Horoscop zilnic 8 ianuarie. Luna Neagră intră în zodia Leu. Nativii care au parte de situații dificile

Luna Neagră nu vine cu vești bune pentru zodii
Horoscop zilnic 8 ianuarie. Luna Neagră intră în zodia Leu. Nativii care au parte de situații dificile

Horoscop zilnic 8 ianuarie. Luna Neagră, cunoscută în astrologie și sub denumirea de Lilith, părăsește zodia Rac și intră pentru următoarele nouă luni în zodia Leu. Luna Neagră vorbește despre o imensă putere, despre o obsesie, ispită, frică, detașare și se va manifesta în astrograma fiecăruia, în acel sector de viață care-i corespunde zodiei Leu.

Horoscop zilnic 8 ianuarie. Complicații pe plan sentimental pentru Berbeci

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna Neagră va trece prin sectorul iubirii tale și va veni cu trăiri afective răscolitoare, cu emoții puternice, atracții fatale, complicând viața sentimentală. Așa cum te poți îndrăgosti orbește, la fel te poți despărți dramatic. Pe de altă parte, relația cu copiii poate fi mai problematică.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna Neagră va complica relațiile de familie și va aduce la suprafață traume mai vechi nevindecate. În general, relația cu autoritățile din viața ta va fi mai dificilă. Pe de altă parte, poate evidenția unele probleme profesionale, legate de imagine și -ar putea ă ai nevoie de sprijinul părinților. Posibile dispute pentru bunuri patrimoniale. Sunt și nativi care-și vor dori cumpărarea unei case.

Citește și: Horoscop săptămâna 9 – 15 ianuarie 2023. Schimbări radicale pentru unii nativi. Zodia care are parte de un câștig nesperat VIDEO EXCLUSIV

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna Neagră prin sectorul comunicării este destul de delicată, dat fiind că pate aduce minciuni, informații neadevărate, adevăruri trunchiate și dificultăți în dialogul cu cei din jur. Este o perioadă în cae trebuie să fii atent la acte, la promisiuni, la semnături și negocieri. Poți fi păcălit de vorbele altora, dar și tu oți avea o mare putere de convingere asupra celor din jur.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna Neagră va tranzita sectorul tău financiar și poate aduce o serie de probleme financiare. Poate fi vorba de pierderi majore, însă și de câștiguri neașteptate. Va trebui să ai grijă cum îți câștigi și administrezi banii. Tendința de a cheltui pentru a demonstra că ai va fi mare. De asemenea, nu face orice pentru bani și nu-ți asuma riscuri prea mari.

Horoscop zilnic 8 ianuarie. Scorpionii au parte de situații dificile la locul de muncă

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Cu Luna Neagră în zodia ta nu va urma o perioadă prea ușoară pentru tine. Deși te vei bucura de o reală putere interioară, de magnetism, vei simți și nevoia de independență. Relațiile de iubire și cele profesionale pot trece prin dezchilibre. Totodată, în viața ta pot apărea fel și fel de contexte care să te destabilizeze și pe care să nu le poți controla.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna Neagră va activa sectorul subconștientului și al bolilor cronice. Acest tranzit va aduce cu sine evenimente karmice care să te pună în legătură cu trecutul, să te stimuleze la curățenie și vindecare. Este o perioadă în care rebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta și să nu treci cu vederea posibilele simptome care apar.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna Neagră va trece prin sectorul prietenilor și s-ar putea să-ți arate în următoarele luni cine este cu adevărat de încredere din anturajul tău și cine are alte interese. Ai grijă la persoanele cu care te înconjori și la încrederea pe care le-o acorzi. De asemenea, unele planuri și proiecte pot trece prin momente mai dificile.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna Neagră trece prin sectorul carierei tale, un tranzit destul de delicat pentru că te poate pune în ipostaze dificile. Trebuie să ai grijă la imaginea ta, la funcție, la modul în care îți atingi niște obiective profesionale. Nu uita că este o ispită și îți poate aduce în cale multe provocări, dar te susține și să te afirmi. Important este să te înhami doar la ce poți face față și să nu preiei prea mute responsabilități. Relațiile de familie pot fi dezechilibrate în perioada următoare.

Horoscop zilnic 8 ianuarie. Capricornii au probleme cu banii

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Lilith în tranzitul său prin Leu poate confuza mult sectorul gândirii și comunicării și te poate face să iei decizii eronate, să ai viziuni greșite, să nu vezi niște realități și adevăruri. Poate fi și un ajutor dacă vrei să înveți lucruri noi, să te înscrii la cursuri, însă ai grijă ce doctrine și filozofii de viață urmezi, în cine ai încredere ca mentor.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna Neagră va tranzita sectorul banilor deținuți împreună cu alții și poate aduce probleme dacă ai de recuperat o sumă de bani, un bun material. Investițiile și asocierile pot fi păguboase și pot apărea fel și fel de probleme care implică taxe, impozite, credite, pensii, etc… Totodată, poate amplifica viața intimă, însă va trebui să te ferești de obsesii, de relații ascunse și toxice.

Citește și: Zodia care va avea cel mai greu an. 2023 aduce multe ghinioane și necazuri în viața acestor nativi

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna Neagră va intra în sectorul relațiilor tale și poate crea contexte dificile în relația de cuplu sau în relațiile profesionale. Nu sunt excluse pasiunile bruște, obsesiile care pot destabiliza viața de cuplu. Ține cont că dezechilibrele sunt la tine, în plan personal, și ar trebui să le rezolvi înainte de a strica relații.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Lilith va tranzita sectorul muncii și al sănătății și va trebui să fii cu băgare de seamă în aceste direcții. S-ar putea ca actvitatea profesională să aibă de suferit, să te atragă, de exemplu, un job nou, care promite multe, dar care ulterior să te dezamăgească. Încearcă să fii mai responsabil cu privire la starea de sănătate.

Horoscopul zilei de 8 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *