Horoscop zilnic 7 august 2022. Aspect armonios între Venus, planeta iubirii, și Neptun. Zodiile afectate în plan sentimental

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 7 august
Horoscop zilnic 7 august 2022. Aspect armonios între Venus, planeta iubirii, și Neptun. Zodiile afectate în plan sentimental

Aspectul armonios care se formează astăzi între Venus, planeta iubirii, din zodia Rac, cu Neptun din zodia Pești, ne oferă un sentiment de dragoste, compasiune, imaginație și intuiție în relațiile noastre.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 7 august 2022. Nativii Berbec, momente plăcute în cuplu

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Ai parte de momente plăcute în cuplu, pentru că Venus, guvernatoarea casei relațiilor, face un aspect de trigon cu Neptun din zodia Pești și te îndeamnă la o aventură în sfera sentimentală. Nu sunt excluse nici aventurile secrete.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Contextul astral de astăzi în care Venus, guvernatoarea ta, intră într-un trigon cu Neptun din zodia Pești îți conferă intuiție și inspirație într-un proiect profesional. În planul relațional ai parte de momente magice, faci declarații partenerului sau dacă ești singur, te apropii mai mult de o persoană pe care dorești să o cucerești.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Planul sentimental este activat astăzi de trigonul care se formează între Venus, guvernatoarea casei iubirii, și Neptun din zodia Pești. Posibil să te remarci și să vrei să impresionezi pe cineva din grupul tău de prieteni. Ai stare de visare și îți faci planuri relaționale de viitor, însă nu toate sunt realizabile. Ar trebui să te ancorezi mai mult în realitate.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Contextul astral de astăzi te vizează în mod direct pentru că Venus, planeta iubirii, în tranzit prin zodia ta, face un aspect armonios cu Neptun din zodia Pești, din casa asociată principiilor, convingerilor și credințelor. Simți că ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul, iar registrul astral susține apropierea de acesta.

Horoscop zilnic 7 august 2022. Nativii Leu vor trece peste o dezamăgire în dragoste

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Aspectul armonios care se formează astăzi între Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa trecutului, introspecției și secretelor și Neptun din zodia Pești, respectiv din casa transformărilor profunde, te va ajuta să treci peste o dezamăgire în dragoste, să ai niște conștientizări și să lași în spate trecutul.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Posibil dialogul cu cineva din grupul de prieteni să te ajute să treci peste un blocaj emoțional pe care îl ai. De asemenea, te ajută și aspectul armonios care se formează între Venus, micul benefic, din zodia Rac cu Neptun din zodia Pești, care poate aduce momente romantice alături de partener sau de o persoană cunoscută de curând.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Dacă planul profesional a fost zguduit în ultima perioadă de evenimente, care te-au dat peste cap, astăzi, trigonul care se formează între Venus, guvernatoarea ta, din zodia Rac, cu Neptun din zodia Pești, respectiv din casa muncii și activităților curente, îți aduce vești bune în planul carierei, iar lucrurile se leagă cum nici nu sperai.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Registrul astral de astăzi este favorabil relațiilor și sferei sentimentale. Venus, guvernatoarea casei relațiilor, intră într-un aspect armonios cu Neptun din zodia Pești, din casa asociată iubirii și fericirii, și vei avea parte de momente plăcute alături de partener.

Horoscop zilnic 7 august 2022. Nativii Vărsător, oportunități în plan financiar

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

În prima parte din zi nu vei fi în cea mai bună formă, dar te va ajuta contextul astral până la finalul zilei să-ți revii în formă. Venus, micul benefic, plasat în zodia Rac intră într-un aspect armonios cu Neptun din zodia Pești, respectiv din casa familiei. Posibil unele resentimente pe care le-ai avut în relația cu cineva din familie să dispară, să simți să reiei o legătură pe alte baze.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Contextul astral care se formează astăzi, respectiv trigonul dintre Venus, guvernatoarea casei sentimentale, cu Neptun din zodia Pești, în tranzit prin casa iubirii și fericirii, îți aduce dialoguri plăcute cu partenerul și planurile comune de viitor încep să capete contur.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Posibil astăzi să ai parte de oportunități și șanse în planul financiar. Responsabil de acest lucru este trigonul dintre Venus, micul benefic, în tranzit prin casa muncii, cu Neptun din zodia Pești, plasat în casa banilor. Totuși, fii atent și nu-ți face încă planuri pe sumele pe care nu le-ai încasat!

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Astăzi ești dornic să-ți manifești afecțiunea, să faci declarații sau mici atenții partenerului sau persoanelor dragi.  Venus, micul benefic, în tranzit prin casa iubirii, fericirii, aventurilor romantice, creativității intră într-un aspect armonios cu Neptun în tranzit prin zodia ta.

Horoscopul zilei de 7 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *