Horoscop zilnic 6 aprilie 2022. Veste importantă pentru Gemeni. Pericolul poate veni de unde nici nu te aștepți

Citeşte horoscopul zilei 6 aprilie 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele.
Horoscop zilnic 6 aprilie 2022. Veste importantă pentru Gemeni. Pericolul poate veni de unde nici nu te aștepți

Horoscop zilnic 6 aprilie 2022, află ce au pregătit astrele pentru toţi nativii. Luna trece astăzi prin zodia Gemeni și ne susține în comunicare și gândire, mai ales că formează aspecte de susținere cu planetele din Vărsător. Însă, va forma aspecte tensionate cu planetele din Pești, semn că există un grad ridicat de confuzie și ne va fi greu să facem diferența între adevăr și minciună. În plus, Luna Neagră se află și ea pe ultimul grad în Gemeni, un grad periculos. Acest aspect ne cere să fim foarte atenți la ce auzim, la ce ni se propune, la negocieri. Există risc de șantaj, păcăleală și ispitele sunt mari. Cuvintele și promisiunile sunt periculoase acum și pot fi înșelătoare.

Horoscop zilnic 6 aprilie 2022. Ce pericole ne pândesc

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/Ascendent Berbec

Trebuie să ai mare grijă la informațiile care-ți ajung astăzi la urechi. Pot fi înșelătoare, false și nu este exclus să ți se transmită intenționat date inexacte sau mincinoase. Evită să faci negocieri cu miză mare și să semnezi acte fără să le citești sau să le citești superficial. S-ar putea să apară certuri și discuții în contradictoriu, fără logică și argumente. Poți fi frământat de fel și fel de gânduri, însă nu lua decizii pe termen lung.

Horoscop Taur/Ascendent Taur

Sectorul financiar este tranzitat de Lună și tot aici se manifestă puternic și Luna Neagră, așa că zilele acestea ai mai multă grijă la bani. Există risc de păcăleală, de înșelăciune, dar și de pierdere. S-ar putea ca unele calcule să le faci chiar tu greșit sau să încasezi sume care nu sunt corect calculate. Posibile nereguli cu actele financiare, acte care atestă drepturi financiare, acte de salarizare. Evită să iei sau să dai bani cu împrumut.

Horoscop Gemeni/Ascendent Gemeni

Luna trece prin zodia ta și acest tranzit este de bun augur pentru tine. Îți oferă energie, efervescență mentală, imaginație și o stare de optimism de care chiar aveai nevoie după ultimele zile care au fost mai îngândurate. Ai mare grjă la tendința de a te iluziona, de a visa prea departe. S-ar putea să te ajute raționamentul în aceste zile și să vezi dacă planurile tale de viitor sunt prea mari sau au șanse să fie atinse.

Horoscop Rac/Ascendent Rac

Cum Luna este guvernatoarea ta și este destul de activată în tranzitul prin Gemeni, s-ar putea ca și tu să te confrunți cu stări de neliniște, agitație interioară, gânduri și insomnii. Nu lăsa frământările să pună stăpânire pe tine, mai ales că multe dintre acestea nu pot fi rezolvate, nu țin de tine. Posibil ca trecutul sau unele probleme de sănătate, ale tale, ale celor dragi, să te copleșească. De asemenea, ai îndoieli multe și nu este momentul să iei o decizie importantă.

Horoscop zilnic 6 aprilie 2022. Leii trebuie să aibă grijă la persoanele din jur

Horoscop Leu/Ascendent Leu

Ai mai multă grijă la persoanele din anturaj, la informațiile transmise de asociați, dar și la dialogurile purtate cu prietenii. Intenționat sau nu, și se pot transmite mesaje mincinoase sau tu le poți interpreta greșit. Nu este exclus ca un prieten, o persoană de încredere să te mintă. Nu pune prea mult preț pe promisiuni zilele acestea. S-ar putea să te iluzionezi cu privire la unele proiecte și să sfârșești dezamăgit.

Horoscop Fecioară/Ascendent Fecioară

Luna trece prin sectorul carierei tale și s-ar putea să nu te pună într-o lumină prea bună, indirect vorbind. Practic, tu trebuie să fii mai atent la imaginea ta, la modul în care te exprimi în fața unui public, la discuțiile pe care le porți cu superiorii. Dincolo de mesajele pe care le poți interpreta greșit, nu este exclus să ai parte de critici, bârfe și chiar atacuri la funcția ta, la statutul tău.

Horoscop Balanță/Ascendent Balanță

Este foarte important să nu crezi tot ce auzi și să fii foarte atent la cum interpretezi mesajele. S-ar putea să treci prin frământări legate de credințele și principiile tale sau de modul în care alții pun în practică niște principii. Sistemul de valori poate fi zguduit zilele acestea, însă pentru ultima oară, dat fiind faptul că Luna Neagră va părăsi săptămâna viitoare acest sector. Grijă mare la acte, la probleme cu legea și la călătorii.

Horoscop Scorpion/Ascendent Scorpion

Evită să faci tranzacții financiare zilele acestea, să faci credite sau investiții riscante. Acest sector este destul de instabil și poți fi foarte ușor păcălit. Te poți înhăma la ceva ce nu poți duce. Totodată, mare grijă și la atracțiile pasionale, la tendința de infidelitate sau de a intra în relații cu persoane toxice. Poți lua decizii greșite în urma cărora să ai mai mult de pierdut decât de câștigat.

Horoscop zilnic 6 aprilie 2022. Săgetătorii se află în fața unei noi provocări

Horoscop Săgetător/Ascendent Săgetător

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și va avea loc ultima întâlnire cu Luna Neagră, dat fiind că pentru următorii 9 ani, Luna Neagră nu se va mai întoarce aici. Ai mare grijă la ispitele care vin pe zonă relațională. Cel mai probabil, în ultimele 9 luni ai cam alergat după doi iepuri, fie două relații sentimentale, fie două contracte profesionale. Ei bine, este ultimul test și ar fi ideal să-l treci cu brio. Poți avea parte de dialoguri incomode, de ipostaze ciudate în care ești pus de alții sau tu îi pui pe alții și nu este exclus ca minciunile să apară pentru a salva o relație.

Horoscop Capricorn/Ascendent Capricorn

Azi ar trebui să ai mare grijă la stresul profesional. S-ar putea să fii mai obosit zilele acestea, mai neatent și să iei decizii proaste legate de zona profesională. Certurile cu colegii, mesajele greșit interpretate pot conduce la desfășurarea sarcinilor mult mai greoi. Grijă și la sănătate. Poți dezvolta niște frici și bine ar fi să nu le amplifici dacă nu ai motive concrete. Rezultatele unor analize primite acum s-ar putea să nu fie corecte. Ar trebui refăcute după ce Luna Neagră iese din Gemeni, adică după 15 aprilie.

Horoscop Vărsător/Ascendent Vărsător

Tranzitul Lunii prin sectorul tău afectiv te îmbie la iubire și distracții. Ai nevoie să te simți bine, să petreci timp cu persoana iubită, cu copiii, să te dedici unui hobby. Sunt zile de creativitate și poți profita. Dat fiind că este ultima întâlnire cu Luna Neagră, ai face bine, dacă nu ai căzut până acum într-o ispită sentimentală, nici să nu o faci. De evitat sunt și speculațiile financiare!

Horoscop Pești/Ascendent Pești

Luna trece prin sectorul familiei și ar putea aduce unele dispute cu cei dragi. Nota discordantă între viziunile tale și viziunile părinților, ideile și viziunile tale incompatibile cu ale lor pot spori atmosfera tensionată din casă. S-ar putea să nu ai chef dacă trebuie să desfășori activități gospodărești, iar dacă ai planificat asta cu familia, atunci te poți aștepta la certuri serioase și reproșuri.

Horoscopul zilei de 5 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Citește și: „Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie 2022. Lecţii karmice pentru Lei. Peştii fac cuceriri şi se rup de trecut”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
6.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *