Horoscop zilnic 31 decembrie. Luna intră în zodia Taur. Nativii care încheie anul excelent din punct de vedere financiar

Află ce îți rezervă astrele în ultima zi din an!
Horoscop zilnic 31 decembrie. Luna intră în zodia Taur. Nativii care încheie anul excelent din punct de vedere financiar

Horoscop zilnic 31 decembrie. În cea mai mare parte a zilei Luna va traversa zodia Berbec, urmând ca spre seară să intre în Taur, unde va sta până pe 3 ianuarie. Astfel, energia și impulsivitatea Berbecului se mai domolesc și ne îndreptăm atenția către lucruri mai practice.

Horoscop zilnic 31 decembrie. Berbecii, stresați de pregătirile de Revelion

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Te cam stresezi în prima parte a zilei, cel mai probabil cu pregătirile de Revelion și asta pentru că vrei ca totul să iasă perfect.Nu stai deloc bine cu răbdarea, așa că ai grijă să nu intri în conflicte cu cei din jur. Ulterior, Luna intră în zona banilor și aduce o stare de ușurare, mai ales că ai cam încheiat cu cheltuielile fără să golești portofelul.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Nu te simți în apele tale în prima parte a zilei și de preferat ar fi să încerci să te odihnești, să-ți reîncarci bateriile, mai ales că te așteaptă o noapte lungă. Luna va intra apoi în zodia ta și îți va schimba complet starea de spirit. Îți revii, te simți bine și te vei bucura așa cum se cuvine de petrecerea de Revelion.

Citește și: Horoscop 2023. Zodii care au noroc la bani și în dragoste. Află dacă ești printre ele

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Ești agitat și pe fugă în prima parte a zilei, cel mai probabil preocupat să pui la punct detaliile petrecerii de Revelion. Se întrevăd discuții cu prietenii despre seara cea mare, unele în contradictoriu, și ar trebui să te relaxezi mai mult. În caz contrtar oboseala te poate răpune când ți-e lumea mai dragă.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Vrei să dai bine în fața tuturor și te cam stresezi din cauza asta. Dacă petreci Revelionul cu necunoscuți, imaginea ta este prima care contează. Vei realiza ulterior că ai pierdut timp și energie fără motiv.

Horoscop zilnic 31 decembrie. Fecioarele încheie anul bine din punct de vedere financiar

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

În continuare se înrevăd dispute cu cei din jur, dispute pe care le cam stârnești doar de dragul de a demonstra ceva. Această atitudine îți poate strica seara de Revelion, așa că ar trebui să o revizuiești. În plus, s-ar putea să discuți prea mult despre carieră și realizări profesionale și să-i plictisești pe interlocutori.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Vrei să închei anul cu sitația financiară pusă la punct și faci calcule, socoteli, estimări și chiar economii. Vrei să te asiguri că începi anul cu bani în buzunar, mai ales că la petrecerea de Revelion cineva îți poate face o ofertă de călătorie greu de refuzat.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Nici azi nu se mai îmbunățesc relațiile de cuplu, ba chiar pe fondul stresului cu petrecerea de Revelion pot să iasă la suprafață unele reproșuri, acuze și armonia se poate pierde complet. Poate ar fi momentul să lași de la tine mai mult pentru că partenerul se pare că nu va ceda. Totuși, când Luna trece în Taur s-ar putea ca situația să se mai îmbunătățească.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

În prima parte a zilei te stresezi peste măsură cu treburile cotidiene și vrei să-ți iasă totul așa cum ai planificat, ceea ce nu neapărat se va întâmpla. Ai grijă să nu te suprasoliciți și să rămâi fără energie chiar în timpul petrecerii de Revelion. Cei singuri ar putea cunoaște persoane care să le trezească interesul în noaptea dintre ani.

Horoscop zilnic 31 decembrie. Săgetătorii pot avea discuții cu partenerul

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

S-ar putea să ai parte de unele neînțelegeri cu persoana iubită sau cu copiii, mai ales dacă aceștia au planuri de Revelion cu care tu nu ești de acord. Te agiți mult astăzi și ai tendința să te focusezi pe chestiuni neimportante. Ține cont că te poți simți obosit seara, așa că de preferat ar fi să nu faci excese, mai ales culinare.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Și în ultima zi a anului se întrevăd tensiuni cu familia și s-ar putea să se spună cuvinte dure, să se facă reproșuri care să strice atmosfera Revelionului. Ulterior, Luna se mută în sectorul afectiv și parcă îți aduce o mai mare poftă de distracție, de relaxare, așa că bucură-te de momentele petrecute cu cei dragi.

Citește și: Horoscop zilnic 28 decembrie. Zodiile de Pământ și de Apă sunt avantajate. Nativii care au noroc pe plan sentimental

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Azi s-ar putea să fii mai mult pe drumuri sau poate chiar petreci Revelionul în alt oraș, caz în care ar rebui să pleci din tmp de acasă. Te întâlnești cu prietenii, cunoști noi persoane și socializezi mai mult ca niciodată. Oricum, după această aventură, vei resimți din plin nevoia de liniște și relaxare.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

S-ar puea ca și pe final de an să scoți niște bani din buzunar și să faci niște cheltuieli. Știai, erau planificate, doar că vei avea tendința de a depăși bugetul. Petrecerea de Revelion se întrevede încărcată de discuții, cunoști noi persoane, legi relații de prietenie ș te faci plăcut de cei cu care intri în contact.

Horoscopul zilei de 31 decembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *