Îl visez des pe fostul iubit, deși sunt într-o altă relație de doi ani. Nu știu dacă să reiau sau nu legătura cu el

Am fost educată să fiu o femeie corectă, să fiu fidelă, să nu mint sau înșel. Dar viața uneori te pune în niște situații cu totul diferite față de ce ți-ai propus tu să fii.
Îl visez des pe fostul iubit, deși sunt într-o altă relație de doi ani. Nu știu dacă să reiau sau nu legătura cu el

O contradicție majoră mă frământă de o vreme încoace și nu știu cum să fac. Să ascult de rațiune, care îmi spune să merg înainte pe calea aleasă, sau să-mi ascult inima și să încalc toată educația pe care am primit-o și toate convingerile mele. Asta pentru că, de o vreme, îl visez des pe fostul iubit și asta mă face să vreau să-l contactez. Totuși, eu sunt într-o relație de doi ani și nu cred că ar trebui să fac asta.

Eram convinsă că nu mai vreau să-l văd niciodată

Când m-am despărțit de fostul iubit eram decisă că nu mai vreau să-l văd niciodată. M-a rănit, cel puțin așa simțeam atunci. În realitate, eu am fost cea care l-a rănit pe el mai mult, pentru că îl cunoscusem deja pe actualul meu iubit și ne apropiasem foarte mult. Eram doar prieteni, nu a fost nimic între noi, dar îmi plăcea prezența lui și o căutam mereu. Totuși, pe iubitul meu îl deranja acest lucru și din cazua asta am început să ne certăm tot mai des.

Atunci l-am acuzat că e gelos fără motiv și că e posesiv. Adevărul este că atunci nu m-aș fi gândit că aș putea avea ceva cu acel băiat, în afară de faptul că aveam o colaborare foarte bună. Eu am un magazin online, iar el avea o mulțime de produse pe care le vindea și în această formă. Colaborarea a fost atât de bună, încât eu nu mi-am dat seama că între noi, de fapt, se înfiripa ceva. Și eram mereu supărată când îmi vedeam iubitul ofensat de relația noastră.

Îl visez des pe fostul iubit

Evident, a venit momentul în care m-a părăsit. Atunci am considerat că m-a rănit și că nu avea motiv să o facă. Alex, actualul meu iubit, la vremea aceea doar un prieten, m-a consolat în toată perioada aceea și m-a susținut. Relația dintre noi a venit oarecum firesc.

Dar acum, după doi ani când privesc în urmă, îmi dau seama că probabil acesta a fost scopul lui de la început. Să mă cucerească. Iar eu, ca o naivă ce sunt, am căzut în plasa lui. Practic, i-am făcut jocul și l-am crezut când îmi spunea că sunt doar o prietenă, sora pe care n-a avut-o niciodată.

Nu știu dacă ar fi bine să-l contactez

De o vreme încoace am început să mă gândesc tot mai mult la asta și îl visez des pe fostul iubit. Acum nu știu dacă ar fi corect să-l contactez sau nu, dar asta simt că ar trebui să fac.

Nu mai știu nimic de el de atunci. Pe rețelele sociale sunt blocată, pe prietenii noștri nu i-am mai văzut. Am rupt legătura și cu ei. De fapt, ei au rupt legătura cu mine, supărați pe prietenia mea cu Alex.

Sunt tentată să-l contactez, cel puțin să-mi cer iertare pentru modul în care m-am purtat. Deși, dacă ar fi să fu sinceră, mi-e dor de el, de tot ce am trăit împreună, de toate visele noastre, de ieșiri, de modul în care îmi spunea că sunt iubirea vieții lui. Mi-e dor de tot ce am fost când eram cu el.

Încă mă mai gândesc dacă ar fi corect să-l contactez sau nu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Victoria Răileanu a ales nume pentru fiica ei încă din primele zile de sarcină
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
S-a făcut REMARCATĂ! Cum arată în partea de JOS rochia soției lui Simeone
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Vin banii in luna Mai 2024 pentru 7 zodii! Vezi zodiile care vor castiga cel...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *