Horoscop zilnic 8 noiembrie. Răsturnări de situație și schimbări salariale pentru acești nativi VIDEO EXCLUSIV

Citește horoscopul zilei de 8 noiembrie și află ce ți-au rezervat astrele
Horoscop zilnic 8 noiembrie. Răsturnări de situație și schimbări salariale pentru acești nativi VIDEO EXCLUSIV

Horoscop zilnic 8 noiembrie. Astăzi are loc Lună Plină în zodia Taur însoțită de o Eclipsă Totală de Lună, eveniment astrologic care vine cu schimbări bruște și neașteptate în viața noastră. Contextul astrologic al momentului este destul de tensionat, dat fiind că se petrece în conjuncție cu Uranus și în opoziție cu Soarele,Venus și Mercur din Scorpion. În plus, este în careu cu Saturn din Vărsător. Ca orice Lună Plină aduce culuminări și încheieri, însă dat fiind că este eclipsă la Nodul Nord, acestea sunt menite să ne pună pe sensul de destin. Eclipsele sunt de natură karmică, prin urmare este imposibil să ne opunem evenimentelor cu care ne vom confrunta. Impactul va fi resimțit jumătate de an de acum înainte și vor fi afectate în special zodiile fixe (Taur, Leu, Scorpion Vărsător). La modul general, această eclipsă va aduce schimbări majore în plan financiar.

Horoscop zilnic 8 noiembrie. Avertisment important pentru Gemeni

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/Ascendent Berbec

Eclipsa Totală de Lună din Taur se petrece chiar în sectorul tău financiar și poate aduce răsturnări de situație la capitolul venituri. Poate fi vorba de schimbări salariale, de plăți neprevăzute care îți destabilizează bugetulși de activarea unor frici majore că nu vei face față cheltuielilor. Nu este exclus ca unii nativi să piardă o sursă de venit, de exemplu o colaborare.Tot ceea ce se petrece acum este menit să te responsabilizeze cu privire la modul în care-ți câștigi și administrezi veniturile.

Horoscop Taur/Ascendent Taur

Ești gazda acestei Eclipse Totale de Lună, așa că te poți aștepta la momente intense din punct de vedere emoțional, cu trăiri copleșitoare, oscilante și destabilizante. Un capitol în viața ta personală trebuie să se încheie și te vei confrunta cu schimbări majore cărora ar trebui să nu le opui rezistență. Pot apărea tensiuni în cuplu și în relațiile profesionale, constrângeri din partea altora.Pe de altă parte, ai mai multă grijă la sănătate.

Horoscop Gemeni/Ascendent Gemeni

Potențialul karmic al eclipsei este de două ori mai mare la tine și asta pentru că se petrece într-un sector care vorbește chiar despre trecut și karmă. Este momentul să te detașezi de umbrele a ceea ce a fost, de obiceiuri bolnăvicioase și persoane toxice. De asemenea, ai grijă la sănătate, mai ales la sistemul imunitar și endocrin, dar și la zona ginecologică. Este un moment foarte bun să ierți și să mergi mai departe.Din punct de vedere sentimental, evită relațiile ascunse, nu te întoarce la un fost partener și nici nu te transforma în vindecător pentru alții.

Horoscop Rac/Ascendent Rac

Eclipsa Totală de Lună din Taur îți va pune la încercare relațiile de prietenie și te poți aștepta la evenimente surpriză din partea celor dragi, care implicit aduc dezamăgiri. Poți afla, de exemplu, informații care să te surprindă și să realizezi că ești incompatibil cu un prieteni. De asemenea, cei din anturaj te pot deranja cu atitudinea lor, poate încearcă să te mintă sau nu te iau în considerare într-un plan pe care și-l fac împreună. Din punct de vedere profesional, un proiect în care ești implicat poate trece prin schimbări neașteptate sau un plan de viitor capătă o turnură neprevăzută.

Horoscop zilnic 8 noiembrie. Fecioarele au parte de evenimente neprevăzute

Horoscop Leu/Ascendent Leu

Eclipsa Totală de Lună din Taur se petrece în sectorul carierei și vine cu provocări profesionale mari, cu schimbări de direcțieși statut.Cei care au fugit până acum de schimbări, acum pot fi forțați de destin să intre pe o altă traiectorie. În plus, se vor accentua toate neplăcerile și disfuncțiile profesionale de până acum, tocmai în ideea de a îți da seama că este momentul unei schimbări. Pe de altă parte, nici relația cu partenerul de viață sau cu familia nu este prea bună și pot apărea conflicte. În cuplu se poate discuta despre căsătorie sau divorț.

Horoscop Fecioară/Ascendent Fecioară

Eclipsa Totală de Lună din Taur vine cu evenimente neprevăzute care îți dau peste cap niște principii și credințe, niște valori morale, inclusiv îți schimbă raportarea la bani și bunuri materiale. Evită călătoriile pe distanțe lungi, în special în străinătate și fii foarte atent la situațiile birocratice sau la procesele în care ești implicat, pentru că pot apărea surprize neașteptate. Unii nativi pot fi obligați să învețe lucruri noi, să se înscrie la un curs, la un seminar pentru a-și putea onora în continuare activitatea profesională.

Horoscop Balanță/Ascendent Balanță

Eclipsa Totală de Lună din Taur poate aduce evenimente neprevăzute în plan financiar, destabilizarea bugetului comun cu partenerul, constrângeri și limitări financiare din partea altora. Atât în cuplu cât și în afaceri pot să apară tensiuni cu partenerii din cauza unor cheltuieli sau din cauza unor investiții prost facute care în loc de câștiguri au adus pierderi. Unii nativi se pot confrunta cu pierderea veniturilor partenerului, în timp ce alții pot încheia niște colaborări profesionale. Pe de altă parte, poate fi vorba de dezechilibre în relația intimă, de trădări, gelozii, obsesii și dependențe care ies la suprafață.

Horoscop Scorpion/Ascendent Scorpion

Eclipsa Totală de Lună din Taur se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și poate aduce conflicte cu partenerul de viață și destabilizarea cuplului.Apar evenimente neprevăzute, schimbări în atitudinea partenerului și nu este exclus ca relațiile mai puțin funcționale să se încheie.Oricum, este nevoie de o schimbare pentru că o relație să continue.Ai grijă la tendința de a fi suspicios și autoritar. Din punct de vedere profesional, acest eveniment astrologic poate aduce încheierea unei colaborări.

Horoscop zilnic 8 noiembrie. Capricornii, predispuși la crize de gelozie

Horoscop Săgetător/Ascendent Săgetător

Eclipsa Totală de Lună din Taur aduce evenimente neprevăzute la locul de muncă, schimbări de program, de sarcini, de proiecte, poate schimbarea condițiilor de lucru. Vine la pachet cu stres, efort fizic și intelectual și mulți nativi s-ar putea să ia decizia de a își schimba jobul. Pe de altă parte, este important să acorzi mai multă grijă sănătății pentru că se pot reactiva simptome mai vechi, ignorate până acum. Este posibil să te confrunți cu infecții la nivelul gâtului, dinților și cu problemele ale sistemului endocrin.De asemenea, ai grijă și la alimentație pentru că nu sunt excluse problemele de tranzit intestinal.

Horoscop Capricorn/Ascendent Capricorn

Eclipsa Totală de Lună din Taur se petrece în sectorul iubirii și poate aduce evenimente neprevăzute și răsturnări de situație în viața sentimentală, dar și legate de copii. Emoțiile sunt intense în aceste zile și poți face crize de gelozie, poți deveni suspicios și neîncrezător în partener. Pe de altă parte, se poate activa teama de despărțire, mai ales că nu vor lipsi reproșurile șiconflictele.O relație aflată la început are toate șansele să se încheie sau să intre în pauză.Dacă ești singur nu te aventura într-o nouă poveste de iubire deocamdată.

Horoscop Vărsător/Ascendent Vărsător

Eclipsa Totală de Lună din Taur poate aduce situații neprevăzute care au legătură cu casa și familia, evenimente neașteptate care cer o rezolvare urgentă. S-ar putea să observi o schimbarea de atitudine a părinților în legătură cu niște bunuri materiale sau aceștia să-ți facă reproșuri la adresa vieții personale.Sunt cazuri în care mulți nativi decid să se mute sau chiar să se întoarcă în țară.Încearcă să faci un efort pentru a găsi echilibrul între viața de familie și carieră.

Horoscop Pești/Ascendent Pești

Odată cu această EclipsăTotală de Lună din Taur poți primi niște vești care să te dezechilibrezesau poți purta niște dialoguri surprinzătoare care să-ți dea peste cap niște idei și păreri.Evenimentele care se petrec acum pot contribui la schimbări de opinie, de decizii și îți pot aduce stări oscilante agitație, stres și nervi. Ai mai multă grijă la acte și la negocieri pentru a nu fi păcălit.De asemenea, evită pe cât posibil deplasările sau fă-le cu un maxim de prudență.

Horoscopul zilei de 8 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.