Horoscop zilnic 7 noiembrie. Contextul astrologic pune la încercare relațiile. Zodia care poate avea conflicte cu partenerul VIDEO EXCLUSIV

Află ce îți rezervă astrele luni, 7 noiembrie!
Horoscop zilnic 7 noiembrie. Contextul astrologic pune la încercare relațiile. Zodia care poate avea conflicte cu partenerul VIDEO EXCLUSIV

Horoscop zilnic 7 noiembrie. Venus din zodia Scorpion formează un careu cu Saturn din Vărsător, aspect tensionat care va pune la încercare relațiile. Unele se pot consolida, în timp ce altele se vor încheia, mai ales cele toxice. Din punct de vedere financiar, vor apărea blocaje, constrângeri și trebuie să fim responsabili pentru a nu pierde resurse.

Horoscop zilnic 7 noiembrie. Racii pot avea conflicte cu partenerii

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Venus este atât guvernatoarea sectorului tău financiar, cât și guvernatoarea relațiilor tale, prin urmare careul cu Saturn poate aduce neplăceri, tensiuni și limitări în ambele direcții. Ai nevoie să devii mai responsabil cu modul în care îți gestionezi finanțele și să devii mai matur și mai răbdător în relația cu partenerul de viață.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus este guvernatoarea ta, iar careul cu Saturn poate aduce o stare generală apăsătoare, poate chiar și unele probleme de sănătate. Totodată, Venus se află sectorul relațiilor tale, prin urmare nu este exclus să ai parte de tensiuni și conflicte în relația cu partenerul de viață. Dacă ceva nu-ți convine și te simți constrâns, de preferat ar fi să discuți cu partenerul. Pe de altă parte, Saturn se află în sectorul carierei și poate aduce probleme în relația cu colaboratorii sau partenerii de afaceri.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Se întrevăd conflicte la locul de muncă și fel și fel de nemulțumiri, obstacole în desfășurarea activităților. S-ar putea ca și tensiunile cu colegii să escaladeze, iar capacitatea de concentrare să fie una scăzută. Pe de altă parte, Venus este guvernatoarea sectorului sentimental și s-ar putea ca acest careu cu Saturn să aducă neînțelegeri în relația cu persoana iubită sau cu copiii.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Venus se află chiar în sectorul iubirii și în careu cu Saturn, guvernatorul relațiilor tale, prin urmare este un aspect destul de tensionat care poate aduce conflicte în relația cu partenerul de viață. Cei care sunt părinți pot avea parte de neînțelegeri cu copiii. S-ar putea să fii cuprins de gelozii, suspiciuni și să-i faci unele reproșuri partenerului.

Horoscop zilnic 7 noiembrie. Balanțele trebuie să fie atente la cheltuieli

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Se întrevăd zile dificile în relația cu părinții, dar și cu partenerul de viață, sector unde se află Saturn. Va trebui să dai dovadă de mai multă răbdare și îngăduință în relațiile cu cei dragi. S-ar putea să te confrunți cu unele limitări din partea acestora. În unele cazuri, este posibil că familia și să-și schimbe o decizie legată de un bun patrimonial.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Cu Venus în sectorul comunicării și în careu cu Saturn din sectorul muncii, s-ar putea ca astăzi să ai parte de conflicte la locul de muncă, de certuri cu colegii, dar și cu superiorii. Vei avea senzația că nu ești lăsat să-ți exprimi ideile și că orice ai spune nu este pe placul celorlalți sau nu este luat în seamă.

Citește și: Horoscop săptămâna 7 – 13 noiembrie 2022. Eclipsă de Lună în zodia Taur. Nativii care primesc vești neașteptate

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Contextul astrologic al zilei ar putea să aducă niște limitări financiare, niște probleme cu banii, posibil și niște cheltuieli cam mari. Evită să scoți bani din buzunar pentru a impresiona pe alții sau pentru a cuceri o persoană care îți place. De asemenea, nu te grăbi să le faci toate mofturile copiilor.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Vei resimți destul de intens și neplăcut careul de astăzi, dat fiind că Venus se află în zodia ta. Cel mai probabil, relația cu părinții este una tensionată sau apar diferite situații prin locuință care îți dau programul peste cap și te agită. Venus este guvernatoarea relațiilor tale, prin urmare și în cuplu pot apărea unele nemulțumiri poate constrângeri din partea partenerului.

Horoscop zilnic 7 noiembrie. Peștii au parte de revelații

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

S-ar putea ca trecutul să revină sub diverse forme și să-ți aducă stări interioare apăsătoare. Te poți confrunta cu amintiri încă nevindecate sau fost partener se reîntoarce în viața ta. De asemenea, poți relua teme de discuție peste care credeai că ai trecut. S-ar putea ca de data aceasta să răbufnești și să faci niște reproșuri dure.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Ai mai multă grijă la propunerile prietenilor sau la propunerile asociațiilor pentru că există riscul să pierzi bani. Contextul astrologic nu susține investițiile în planuri și proiecte de viitor. Cum Saturn este guvernatorul tău, s-ar putea să fii ușor dezamăgit de atitudinea unor prieteni. De exemplu, s-ar putea să fie exclus din niște planuri de grup.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Saturn se află în zodia ta, iar Venus în sectorul carierei, aspect care se dovedește destul de conflictual în relația cu superiorii. S-ar putea să ai parte de niște blocaje în cazul unor proiecte profesionale sau să fii forțat de un context să ieși în față și să te afirmi. Posibil să preiei frâiele într-o situație sau să duci adevărate lupte de putere pentru a obține o funcție.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Contextul astrologic al zilei poate veni cu momente de conștientizare, cu adevărate revelații care să te ajute să iei niște decizii pe termen lung. S-ar putea ca ceva din trecut să revină sau să ai parte de evenimente care contribuie la schimbarea unor sisteme de valori, unor principii de viață și credințe.

Horoscopul zilei de 7 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

8 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.