie 2022. Peştii trec prin schimbări radicale, Fecioarele încep o nouă relaţie de dragoste

Horoscop zilnic 5 aprilie 2022, află ce ţi-au rezervat astrele şi la ce trebuie să te aştepţi. Venus, planeta iubirii și a banilor, intră astăzi în zodia Pești, zodie pe care o va tranzita până pe 2 mai. Venus se simte foarte bine în timpul acestui tranzit și va revărsa și asupra noastră o energie benefică care ne va ajuta să ne îmbunătățim relațiile cu cei dragi. Cu Venus în Pești iubim necondiționat, suntem mai iertători, mai sensibili și romantici.

Dragostea capătă o formă mult mai spirituală. Totodată, avem tendința de a ne sacrifica prea mult pentru alții sau de a intra în relații dureroase, de exemplu, în relații ascunsa sau cu persoane indisponibile emoțional.

Horoscop zilnic 5 aprilie 2022. Taurii au planuri mari de viitor

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Venus este planeta care-ți guvernează relațiile iar acest tranzit te poate ajuta foarte mult să depășești o dezamăgire sentimentală și să te vindeci. Poți încheia inclusiv o relație nefuncțională, toxică. Ai grijă la tendința de a intra în relații secrete sau cu persoane care nu-ți pot împărtăși sentimentele.

Este adevărat, s-ar putea să simți o dorință de a ascunde ceea ce simți, o dorință mai mare de a nu-ți exterioriza sentimentele, de a-ți trăi iubirea departe de ochii lumii, dar nu confunda situațiile. În alte cazuri, parteneri din trecut pot reveni în viața ta sau tu poți activa niște astfel de amintiri. În cuplurile unde lucrurile merg perfect, această perioadă vine cu o mai mare apropiere de partener, cu reconectare și clipe romantice în doi.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus, guvernatoarea ta, va intra în sectorul vieții sociale, iar acest aspect te susține foarte mult. Poți fi mai dornic de ieșit în lume, de socializare, mai dornic să te întâlnești cu prietenii. Este o perioadă foarte bună să intri în noi cercuri și organizații, să primești sprijin de la cei din anturaj, să pui la cale planuri de viitor.

Vei avea resursele necesare să-ți îmbunătățești un proiect profesional în care ești implicat. De asemenea, te vei bucura de aprecieri și popularitate. Pe de altă parte, din punct de vedere sentimental, dacă ești singur, s-ar putea să fii atras de o persoană din anturaj sau din mediul online.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Tranzitul lui Venus prin Pești este de bun augur pentru tine dat fiind că-ți activează sectorul carierei. Urmează o perioadă de afirmare, de progres profesional și te vei face remarcat în fața superiorilor, în fața unor persoane importante sau, pur și simpli, pe scena vieții.

Pregătește-te să primești aprecieri și să faci pași spre atingerea obiectivelor tale. Capeți foarte multă vizibilitate și poți crește prin funcție sau statutul socio-profesional. În plan sentimental, dat fiind că Venus îți guvernează iubirea, poți discuta despre statutul relației, despre viitorul împreună și poate fi vorba inclusiv de oficializarea unei relații. Dacă ești singur, s-ar putea să fii atras de o persoană cu funcție, poate de un superior.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Venus se alătură și ea planetelor care traversează casa spiritualității tale, așa că nu este de mirare dacă totul se va intensifica acum. Este o perioadă în care poți face pași în evoluție, în care poți avea revelații și momente de conștientizare ce vor conduce la crearea unor noi idealuri și noi orizonturi de viitor. S-ar putea să ai parte de experiențe care să-ți schimbe niște principii de viață, să-ți consolideze niște convingeri și să-ți creeze noi sisteme de valori. Lumea materială poate deveni pentru mulți Raci mai puțin semnificativă decât până acum.

Pe de altă parte, în plan sentimental, te poți îndrăgosti de un mentor, de un profesor sau într-o călătorie, poate la un curs. Poate fi vorba și de o relație la distanță care acum prinde contur. Venus te susține să studiezi, să obții o diplomă nouă, să călătorești, dar și să rezolvi situații birocratice și legislative.

Horoscop zilnic 5 aprilie 2022. Fecioarele întâlnesc dragostea

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Tranzitul lui Venus prin Pești este destul de pasional, așa că poți profita de perioada aceasta pentru a reaprinde pasiunea în cuplu și pentru a alunga monotonia. Ai grijă cum gestionezi aceste trăiri emoționale intense pentru că poți fi tentat să calci strâmb, iar o infidelitate poate strica o relație de lungă durată. Sunt și nativi singuri care pot fi atrași în aventuri. Posibilitatea de a fi vorba de o relație toxică sau secretă este foarte mare. Inclusiv poate fi vorba de o iubire karmică dureroasă. Evită să te lași cucerit de banii partenerului sau să cumperi iubirea cuiva. Se pot încheia relațiile bazate pe atașamente financiare și pe dependențe emoționale. Pe de altă parte, acest tranzit susține rezolvările unor situații financiare. Poate fi vorba de un partaj, de obținerea unui credit, a unei moșteniri sau poate fi vorba de investiții riscante, dar avantajoase. Atenție la amplificarea viciilor și obsesiilor!

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Venus va intra chiar în sectorul relațiilor tale și te va ajuta foarte mult să-ți îmbunătățești relația cu partenerul de viață, însă ai grijă să nu-l urci pe un piedestal. Dacă ești singur, vei ști ce să faci și cum să faci pentru a capta atenția sexului opus și chiar să cucerești.

Șansele de a începe o nouă relație acum sunt foarte mari. Totuși, nu te iluziona. S-ar putea să vezi ceea ce îți dorești tu să vezi în cealaltă persoană și nu neapărat realitatea, așa că lasă-ți timp să îl cunoști. Acest tranzit poate aduce și colaborări profesionale, armonizarea relațiilor cu cei cu care lucrezi, noi contracte care să-ți aducă o creștere a veniturilor.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Venus este guvernatoarea ta și acest tranzit prin Pești te susține să-ți îmbunătățești sănătatea și să lucrezi mai mult cu emoțiile tale pentru a le armoniza. Este o perioadă în care poți găsi variante să reduci stresul din viața ta și chiar este recomandat să încerci să-ți schimbi stilul de viață astfel încât să ai mai mult timp pentru tine și pentru relaxare. La locul de muncă vei lucra cu mai multă plăcere și relațiile cu colegii se vor armoniza. Posibil ca unii nativi să-și schimbe jobul în aceste zile cu unul care le aduce mai multă satisfacție personală. Sentimental, dacă ești singur, poți fi atras de colegii de muncă sau de persoane pe care le cunoști în timp ce desfășori activități profesionale, dar evită relațiile ascunse.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus este chiar guvernatoarea relațiilor tale și, în plus, intră în Pești, ceea ce înseamnă pentru tine sectorul iubirii. Ei bine, urmează o perioadă de romantism, tandrețe, armonie în viața sentimentală, dar și în relațiile cu copiii. Ai toate șansele să te apropii de partener, să te reîndrăgostești de partener, însă sunt și cazuri când unele secrete amoroase pot ieși la suprafață.

Poate fi vorba și de aflarea unor secrete ale copiilor. Dacă ești singur, ai susținerea astrelor să te îndrăgostești de cineva special, să începi o poveste de dragoste pasională, ruptă din basme. Grijă totuși la iluzionare. Încearcă să nu visezi cu ochii deschiși. Acest tranzit susține și nativii care doresc să devină părinți sau pe cei care desfășoară proiecte artistice. Este o perioadă foarte creativă, cu inspirație și imaginație.

Horoscop zilnic 5 aprilie 2022. Peştii trec prin schimbări. Sunt mai preocupaţi de aspectul lor fizic

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Venus în Pești va activa sectorul familiei și al locuinței. Acest tranzit aduce o îmbunătățire semnificativă a relațiilor de familie, în special a relațiilor cu părinții. Poți reașterne armonia în casă sau chiar te poți preocupa de reamenajarea locuinței, astfel încât să te bucuri de mai mult confort. Starea emoțională este intensă acum și vei căuta mai mult liniștea interioară. Ai nevoie mai mare de stabilitate, siguranță, ceea ce pe unii nativi îi face să ia în calcul ideea de a-și cumpăra o casă, de a se muta, de a-și construi un cămin. Totodată, este și o perioadă în care cei dragi pot avea mai multă nevoie de tine și te poți preocupa de chestiuni patrimoniale.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cu Venus în tranzit prin Pești vei deveni mult mai comunicativ, mai dornic de plimbări, de întâlniri cu prietenii și mai blând și deschis în dialog. Este o perioadă foarte bună pentru negocieri. Te faci plăcut în dialog, însă asigură-te că asculți și ce spun ceilalți și că transmiți clar intențiile tale.

Poți rezolva situații ce țin de acte, poți obține aprobări, avize, poți învăța mai ușor, iar ideile tale sunt luate în considerare. Cum Venus îți guvernează iubirea, îți poți exprima mai ușor sentimentele în această perioadă și poți să-ți armonizezi relațiile cu copiii. Nativii singuri pt fi atrași de persoane cunoscute prin intermediul anturajului.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Venus intră în Pești și îți activează sectorul financiar, așa că se deschide o perioadă în care-ți poți îmbunătăți veniturile. Poți face investiții profitabile, te poți asocia cu alții sau poți scoate bani din talentele tale. Nu sunt excluse nici creșterile salariale. Însă, ține cont că vor crește și cheltuielile, mai ales pentru pofte, pentru starea de bine și de confort, a ta sau a celor dragi. Poți cheltui pentru casă, într-o călătorie sau pentru a te înscrie la un curs și a învăța ceva ce te poate ajuta să evoluezi. De asemenea, poți avea tendința de a-ți arăta iubirea prin cadouri.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Venus intră în zodia ta, așa că pentru tine se deschide o perioadă foarte bună, dat fiind că în zodia ta se află și Jupiter, planeta beneficiilor și guvernatorul tău secundar. Acest tranzit te ajută să te preocupi mai mult de felul în care arăți, să faci o schimbare de look, de stil vestimentar, de dietă.

Te bucuri de un farmec aparte, cucerești ușor persoanele din jurul tău și te faci plăcut. Ai mai multă încredere în tine și vei căuta armonia în viața ta. S-ar putea să ai parte de unele discuții mai delicate despre viața intimă sau despre situații financiare mai delicate, care implică unele asocieri ascunse.

Horoscopul zilei de 5 aprilie 2022 este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *