Horoscop zilnic 5 iunie 2022. Zodia care va avea mari probleme la locul de muncă

Află ce surprize ți-au pregătit astrele pentru ziua de 5 iunie.
Horoscop zilnic 5 iunie 2022. Zodia care va avea mari probleme la locul de muncă

Horoscop zilnic 5 iunie 2022. Saturn, planeta lecțiilor de viață și a înțelepciunii, planeta Profesor a astrologiei, intră astăzi în retrogradare în zodia Vărsător, pe care o și guvernează. Saturn va fi retrograd până pe data de 23 octombrie, iar în sectorul din astrograma natală în care se găsește în tranzit, îi vom resimți limitările și lecțiile. La modul general, Saturn retrograd ne cere o reorganizare a proiectelor și planurilor de viitor, o revizuire a ideii de libertate și independență. Ne cere noi structuri pe baza cărora să ne construim viitorul. De asemenea, ne cere reevaluarea cercurilor sociale din care facem parte. Avem sau nu avem valori comune cu cei din anturaj, inclusiv cu prietenii apropiați?

Tot Saturn ne întreabă cum stăm cu organizarea timpului, pentru că în perioada retrogradării sale putem avea senzația că timpul încetinește și totul se mișcă mai lent și cu întârziere. Cele mai afectate zodii de retrogradarea lui Saturn sunt Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, în special cei născuți în a doua jumătate a zodiei sau care au ascendentul aici.

Horoscop zilnic 5 iunie 2022. Taurii vor avea neplăceri la locul de muncă

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cu Saturn retrograd în Vărsător, vei avea senzația că bați pasul pe loc într-un proiect în care ești  implicat. Poate fi vorba de întârzieri care apar sau de o lipsă de resurse cu care te confrunți. De asemenea, poți întâmpina blocaje în materializarea unor planuri de viitor. S-ar putea să te  înstrăinezi de anumiți prieteni cu care nu mai rezonezi sau să simți că cei din anturaj nu mai sunt la fel de disponibil ca înainte. De asemenea, va fi mai greu să te integrezi în noi cercuri și organizații.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Saturn va retrograda în sectorul carierei tale și s-ar putea să te confrunți cu fel și fel de blocaje profesionale, cu frustrări și senzația că nu poți avansa în direcția dorită. Reevaluează-ți aspirațiile profesionale și strategia prin care vrei să-ți atingi anumite obiective. Ai mai multă grijă la imagine, la reputație și dă dovadă de mai multă perseverență și responsabilitate, dar și de o organizare riguroasă a programului de lucru.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Saturn retrograd s-ar putea să îți pună la grea încercare unele principii de viață, unele convingeri și credințe în ideea de a te testa. Saturn te maturizează și îți cere să faci lucrurile corect. În perioada retrogradării sale, poți avea probleme cu legea și cu actele, și acțiunile birocratice pot fi mult întârziate și încetinite. Va fi mai greu să pleci într-o călătorie și relația cu străinătatea este mai dificilă. Tot Saturn îți cere să înveți ceva, să te înscrii la un curs nou, să studiezi și să-ți consolidezi cunoștințele.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Saturn este guvernatorul relațiilor tale și retrogradează într-un sector, de asemenea, relațional. S-ar putea să apară probleme în cuplu de natură financiară sau intimă. Este o perioadă în care mulți nativi iau în calcul un divorț sau fac un partaj. Pot apărea dificultăți în obținerea unui credit, probleme financiare, în special blocaje care vin din partea altora, de aceea este de preferat să nu depinzi financiar de nimeni. Este foarte posibil că partenerul să aibă probleme financiare sau tu să trăiești cu senzația că acestuia nu-i mai pasă de tine la fel ca înainte. Ține cont că Saturn retrograd poate reactualiza niște frici, angoase, traume emoționale și dependențe de care credeai că ai scăpat. Nu este o perioadă bună să începi noi relații pentru că, cel mai probabil, acestea vor avea o componentă toxică și transformatoare.

Horoscop zilnic 5 iunie 2022. Probleme sentimentale pentru Balanțe

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Saturn își începe retrogradarea chiar în sectorul relațiilor tale și poate reactualiza anumite probleme în cuplu. S-ar putea să simți că partenerul s-a îndepărtat de tine, că afișează o atitudine rece și ostilă sau poți avea parte de anumite limitări pe care acesta ți le impune. În general, în relațiile cu ceilalți, poți avea senzația că lucrurile merg mai greu. De aceea, dacă ești singur, îți va fi greu să legi o nouă relație. Acest tranzit al lui Saturn îți cere stabilitate în relații, iar dacă o relație este nefuncțională și nu se mai poate repara, se poate ajunge la divorț. Din punct de vedere profesional, Saturn poate aduce întârzieri în semnarea unor contracte și îți cere multă atenție la persoanele cu care intri noi colaborări și parteneriate, pentru că pot fi altceva decât ceea ce par.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Saturn va retrograda în sectorul muncii tale și s-ar putea să simți că ai o energie mai scăzută în perioada următoare și un randament mai slab. Va fi nevoie să-ți reorganizezi stilul de viață, programul de muncă, și modul de desfășurare al activităților. În caz contrar, te poți confrunta cu probleme de sănătate și cu dificultăți în rezolvarea sarcinilor zilnice. Trebuie să dai dovadă de seriozitate, perseverență, organizare și responsabilitate în viața ta. Dacă îți cauți un job, va fi mai greu să te angajezi în perioada următoare. Ține cont că Saturn aduce multa muncă, stres, nemulțumiri profesionale, însă dacă ai răbdare, vei fi răsplătit pe măsură.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Saturn retrogradează în sectorul iubirii tale și s-ar putea să ai senzația că ești nefericit, că ești neiubit și neapreciat. Lecțiile sentimentale pe care le aduce sunt menite să te maturizeze din punct de vedere afectiv. Trebuie să dai dovadă de maturitate sentimentală și să ai răbdare să construiești o relație. Lui Saturn nu îi plac flirturile și aventurile și nici distracțiile în exces, astfel că aceste atitudini pot fi taxate de Marele Profesor. Starea ta afectivă poate fi foarte apăsătoare în perioada următoare. Pe de altă parte, Saturn poate aduce responsabilizare în legătură cu copii, ceea ce poate însemna o sarcină, dar poate însemna și probleme cu care se confruntă aceștia și care cer implicarea ta. Nu este exclus ca unii nativi să se simtă blocați din punct de vedere creativ și artistic.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Saturn retrogradează în sectorul familiei și al locuinței și îți cere mai multă responsabilitate față de cei dragi. S-ar putea să fie nevoie să te implici trup și suflet într-o problemă de familie. Pe de altă parte, poate fi vorba de întârzieri și obstacole legate de locuință, fie că este vorba de o mutare, de o renovare sau de achiziția unui bun imobiliar. Nu este exclus ca Saturn retrograd să răscolească niște situații legate de trecut, de copilărie și să readucă în față niște traume emoționale nevindecate. Pentru alți nativi, Saturn vine cu o maturizare întocmai prin faptul că îi ajută să-și construiască o familie și să-și schimbe raportarea la ideea de cămin.

Horoscop zilnic 5 iunie 2022. Capricornii vor întâmpina dificultăți financiare

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Saturn retrogradează în sectorul comunicării tale și îți poate aduce limitări și blocaje în dialogurile cu cei din jur. Poți fi mai tăcut decât de obicei, mai frământat de gânduri, de fel și fel de decizii luate sau de idei care îți vin și pe care nu le poți pune în practică. Profită de această perioadă să-ți reanalizezi modul în care comunici cu cei din jur, să-ți revizuiești niște tipare de gândire și niște decizii luate. Pot apărea probleme cu actele, dificultăți în obținerea unor avize și aprobări, greutăți în procesul de învățare, dar și obstacole în călătorii și deplasări. Vor fi nativi stimulați de retrogradarea lui Saturn să dea un examen sau să învețe ceva nou.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Saturn, guvernatorul tău, retrogradează în sectorul tău financiar și își cere o evaluarea modului în care îți câștigi și administrezi finanțele. S-ar putea să te confrunți cu unele limitări și blocaje, însă acestea sunt menite să te maturizeze și să te stimuleze să-ți schimbi modul de raportare la valorile materiale. Cu Saturn aici, nu sunt susținute cheltuielile pe distracții, însă sunt susținute activitățile care îți consolideze veniturile. Este o perioadă bună să ceri o renegociere a salariului, însă nu te așteptam ca răspunsul să-ți vină imediat. Reevaluează-ți resursele personale, talentele și abilitățile și ia în calcul monetizarea acestora. De asemenea, nu ar strica să faci unele economii. S-ar putea să ai nevoie de ele.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Saturn retrogradează în zodia ta și-ți cere o reevaluare a vieții personale, dar și a stării de sănătate. Ai nevoie să faci o schimbare majoră și să dai dovadă de mai multă maturitate, seriozitate, responsabilitate și perseverență în atingerea unor obiective. S-ar putea să ai senzația că lucrurile merg mai greu în viața ta și să simți nevoia de asta mai retras. Ai grijă la tendința de a fi prea autoritari și impunători cu cei din jur, dar și la atitudinea prea rece și ostilă pe care o poți manifesta și care îți poate afecta relațiile cu ceilalți.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Saturn retrogradează în sectorul sănătății și al trecutului. Urmează o perioadă în care vei resimți o mai mare nevoie de interiorizare și chiar ar trebui să te reconectezi mai mult la sinele tău. Poți avea adevărate revelații despre tine și viața ta. Problemele de sănătate pe care le aduce Saturn sunt menite să te responsabilizeze vizavi de acest sector și de stilul tău de viață. Trecutul iese la suprafață și va trebui să te responsabilizezi și maturizezi față de propriile tale acțiuni. Unii nativi se pot confrunta cu probleme de sănătate ale celor dragi, însă tendința de victimizare nu este susținută de Saturn.

Horoscopul zilei de 5 iunie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *