Ianis Hagi și iubita, imagini spectaculoase. Cum au fost surprinși cei doi în vacanță romantică de pe Insula Milionarilor

Relația celor doi este una destul de serioasă. Inclusiv părinții tinerilor au fost de acord cu povestea lor de dragoste încă de la început

Ianis Hagi nu se mai ferește și și-a prezentat iubita pe rețelele de socializare. Cei doi se bucură de vacanță în Mykonos, insula unde mai toate vedetele internaționale merg să se distreze. Internaționalul român se află în perioada de recuperare după o gravă accidentare suferită la începutul acestui an și sunt slabe șanse să mai poată evolua în acest an.

Ianis Hagi și iubita, imagini spectaculoase din vacanța petrecută în Mykonos

Ianis Hagi și iubita lui, Elena Tănase, sunt într-o relație de mai multă vreme, dar fotbalistul român a evitat până acum să se afișeze cu tânăra de 23 de ani. Cei doi se află în vacanță în Mykonos, iar fotbalistul lui Rangers nu s-a mai ascuns și s-a fotografia alături de partenera sa.

El a posta imaginile pe rețelele de socializare, iar mesajele fanilor de felicitare nu au întârziat să apară. Şi noul jucător al Farului, Tudor Băluţă, a reacţionat. Nici turcii nu au ratat momentul şi i-au cerut, din nou, să vină la Galatasaray.

Ianis Hagi și iubita, imagini spectaculoase
Ianis Hagi și iubita, imagini spectaculoase

În vara anului trecut, Ianis Hagi declara pentru digisport:

„Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi”.

Cine este Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi

Elena Tănase, tânăra care i-a furat inima fotbalistului Echipei Naționale a României, are 22 de ani și este aromână. Ea provine dintr-o familie înstărită, cu posibilități materiale. Tatăl Elenei este un om de afaceri de succes din Constanța, implicat în domeniul construcțiilor și în sectorul agricol.

Deși distanța îi desparte, Elena îl vizitează pe iubitul ei cât poate de des, în Scoția.

Părinții Elenei s-au întâlnit deja cu „Regele” fotbalului românesc. Dimciu-Palavoti Tănase se cunoaşte de mai mulţi ani cu Gică Hagi. În 2019, cel mai bun marcator din istoria echipei naționale a fost invitat la un eveniment organizat de familia Tănase, potrivit as.ro. Mai exact, Gică Hagi a participat la botezul copilului fratelui Elenei.

Cu o așa înțelegere între „socri”, relația dintre Ianis și Elena nu are cum să fie decât una serioasă. De altfel, povestea lor de dragoste este susținută de ambele familii, și dacă totul decurge într-un ritm firesc, vom putea vorbi și despre o eventuală nuntă între cei doi.

Până atunci însă, Hagi jr. are de trecut peste perioada dificilă în care se află. El a suferit o accidentare gravă în luna ianuarie – ruptură de ligamente la genunchi – și a fost operat într-o clinică din Londra de către medicul care a mai „avut pe mână” și alți fotbaliști. Unul dintre ei este Virgil van Dijk, căpitanul lui Liverpool, care a avut o accidentare similară cu cea a lui Ianis Hagi în 2020.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
6.9 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *