Ilinca Obădescu are curaj, nu glumă! Vrea să piloteze elicoptere, după ce și-a luat permisul pe barcă cu motor: „Vreau să fiu o babă faină, să-mi antrenez creierul până la bătrânețe” EXCLUSIV

Știrista Kanal D e foarte activă. Are și cursuri de yoga, dar și de nutriție
Ilinca Obădescu are curaj, nu glumă! Vrea să piloteze elicoptere, după ce și-a luat permisul pe barcă cu motor: „Vreau să fiu o babă faină, să-mi antrenez creierul până la bătrânețe” EXCLUSIV

Ilinca Obădescu a urmat Școala de Televiziune pentru că își dorea să intre în această lume, după ce în prealabil lucra în industria de securitate unde era director de marketing la o firmă care vindea echipamente de securitate. Totuși, prezentatoarea Știrilor Kanal D nu își dorește să iasă la pensie de la pupitrul știrilor, așa că, zilnic, se dezvoltă din punct de vedere profesional. Ilinca Obădescu a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că după ce a terminat cursurile de skipper și cele de instructor de yoga, acum s-a înscris la Școala de Consultant Nutriție, iar din toamnă va fi și nutriționist cu acte în regulă.

”O să termin în septembrie Școala de Consultant Nutriție, așa că o să fiu nutriționist cu diplomă”

Este la pupitrul Știrilor Kanal D, de luni până joi, iar în weekend are o rubrică, tot în cadrul știrilor, însă asta nu o împiedică pe Ilinca Obădescu să se organizeze în așa fel încât să aibă timp suficient pentru marile ei pasiuni. Singurul lucru de care nu are deloc timp este o vacanță.

„M-am bronzat artificial, din păcate. Îmi doresc vacanță, dar momentan nu se preconizează nicio vacanță. O să fie una, în vară-toamnă, dar mai muncim până atunci, mai strângem bani și după aceea plecăm. Pe lângă jurnalul de știri de la ora 12.00, de luni până joi, mai am și „Ce faci în weekend?” și plec în deplasări, acum urmează să plec la mare. Apoi mai am rubrica „La psiholog” cu Cristian Andrei. Deci nu e chiar așa lejer programul meu. Pe lângă asta mai am și școală. O să termin în septembrie Școala de Consultant Nutriție, așa că o să fiu nutriționist cu diplomă. Am multe activități pe lângă”, a declarat Ilinca pentru EGO.ro.

De altfel, cursurile de nutriție nu sunt singurele pe care Obădescu le-a urmat în ultimul an, având deja brevet de skipper dar și de instructor de yoga. „M-am apucat anul trecut. Mai întâi am făcut școala de skipper și acum pot să mă duc cu barca pe mare, după aceea m-am apucat să fac școala de instructor de yoga și după consultant nutriție. Vreau ca la dublul vârstei pe care o am acum, la 70 și ceva de ani, să fiu frumos pe o barcă, făcând yoga, gătind ceva sănătos. Să fiu o babă faină. Asta vreau”.

Ilinca Obădescu
Ilinca Obădescu

„Aș mai vrea să învăț să pilotez un elicopter”

Vedeta Kanal D nu vrea să se oprească aici, ci, după ce termină cursul și obține diploma de nutriționist, se gândește serios să înceapă și o școală de pilotaj. Nu pentru avioane de mici dimensiuni, ci pentru elicoptere.

„Nu știu dacă asta e ultima școală pe care o să o fac. Eu vreau să-mi antrenez creierul până la bătrânețe și pun pariu că nu este ultima școală. Știi ce aș mai vrea să fac, să învăț să pilotez un elicopter. Secretul este să nu te oprești din învățat. E mai greu la început, dar te obișnuiești cu ritualul de învățat și după aceea îți place. Îmi place să fiu tocilară, chiar sunt. Dacă îți arăt proiectul pe care trebuie să-l predau o să spui că sunt nebună. Când l-am printat mi-am dat seama cât de mult am scris la el”, ne-a mai povestit Ilinca.

”Până acum doi ani mâncam și „prostii”

Până atunci se dedică nutriției, mai precis cursurilor pe care le face când nu este la pupitrul știrilor sau la vreo filmare. Ilinca Obădescu ne-a mărturisit că aceste cursuri i-au schimbat complet viața, mai precis stilul de viață.

„M-a făcut să am alte alegeri atunci când mă pun la masă, atunci când gătesc. Atunci când merg la supermarket. Sunt mult mai atentă. Până acum doi ani mâncam și „prostii”, m-a ajutat și gena bună de la mama mea. Însă mi-am dat seama că mai departe de cum arătăm, contează și cât de sănătos e corpul nostru. De cele mai multe ori aleg o alimentație sănătoasă nu pentru aspect, ci pentru interior”, ne-a mai declarat Obădescu.

„Nu este scump să mănânci sănătos”

Ea încearcă să demonteze mitul cum că este foarte scump să mănânci sănătos. „Nu este scump să mănânci sănătos. Trebuie să înveți să faci anumite alegeri, trebuie să-ți cumperi alimentele destul de des pentru că sunt perisabile și atunci o să arunci foarte multă mâncare. Eu mă duc destul de des la supermarket, o dată la două zile, îmi cumpăr ce am nevoie, îmi cumpăr doar ce mănânc, nu arunc nimic, deci nu arunc banii pe fereastră. Trebuie să înveți să te organizezi”.

Cu toate că mai are doar câteva luni până se poate prezenta drept specialist în nutriție, llinca nu oferă deocamdată sfaturi legate de alimentație.

„Acum nu îmi mai place să mănânc în oraș. Dacă nu îmi fac eu sălătuța mea cu de toate, cu tot ce îmi pun eu, nu e bine. Vin cu pachet și la redacție. Colegele de la știri mai gustă de la mine, dar să știi că încă nu le dau sfaturi de nutriție. Încă nu mă bag să le cert, să le spun că ce au în farfurie nu este sănătos. Atât timp cât nu am o diplomă, sunt doar o elevă silitoare, nu le dau sfaturi. Oricum asta este o chestie care trebuie să vină din dorința lor, nu din cearta mea”, a mai povestit Ilinca Obădescu pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *