Horoscop zilnic 5 noiembrie. Venus se află în opoziție cu Uranus. Zodia care primește vești surprinzătoare

Află ce își rezervă astrele sâmbătă, 5 noiembrie!
Horoscop zilnic 5 noiembrie. Venus se află în opoziție cu Uranus. Zodia care primește vești surprinzătoare

Horoscop zilnic 5 noiembrie. Venus, planeta iubirii și a banilor, aflată în zodia Scorpion va forma astăzi o opoziție cu Uranus, planeta neprevăzutului, aflată în zodia Taur. Acest context astrologic poate aduce situații neprevăzute și răsturnări de situație în plan sentimental și financiar. Nu sunt excluse schimbările bruște în cupluri, ruperea unor relații toxice, iar în cazul celor singuri, atracțiile irezistibile și dragostea la prima vedere. Din punct de vedere financiar trebuie să avem grijă la cheltuieli, mai ales că pot apărea plăți planificate.

Horoscop zilnic 5 noiembrie. Situații neașteptate pentru Tauri

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Ești afectat în mod direct pe axa financiară de această opoziție de astăzi, așa că ai grijă la modul în care-ți administrezi finanțele. Pot să apară cheltuieli neprevăzute, plăți pe care nu aveai cum să intuiești și să-ți reamintești brusc că ai niște datorii nereturnate. Nu lua decizii financiare importante pentru că pot fi neinspirate. Cum Venus îți guvernează relațiile, s-ar putea să ai parte de tensiuni în cuplu, mai ales din cauza banilor sau din cauza suspiciunilor și neîncrederii în partener. Dacă ești singur, evită să intri în relații cu persoane indisponibile emoțional.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Opoziția dintre Venus, guvernatoarea ta, care se află în sectorul relațiilor, și Uranus poate aduce evenimente neașteptate în viața personală sau de cuplu care dau complet peste cap atmosfera. Pot apărea tensiuni cu partenerul, iar atitudinea ta poate fi mult prea rebelă. Pe de altă parte, în plan profesional, s-ar putea să te răzvrătești față de un colaborator sau contract.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Contextul astrologic al zilei îți poate aduce un randament scăzut, lipsă de concentrare în desfășurarea activităților uzuale, iar în cazul unor nativi chiar evenimente neprevăzute la locul de muncă. Te poți aștepta ca programul tău să fie dat peste cap și să fii mai stresat decât de obicei. Starea de sănătate este destul de vulnerabilă și de aceea ar trebui să te odihnești mai mult.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Opoziția de astăzi se petrece pe axa sentimentală și poate aduce evenimente neașteptate în plan afectiv sau care au legătură cu copiii. Dacă ești singur, poate apărea o atracție bruscă, o dragoste la prima vedere, însă asigură-te că persoana respectivă este disponibilă emoțional. Pe de altă parte, prietenii te pot surprinde cu o propunere, însă nu te arunca cu capul înainte.

Horoscop zilnic 5 noiembrie.  Fecioarele primesc vești surprinzătoare

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Contextul astrologic al zilei evidențiază o nevoie de echilibru între viața profesională și cea personală. Dacă ai zi liberă, încearcă să lași deoparte grijile profesionale și să petreci timp cu cei dragi. S-ar putea să apară fel și fel de evenimente neprevăzute atât în familie sau legate de casă, cât și în zona profesională, care să îți dea programul peste cap.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Astăzi te poți aștepta să primești vești surprinzătoare, informații bulversante și să porți dialoguri care să te scoată din zona de confort. În plus, este o zi destul de stresantă și poți intra foarte ușor în conflicte cu cei din jur. Evită dezbaterile, contrazicerile pe teme legate de principii și valori. Opiniile și viziunile tale nu sunt în acord cu ale celorlalți și nu ar trebui să convingi pe nimeni de nimic.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Opoziția dintre Venus, guvernatoarea ta, aflată în sectorul banilor, și Uranus poate destabiliza situația financiară în care te afli. Poți avea parte de surprize și evenimente neașteptate legate de bani, de exemplu poate trebuie să faci o plată neprevăzută. Pe de altă parte ,încearcă să nu cheltuiești bani pe fond emoțional. O situație în viața de cuplu te poate lua pe nepregătite și-ți poate activa niște frici sau poate conduce la conflicte.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus se află în zodia ta, iar Uranus în sectorul relațiilor, prin urmare contextul astrologic de astăzi te vizează în mod direct. S-ar putea să apară evenimente neprevăzute în plan personal sau în viața de cuplu. Nu este exclus sa fii surprins de atitudinea partenerului sau de evenimente neașteptate pe care să nu știi să le gestionezi. În unele cazuri, partenerul de viață vrea mai multă libertate și independență și din cauza aceasta poate izbucni un conflict.

Horoscop zilnic 5 noiembrie. Capricornii au nevoie de o pauză

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Configurația astrologică a zilei îți cere să te odihnești mai mult pentru că te confrunți cu un randament scăzut și o lipsă de concentrare. Ai mai multă grijă la sănătate și nu te suprasolicita nici fizic, nici intelectual. Dacă lucrezi s-ar putea să ai parte de evenimente neprevăzute la locul de muncă, posibil schimbări bruște de program sau de sarcini.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Opoziția de astăzi se petrece pe axa sentimentală și poate aduce evenimente neprevăzute în plan afectiv. Dacă ești într-o relație nou începută, s-ar putea să ai nevoie de o pauză. Nativii care au copii sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la acțiunile acestora. Nu este exclus să apară o atracție bruscă față de o persoană care nu face parte din tiparul tău obișnuit. Pe de altă parte, s-ar putea să nu știi unde să încadrezi o relație, la iubire sau la prietenie.

Citește și: Eclipsa de Lună din noiembrie 2022. Când are loc. Zodiile care nu vor avea o perioadă prea liniștită

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Contextul astrologic al zilei îți cere să găsești un echilibru între carieră și familie pentru că tendința ta este de a munci și astăzi, chiar dacă ești liber. Ai grijă la tensiunile care apar relațiile cu persoane care reprezintă o autoritate în viața ta. Totodată, ține cont că poți avea parte de situații neprevăzute care au legătură cu familia sau cu locuința și care îți dau programul peste cap.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Opoziția dintre Venus și Uranus îți poate aduce vești neașteptate, dialoguri surprinzătoare și mesaje care se destabilizează pe moment. O serie de principii și credințe ți se pot da peste cap. Totodată, încearcă să nu-ți impui punctul de vedere în fața celorlalți, să nu ridici tonul în dialoguri sau să crezi că doar tu ai dreptate. Mai multă grijă la deplasări!

Horoscopul zilei de 5 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9.3 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *