Ilinca Vandici are mari probleme de sănătate. A ajuns la spital! “Mă simt efectiv umflată toată”

Ilinca Vandici a ajuns pe mâinile medicilor! Ce se întâmplă cu prezentatoarea TV
Ilinca Vandici are mari probleme de sănătate. A ajuns la spital! “Mă simt efectiv umflată toată”

Ilinca Vandici se confruntă cu probleme de sănătate. Prezentatoarea TV a ajuns pe mâinile medicilor și a avut nevoie de ajutorul lor timp de câteva zile pentru a-și reveni.

Ilinca Vandici le-a povestit prietenilor de pe rețelele de socializare ce s-a întâmplat cu ea și de ce a fost absentă din mediul online. Potrivit vedetei, s-a confruntat cu o stare de slăbiciune, dar și cu probleme de somn, neputând să se odihnească.

Ilinca Vandici, probleme de sănătate: a ajuns pe perfuzii

Ilinca Vandici a fost nevoită să facă perfuzii mai multe zile la rând pentru a-și reveni.

“Ieri nu am mai făcut perfuzii, în schimb mi-a fost foarte rău, foarte rău. Am ținut eu neapărat să mă duc și la sală de dimineață. Deși nu ați crede pentru că am avut un weekend plin îmi este foarte rău.

Vineri am făcut perfuzii, sâmbătă am făcut perfuzii, de la perfuzii m-am dus la nuntă. Duminică am făcut perfuzii, de la perfuzii m-am dus la botez. Că am zis dacă fac un pic de mișcare o să-mi fie bine”, a spus Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici spune că a reușit să își mai revină și că nu suportă să fie bolnavă, motiv pentru care încearcă să își facă toate activitățile pe care le are, uitând pe probleme.

“M-am simțit foarte bine după mișcare, doar că după amiază mi-a fost foarte rău. Problema este că acum mă simt efectiv umflată toată. Am un pic de treabă, sunt mai funcțională decât ieri… nu suport să fiu bolnavă, nu pot!”, a spus Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici, probleme cu somnul

Pe lângă starea de slăbiciune, Ilinca Vandici s-a confruntat și cu probleme de somn. Prezentatoarea TV susține că atunci când are probleme de sănătate nu se poate odihni.

“Mă trezesc, iar adorm, iar ațipesc, iar în secunda doi mă trezesc. Măi, e a doua noapte. Aa, și ca să nu uit să vă spun că de două nopți nu dorm. Eu nu-mi dau seama ce se întâmplă. Deci, efectiv adorm, îmi simt corpul moale, adorm și mă bucur că adorm, în secunda doi mă trezesc”, a povestit vedeta.

Totul se întâmplă la scurt timp după ce Ilinca Vandici a stârnit un val de reacții în mediul online, după câteva declarații controversate.

Printre declarațiile făcute atunci, Ilinca Vandici amintea de faptul că nu-și pune soțul să schimbe scutecul copilului sau să iasă cu el în parc și nici nu îl trimite la cumpărături, susținând că “bărbatul trebuie să fie șmecher”.

Ulterior, Ilinca Vandici a venit cu o completare. “Cumva, am fost extrem de relaxată în acel podcast. În mediul online lucrurile sunt mai relaxate. Am pornit de la ideea greșită că oamenii mă cunosc de atâta amar de vreme. Întotdeauna vorbim din propriile noastre experiențe. Era o discuție ipotetică, ce nu aș putea ierta. În secunda doi, gândul meu a fugit către toate experiențele din relațiile trecute. Am greșit. Trebuia să mai punctez asta încă o dată”, a spus Ilinca Vandici.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *