Zodia care va avea cel mai greu an. 2023 aduce multe ghinioane și necazuri în viața acestor nativi

Scris de: Dana Cazacu

02 Jan. 2023

Zodia care va avea cel mai greu an. 2023 aduce multe ghinioane și necazuri în viața acestor nativi

Potrivit specialiștilor în astrologie, anul 2023 va fi unul foarte prost pentru unii nativi. De fapt, o zodie va avea parte de cel mai greu an. Tocmai de aceea, este bine ca acești nativi să se odihnească, pentru că nou an vine multe ghinioane și necazuri. Despre ce zodie este vorba, puteți afla citind rândurile care urmează.

Zodia care va avea cel mai greu an. 2023 vine cu multe ghinioane și necazuri pentru acești nativi

Deși unii nativi vor avea noroc pe toate planurile în 2023, o zodie va intra în noul an cu stângul. Se pare că ghinionul îi va urmări pe nativii acestei zodii pe tot parcursul anului, așa că nu trebuie să se bazeze pe lucruri care țin de noroc, deoarece vor fi dezamăgiți.

Potrivit astrologilor, ei nu vor avea noroc pe niciun plan. Care este zodia care va avea cel mai greu an? Ei bine, este vorba despre Berbec. Cei născuți sub acest semn zodiacal au muncit din greu anul precedent și au avut parte de noroc cu carul. Cu toate acestea, lucrurile vor lua o întorsătură urâtă în 2023.

Se pare că nimic nu le va merge cum trebuie Berbecilor. Indiferent că vorbim despre familie, carieră sau bani, norocul îi va evita la fiecare pas. Ținând cont de toate aceste aspecte, astrele le recomandă nativilor din Berbec să ia o pauză de odihnă, până când norocul nu îi va mai ocoli.

Zodia care va avea cel mai greu an. 2023 aduce multe necazuri și ghinioane în viața acestor nativi
Zodia care va avea cel mai greu an. 2023 aduce multe necazuri și ghinioane în viața acestor nativi

Nativii zodiacului care vor avea noroc în 2023

Dacă Berbecului toate îi merg pe dos în 2023, Taurul va avea în schimb un norocos. De ce sunt atât de norocoși nativii acestei zodii? În primul rând, Jupiter, planeta abundenței și a norocului, va intra în Taur pe 15 mai.

Acest aspect îi va aduce Taurului unul dintre cei mai buni ani. Este un lucru bun, ținând cont de faptul că au avut un 2022 foarte prost. Toată munca pe care au depus-o pentru a rămâne pe linia de plutire va da roade în 2023.

Există și alte câteva aspecte care se dovedesc favorabile și pentru Tauri, inclusiv conectarea lui Saturn cu Jupiter în perioada 12 mai – 18 iunie. Pentru nativii acestei zodii, conjuncția le va oferi o oportunitate minunată de a-și transforma obiectivele în realitate.

Taurul va putea să-și atingă multe dintre obiectivele pe care nu le-au putut realiza în anul precedent. Se vor întâmpla multe, însă toate se vor rezolva de la sine pentru nativii din Taur.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7.7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *