Ilinca Vandici a fost în vacanță doar cu gașca de fete. „Ne-am reîntors cumva la bazele prieteniei noastre” EXCLUSIV

De curând, Ilinca Vandici s-a reîntors din Italia, acolo unde s-a distrat alături de gașca ei de prietene

De când a devenit mamă și soție, Ilinca Vandici s-a dedicat în exclusivitate vieții de familie, uitând parcă de clipele pe care le petrecea doar alături de prietenele ei. Asta până de curând când prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!” și-a luat gașca și a plecat câteva zile în Italia. Ilinca Vandici a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că plănuiește această escapadă din luna martie și că este a doua oară, în șase ani, când pleacă undeva fără Zian sau fără soțul ei, Andrei Neacșu.

Ilinca Vandici, vacanță cu gașca de prietene

De curând, Ilinca Vandici s-a reîntors din Italia, acolo unde s-a distrat alături de gașca ei de prietene și s-a detașat complet de viața cotidiană.

„Foarte scurtă a fost vacanța din iulie, a fost de patru zile, cu prietenele, cu fetele. O vacanță doar între fete. Plănuită undeva prin luna martie și pusă în aplicare în luna iulie. E cred, a doua oară, în vreo șase ani de zile când reușesc să am o escapadă cu fetele și a fost absolut superb. Ne-am simțit minunat pentru că suntem prietene de 16-17 ani de zile. Ne-am reîntors cumva la bazele prieteniei noastre, dacă vrei și sincer mi-am dat seama că ok, cariera, familia, copilul, dar trebuie să nu ne pierdem niște lucruri care te definesc până la urmă, fac parte din viața ta. Nu le uita. Mai întoarce-te din când în când la ele, și noi exact asta am făcut”, a povestit Ilinca Vandici pentru EGO.ro.

Ilinca Vandici , cu prietenele în vacanță
Ilinca Vandici , cu prietenele în vacanță

Chiar dacă au fost fără copii și fără soți și mai mult decât atât, și-au propus să se distreze ca pe vremea când nu aveau familii, acest lucru nu s-a întâmplat pe deplin.

„Una nu o exclude pe alta. Bineînțeles că am sunat acasă de  trei ori pe zi cu Facetime (n.r. aplicație de video call), bineînțeles că ne interesa ce se întâmplă în fiecare moment. Zian era mai mult interesat de ce se întâmplă la mine decât să-mi povestească ce se întâmplă la el, dar cert este că a înțeles că am și eu nevoie de puțin timp. Recunosc, nu am fost sinceră în totalitate și i-am zis că o să și muncesc puțin, dar o să mă și relaxez puțin, adică îmbin utilul cu plăcutul. Nu știu cât a înțeles el din asta, dar a înțeles practic că sunt în vacanță. Lucru care a fost și real de altfel, dar așa am simțit eu că e bine să nu-i spun că plec cu fetele patru zile. Mai bine i-am zis că mai și muncesc puțin. Peste doi ani de zile cu siguranță o să-i pot spune liniștită că mai am și eu nevoie de patru zile ale mele”, a mai povestit prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!”.

„Noi nu bârfim, noi vorbim despre noi”

Chiar dacă primul gând atunci când vedem o gașcă de fete singure într-o vacanță în altă țară, ne duce la discuții interminabile pe diverse subiecte, Ilinca Vandici ne-a mărturisit că nu au plecat în Italia să bârfească, dar nici să vorbească doar despre familie, copii sau carieră, ci să se regăsească pe ele, cele din primii ani de prietenie.

„Am stat mult cu fetele de vorbă înainte să plecăm și ne-am împărtășit tot felul de lucruri, în funcție de situația prin care trecea fiecare cu familia, cu copilul, pentru că am zis că în vacanță nu vrem să vorbim despre asta. Ne-a ieșit în proporție de 80% să zic să nu mai vorbim despre familie în vacanță. Culmea, noi nu bârfim, noi vorbim doar despre noi. Nici măcar de trecut. Noi vorbim fix de situații actuale, ce am făcut ieri, alaltăieri, ce situație îmi stă pe suflet, ce m-a făcut fericită, ne luăm la rând. Dar cam atât. E adevărat, mi se pare că s-au schimbat discuțiile de-a lungul vremii pentru că acum mi se pare că am ajuns să fim mai mature, parcă sunt altele prioritățile, parcă vorbim cu drag de alte lucruri față de ce vorbeam acum 16 ani, parcă alte lucruri sunt mai importante pentru noi decât acum 16 ani”, ne-a mai povestit Ilinca Vandici.

„Nu ni s-a întâmplat să ne agațe cineva”

Peste Ilinca și prietenele ei nu pare să fi trecut cei 16 ani de care vorbește, căci toate par niște tinerele la început de drum. Toate sunt frumoase și arată foarte bine, însă asta nu a contat pentru ceilalți turiști de pe Coasta Amalfi. Deși aflate într-o țară străină, unde nimeni nu le-a recunoscut, Ilinca și prietenele ei nu au avut parte de experiențe neplăcute și nimeni nu a încercat să le agațe atunci când le-a văzut singure.

„Cu siguranță că se uită și bărbați și femei pentru că să vezi patru gagici mișto, te uiți, dar te  uiți cu drag poate, nu neapărat cu anumite gânduri ascunse. Nu ni s-a întâmplat să ne agațe cineva. Eu cred mult în energia pe care le-o transmiți oamenilor și atunci dacă eu prin energia mea transmit că sunt disponibilă și aș vrea să fiu cucerită sau nu știu ce, atunci cei din jurul meu asta vor înțelege și probabil că se întâmplă și genul ăla de dialog, însă pentru că energia noastră a fost de : „hei, suntem la relaxare, suntem noi patru prietene, vrem să ne bucurăm de tot timpul pe care îl avem împreună” nu s-a întâmplat nimic mai mult. Repet, priviri poate au fost, nu le-am văzut neapărat, dar cred că au fost de drag și de admirație”, a mai povestit amuzată Ilinca Vandici.

„Zian a fost la București”

Imediat după ce s-a reîntors din Italia, Ilinca s-a pregătit pentru o altă deplasare, de această dată la Oradea, orașul ei natal. Vedeta Kanal D a mers la nunta surorii ei, însă de această dată doar în calitate de invitat. Chiar dacă a fost nașa de botez al nepotului, fiul Nataliei, sora mai mare, la cununia religioasă nu a mai avut același statut.

„Zian a fost la București în tot timpul ăsta, urmează să plecăm împreună la Oradea, la nunta surorii mele. Nu sunt nașă pentru că la noi, în Oradea, nu se practică sau nu este genul acesta de obișnuință ca sora să și boteze, să fie și nașă de cununie. Acolo, dimpotrivă, se lărgește familia cumva. Deci nu sunt nașă, dar mă bucur foarte mult pentru ea, pentru că în sfârșit face pasul ăsta. Am super emoții”, a completat Ilinca pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *