Horoscop zilnic 9 mai 2022. Zodia care întâmpină probleme la locul de muncă. Veşti proaste şi pentru Tauri

Citeşte horoscopul zilnic şi află ce ţi-au rezervat astrele. Zodia care trebuie să aibă grijă la aspectul financiar
Horoscop zilnic 9 mai 2022. Zodia care întâmpină probleme la locul de muncă. Veşti proaste şi pentru Tauri

Horoscop zilnic 9 mai 2022. Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Leu, însă de această dată va forma opoziție cu Saturn din Vărsător, context pe care, la nivel emoțional, îl vom resimți destul de neplăcut și restrictiv. Nu este exclus să avem senzația că nu suntem apreciați și iubiți și să ne simțim nefericiți, chiar și fără un motiv anume.

Horoscop zilnic 9 mai 2022. Taurii trebuie să evite conflictele

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/Ascendent Berbec

Dorința ta de a te bucura de viață și de a te distra nu mai este la fel de intensă ca ieri, însă îți dorești în continuare să te preocupi de ceea ce-ți place și îți face inima să vibreze. Problema este că nu vor ieși lucrurile așa cum îți dorești. În plus, între planurile tale personale și planurile de grup apare o notă discordantă și, implicit, neînțelegeri cu cei apropiați.

Horoscop Taur/Ascendent Taur

Săptămâna începe cu destul de multe activități care te solicită, cel mai probabil casnice, dar nici cele profesionale nu sunt excluse. S-ar putea să-ți fie imposibil să găsești un echilibru între casă și carieră, între nevoile celor dragi și responsabilitățile profesionale. Încearcă să eviți tensiunile cu figurile autoritare din viața ta.

Horoscop Gemeni/Ascendent Gemeni

Oricât ți-ai dori să abordezi un subiect anume și să deschizi o temă care te macină de ceva vreme, azi nu vei putea spune ce ai de spus. Cuvintele îți rămân parcă în vârful buzelor sau ceilalți nu te ascultă așa cum ți-ai dori sau poate nu dau importanța așteptată declarațiilor tale. Totodată, ar fi indicat să nu asculți toate bârfele și zvonurile care-ți ajung la urechi.

Horoscop Rac/Ascendent Rac

Dacă ai cheltuit prea mult pe distracții weekendul acesta, azi s-ar putea să resimți niște nemulțumiri sau limitări financiare. Poate fi vorba și de bani pe care-i așteptai de la alții și care întârzie să vină. Cert este că nu vei putea să-ți cumperi ce-ți dorești, în cazul în care financiar depinzi de altcineva.

Horoscop zilnic 9 mai 2022. Scorpionii se pot simți frustrați la locul de muncă

Horoscop Leu/Ascendent Leu

Luna trece și astăzi prin zodia ta, însă nu vei mai fi la fel de activ ca zilele trecute, dar nu-ți vor lipsi voința și determinarea. S-ar putea ca astăzi să intri mai ușor în conflicte cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali, cu cei cu care desfășori activități comune. Ai grijă la tendința de a te impune prea mult și de a exagera cu orgoliul.

Horoscop Fecioară/Ascendent Fecioară

Starea ta generală nu este mai bună față de zilele trecute, ba chiar s-ar putea să te simți trist, neînțeles, să ai o tendință mai mare spre introspecție și meditație. Nu este exclus să te confrunți cu dureri de cap sau cu stări apatice și va trebui să te odihnești mai mult dacă te știi cu afecțiuni cardiovasculare. Oricum, s-ar putea să nu ai nici spor și nici forță fizică să desfășori activități care cer efort.

Horoscop Balanță/Ascendent Balanță

S-ar putea să ai parte de deziluzii care vin din zona prietenilor sau asociaților, mai ales dacă ți-ai pus baza în cineva. Nu vei obține suportul promis, așa că încearcă să nu ai așteptări de la nimeni. Ține cont că și atitudinea ta disrasă poate deranja pe cei din anturaj. Dacă-ți faci planuri de viitor vei trăi cu impresia că sunt imposibil de atins.

Horoscop Scorpion/Ascendent Scorpion

Luna trece prin sectorul carierei tale și acest aspect îți poate aduce frustrări profesionale, neînțelegeri și tensiuni cu superiorii. În plus, te poți simți acaparat de responsabilitățile pe care le ai, iar familia în loc să te susțină, vine cu cerințe și mai mari. Azi va fi destul de greu să păstrezi un echilibru între cele două domenii, casă și muncă.

Horoscop zilnic 9 mai 2022. Peștii pot intra în conflicte cu colegii de serviciu

Horoscop Săgetător/Ascendent Săgetător

Tranzitul Lunii prin Leu, deși în mod normal îți este favorabil, iată că astăzi te face certăreț și impunător în dialogurile pe teme legate de principii. Nu vei putea aplana discuțiile în contradictoriu și nici nu vei ceda în fața principiilor altora. Îți vei susține părerile cu orice preț. S-ar putea ca veștile care vin din străinătate sau legate de un curs să te agite.

Horoscop Capricorn/Ascendent Capricorn

Contextul astrologic al zilei te îndeamnă la cumpătare financiară. Cel mai probabil, vei analiza niște rate, dobânzi, datorii și vei dori să te responsabilizezi față de un context care implică bunuri materiale. Nu este exclus să apar tensiuni cu partenerul din cauza administrării defectuoase a bugetului comun sau din cauza neîncrederii.

Horoscop Vărsător/Ascendent Vărsător

Luna se află și astăzi în sectorul relațiilor tale și s-ar putea să fii deranjat de atitudinea autoritară a partenerului sau tu să fii cel care se impune prea mult într-o relație, fie de cuplu, fie profesională. Cert este că te calcă pe nervi orgoliile nefondate. Nu vei fi la fel de generos ca zilele trecute.

Horoscop Pești/Ascendent Pești

Se anunță o zi destul de obositoare la locul de muncă și cu greu te vei concentra pe sarcinile pe care le ai în program. Nu este exclus să apară tensiuni și neînțelegeri cu colegii și orgoliile să fie destul de mari. Totodată, s-ar putea să nu ai putere să faci ce ți-ai propus și să resimți niște limitări fizice, niște blocaje emoționale chiar.

Horoscopul zilei de 9 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *