Sonia Trifan rupe tăcerea despre divorţul de fotbalistul Andrei Neagoe: “Am să fiu eu cea care spune adevărul”

Sonia Trifan a divorțat de soțul ei în luna ianuarie, la notar. Creatoarea de modă a oferit şi primele declaraţii după despărţire.
Sonia Trifan rupe tăcerea despre divorţul de fotbalistul Andrei Neagoe: “Am să fiu eu cea care spune adevărul”

Sonia Trifan rupe tăcerea despre divorţul de fotbalistul Andrei Neagoe. Creatoarea de modă a oferit o primă reacție după ce în presă au apărut informații potrivit cărora ea și soțul ei nu ar mai fi împreună din cauza infidelităților fotbalistului. Ea a recunoscut că au divorțat la notar în luna ianuarie și a explicat și motivul pentru care au ales să meargă pe drumuri diferite.

Sonia Trifan rupe tăcerea despre divorţul de fotbalistul Andrei Neagoe. Designerița a recunoscut că nu mai sunt împreună

Creatoarea de modă a divorțat de soțul ei, Andrei Neagoe, fotbalist al echipei de Liga a 2-a CSM Râmnicu Vâlcea, în luna ianuarie, la notar. Deși s-a speculat că separarea lor ar fi survenit în urmă cu aproximativ doi ani, designerița a infirmat zvonurile și a mărturisit că nu nu are nimic de ascuns, motivând totodată că nu a făcut public acest aspect pentru că nu a dorit să își expună viața privată.

„Da. Am divorțat. Însă nu am vrut să fac un subiect din viața mea privată niciodată. Consider că tot ce am de spus până acum am exprimat prin creațiile mele. Prin moda pe care am propus-o femeilor din România. Sunt o persoană asumată. Nu îmi ascund problemele sub preș. Așa cum am văzut prin anumite comentarii. Am să fiu eu cea care spune adevărul”, a declarat Sonia Trifan pentru Wowbiz.ro.

„Nu am simțit vreo trădare din partea fostului soț”

În ceea ce privește motivul divorțului, creatoarea de modă a negat informațiile potrivit cărora ruptura dintre ei ar fi survenit din cauza unei relații extraconjugale ale bărbatului. Ea a precizat că adevăratul motiv pentru care au divorțat a fost „diferența de mentalitate” dintre cei doi foști parteneri.

„Nu ne-am despărțit din cauza vreunei femei. Nu am știut de vreo legătură paralelă. Nici măcar nu am simțit vreo trădare din partea fostului meu soț, ci separarea a venit pe fondul diferenței de mentalitate și a visului fiecăruia dintre noi. Am divorțat la notar, în ianuarie, însă, în mod paradoxal pentru unii care nu știu decât să arunce piatra, am rămas prieteni, ne ajutăm profesional, ne vedem zilnic și…niciodată să nu spunem niciodată pentru ce va urma”, a mai continuat ea pentru sursa citată.

Surse din anturajul cuplului au dezvăluit că fotbalistul a depășit repede momentul despărțirii de Sonia Trifan. Mai mult, el și-ar fi făcut o nouă relație și s-ar fi mutat deja cu noua lui iubită.

Sonia Trifan și Andrei Neagoe s-au căsătorit civil în 2016. Un an mai târziu și-au unit destinele într-o biserică de pe Strada Academiei din Capitală. Nașii celor doi au fost cunoscuții cântăreți de muzică de petrecere, Viorica și Ioniță de la Clejani.

Înaintea marelui eveniment, aflându-se în febra pregătirilor, creatoarea de modă afirma că își dorește ca nunta sa să fie una de poveste: ”Îmi doresc o nuntă de prințesă și 12 domnișoare de onoare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
4 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *