Horoscop zilnic 9 iunie 2022. Universul emoțiilor este dat peste cap. Mai multe zodii, afectate din punct de vedere sentimental

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 9 iunie
Horoscop zilnic 9 iunie 2022. Universul emoțiilor este dat peste cap. Mai multe zodii, afectate din punct de vedere sentimental

Luna se va afla astăzi în tranzit prin zodia Balanță și ne va stimula să căutăm echilibrul și armonia în relațiile cu cei din jur, dar și pacea interioară. Totuși, aspectele tensionate pe care le va forma cu planetele din Berbec s-ar putea să ne dea peste cap universul emoțiilor. Avem nevoie de diplomație pentru a evita conflictele.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 9 iunie 2022. Zi foarte bună în plan sentimental pentru nativii Gemeni

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna traversează sectorul relațiilor tale astăzi, iar nevoia de a regăsi armonia cu cei din jur te ghidează. În plan sentimental, poți vindeca o rană mai veche, o traumă emoțională, te poți detașa de o frică și poate fi vorba chiar de frica de a-ți pierde partenerul.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Deși de ceva vreme treci printr-un context profesional energizant, care probabil te-a și epuizat, azi ai ocazia să-i faci față cu brio. Colegii te sprijină foarte mult și îți poți depăși teama de eșec și frica de a nu fi apreciată de cei din jur.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Ai parte de o zi foarte bună în plan sentimental, însă ai tendința de a vorbi prea mult. Dacă vei asculta și ce are de zis partenerul, contraargumentele sale, vei avea toate șansele să-ți îmbunătățești relația. Declarațiile de dragoste pe care le vei face astăzi vor fi delicioase.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Astăzi este despre tine și despre universul tău interior pe care vrei să-l echilibrezi. Pacea cu tine este cheia succesului, atât în plan relațional, cât și în plan profesional. Ține cont că frica de eșec, de a nu fi apreciat, poate fi învinsă doar acționând. Întră în joc! Nu ai de ce te teme!

Horoscop zilnic 9 iunie 2022. Nativii Balanță vindecă o rană din trecut

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Ai parte de o zi excepțională în comunicare. Reușești să te faci înțeles de cei din jur și să-ți exprimi întocmai stările, fără ocolișuri. În plus, te vei desprinde cu ușurință de niște prejudecăți, de niște dogme după care te-ai ghidat până acum.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Se întrevede o zi a afirmării personale. Poți ieși în evidență printr-un discurs public, printr-un dialog sau chiar prin propriile tale idei și prin felul tău de a gândi. Nu te teme de ce vor zice ceilalți și susține-ți punctul de vedere, dacă este nevoie.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Sunt foarte bine susținute relațiile la distanță, iar dacă ai un partener care, din orice motiv, nu este lângă tine acum, profită și transmite-i ceea ce simți. Totodată, ai ocazia să vindeci o rană provocată de o despărțire, de o dezamăgire, de un moment în care nu ai fost apreciată așa cum considerai că meriți.

Horoscop zilnic 9 iunie 2022. Nativii Pești scapă de temeri

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Ai ocazia să reiei un dialog cu un fost partener, cu o persoană din trecut cu care ai avut fie o relație financiară, fie o aventură romantică. Un flirt banal se poate transforma într-o mare pasiune, însă ai grijă dacă ești deja într-o relație, pentru că infidelitățile pot ieși la suprafață în perioada următoare.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

O zi excepțională să-ți exprimi sentimentele și emoțiile față de partenerul de viață, să purtați o discuție care să schimbe traiectoria relației pe viitor. În plan profesional, poți primi sprijin de la o persoană din anturaj sau chiar tu ai idei foarte bune despre promovarea unui proiect.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Veștile profesionale sunt foarte bune. Comunicarea cu colegii este impecabilă, ai idei bune, vii cu soluții practice și eficiente și ești destul de creativă. Toate acestea aspecte te vor ajuta să te faci remarcat și apreciat de superiori.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Intuiția financiară este incredibilă astăzi și poți profita pentru a-ți îmbunătăți și consolida bugetul. Din punct de vedere astrologic, ești susținut în reluarea unor negocieri. Atenție, însă, ai tendința de a fi prea darnic și generos.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Este timpul să te desprinzi de niște atașamente financiare, de exemplu, de niște obiecte pe care le păstrai ca amintire, chiar dacă acestea sunt valoroase. A venit momentul să scoți la suprafață ceea ce te inhibă, te sperie, te face să te ascunzi și să rămâi ancorat în trecut.

Horoscopul zilei de 9 iunie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *