Iana Novac, dezvăluiri despre reuniunea trupei A.S.I.A. Ce a spus despre neînțelegerile cu Irina Nicolae: „Fetele au sunat-o, ea nu a răspuns la telefon” VIDEO EXCLUSIV

Iana Novac: “Din punctul meu de vedere, emblema trupei este Sorana”

Trupa A.S.I.A. a revenit pe scenă, în atenția românilor. Anca Neacșu, Sorana Darclee, Alina Crișan și Iana Novac s-au hotărât să le facă o bucurie fanilor, cântând unele dintre cele mai cunoscute piese, dar și pregătind câteva melodii noi. Iana ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre succesul de care se bucură trupa și în zilele noastre, oferind, în același timp, detalii despre neînțelegerile care au avut loc cu Irina Nicolae, fostă membră.

Iana Novac, despre revenirea trupei A.S.I.A. pe scenă

Iana Novac se bucură enorm pentru faptul că publicul a primit cu brațele deschise trupa A.S.I.A., după 15 ani în care membrele s-au îndreptat spre drumuri separate. Aceasta, aflată la Miss & Mister Junior Romania, le-a dezvăluit fanilor că trupa o să vină cu piese noi cât se poate de curând:

“Din momentul în care au revenit pe scena Sălii Palatului, la concertul meu aniversar, din secunda aia a luat din nou naștere trupa. Îmi place să spun că timp de 15 ani doar ne-am odihnit, ca să revenim în forță și să continuăm ceea ce am oprit, la un moment dat. Vreau să mulțumesc în numele colegelor mele și a impresarilor, Florin Ionescu și Adrian Ordean, pentru faptul că publicul ne-a făcut să fim vii în toți acești 15 ani. Peste tot unde mergeam, ne ascultam.

Citește și: Cum arată membrele trupei ASIA, la 16 ani de la destrămarea formației. Sunt schimbate total

Mi-am dat seama că, de fapt, trupa niciodată nu a murit, a existat în permanență, doar că nu eram pe scenă. În urma acestor reacții, am zis: “Nu se poate, A.S.I.A să cânte fără noi! Mai bine să urcăm pe scenă!”. Suntem în plină desfășurare a evenimentelor. Suntem pe scenă, facem piese noi, stăm în studio. Deja câteva piese noi sunt gata, doar că publicul își dorește să audă HIT-urile trupei A.S.I.A. Noi îi oferim publicului ce își dorește, nu încercăm să schimbăm, dar cât de curând o să ne auziți și cu alte piese.”

“Irina a înțeles greșit”

Iana Novac nu consideră că micul scandal care a însoțit revenirea trupei pe scenă a dăunat, ci, mai degrabă, publicitatea le-a adus pe membrele A.S.I.A. în atenția publicului. Vedeta a punctat că au existat câteva neînțelegeri la mijloc:

“Am avut parte de o promovare incredibilă. Cred că s-a vrut să fie ceva urât pentru noi, dar a fost o chestie foarte bună. Nu am plătit publicitatea, ci s-a făcut o publicitate foarte mare, încât fiecare român a aflat de revenirea trupei A.S.I.A. Irina a înțeles greșit, cred că a ajuns la urechile ei greșit informația, a crezut că A.S.I.A. a avut un concert aniversar. Nu este așa, A.S.I.A. a revenit pe scena românească.

Citește și: „Ăsta a fost motivul pentru care eu am plecat din trupa ASIA”. Irina Nicolae face mărturisiri despre plecarea sa și relația cu fostele colege

Atâta timp cât ea a plecat din trupă și am intrat eu, I-ul din trupă, nu mai avea cum să mai fie. Cu siguranță, dacă vom face un concert aniversar, ea va fi una dintre celelalte colege. Noi suntem 8 fete care au existat în trupa A.S.I.A. și cu siguranță toate o să fie alături de noi și vom face ceva, dacă o să fie un concert aniversar. În momentul de față, merge atât de bine.

Ne vedem în această vară la Electric Castle, unde trupa A.S.I.A. va avea un recital pe care deja îl pregătim. Avem multe festivaluri, multe evenimente mari. Ne gândim deja la următorul concert grandios în București. Spectacolul de la Sala Palatului a fost un succes și am văzut cu cât de multă dragoste am fost primite. Revenim în curând pe scena mare.”

“Din punctul meu de vedere, emblema trupei este Sorana”

De asemenea, Iana Novac a mărturisit că o vede pe Sorana Darclee ca fiind emblema trupei. Artista a punctat că aceasta ar fi singura care ar putea să spună ceva despre trupă, muncind încă de la început pentru binele A.S.I.A.:

“Nu, în niciun caz. (n.r. nu simte că oamenii au atacat-o) Eu am înțeles-o și pe Irina, am înțeles și publicul. Sunt foarte mulți care se atașează de o membră, dintr-o trupă. Foarte mulți au crescut și au văzut-o ca pe un idol, având codițe, ca pe o emblemă a trupei A.S.I.A. Din punctul meu de vedere, emblema trupei este Sorana. Sorana, de la început, până la sfârșit, a fost trup și suflet în această trupă.

Citește și: Cine este soțul Irinei Nicolae. Artista a părăsit trupa ASIA pentru a se ocupa de viața personală. Sunt căsătoriți de 7 ani

Dacă cineva dintre noi toate, cele 8 membre, are dreptul să comenteze sau să spună ceva despre trupă, este doar Sorana. Cel care stă de la început până la capăt, care muncește, care își dă silința pentru o trupă, el are dreptul să comenteze. În momentul în care ai plecat și ai lăsat trupa de izbeliște, nu mai ai ce mai comenta sau discuta despre lucrurile acestea. Repet, colegele mele sunt niște fete extraordinare, de un bun simț ieșit din comun. Toți au comentat tăcerea noastră, dar la noi nu a fost o tăcere.

Noi am fost mult prea ocupate cu repetițiile, mult prea profi ca să ieșim și să dăm declarații. Managerii noștri au dat o declarație, dar în atenția publicului se aduc doar chestiile urâte și se fac speculații pe acestea. Noi nu ne supărăm, mergem înainte și știm câtă bucurie aducem oamenilor. Știm cum suntem oprite la fiecare eveniment, oamenii plâng de fericire și își doresc măcar acum să apuce o poză cu trupa, ne mulțumesc pentru revenire. Pentru noi asta contează, vă mulțumim, vă iubim și o să facem piese frumoase în continuare!”

Citește și: Drama care a marcat-o pe Irina Nicolae, fosta membră a trupei ASIA. Ce s-a întâmplat cu prima ei fiică. Puțini știu ce suferință mare ascunde

Irina Nicolae a fost contactată de fostele sale colege

Iana Novac a mai explicat că nu o cunoaște pe Irina Nicolae, însă colegele sale au contactat-o pentru a discuta despre ce se întâmplă, însă fosta membră A.S.I.A. nu a răspuns la telefon:

“Noi nu am discutat cu Irina. Eu, personal, nici măcar nu o cunosc pe Irina. Fetele au sunat-o, ea nu a răspuns la telefon. Nu știu, probabil e supărată, probabil i-a trecut, nu mai contează lucrurile acestea. A.S.I.A., din punctul meu de vedere, înseamnă muzică. Având în vedere că am fost 8 fete care au trecut prin această trupă, nici nu se mai pune problema de cine este în această trupă. Muzica trupei contează, muzica trupei este nemuritoare. Cel mai important om din toată echipa trupei A.S.I.A. este Adi Ordean, care a scris această muzică și care a avut această inspirație divină să lase românilor o asemenea bogăție.”

Citește Drama care a marcat-o pe Irina Nicolae, fosta membră a trupei ASIA. Ce s-a întâmplat cu prima ei fiică. Puțini știu ce suferință mare ascunde

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *