Imagine rară cu Andra. Cum arată artista în costum de baie

Andra s-a bucurat de o vacanță de vis alături de familie

Andra, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, a avut parte de o vacanță de vis alături de familia sa. Cu această ocazie vedeta a publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare, în care apare în costum de baie.

Cum arată Andra în costum de baie. “Optimismul din sufletul nostru să strălucească mereu”

Andra a fost în vacanță alături de familie în Marbella, Spania, acolo unde s-au distrat pe cinste. Cu toții s-au pozat și s-au filmat în timp ce făceau diferite activități. Solista care a împlinit zilele trecute vârsta de 36 de ani le-a transmis fanilor de pe rețelele de socializare un mesaj emoționant.

“Fie ca optimismul din sufletul nostru să strălucească mereu ca soarele de vară! Vă pup, prietenii mei dragi!”, a scris Andra în dreptul fotografiilor cu ea la plajă.

Cum arată Andra în costum de baie
Cum arată Andra în costum de baie

Ce spune tatăl Andrei despre Cătălin Măruță

La ceas aniversar, în ziua de naștere a artistei, tatăl ei, solistul Alexandru Mihai, care i-a îndrumat în copilărie primii pași spre muzică, iar mai apoi i-a fost un real sprijin în ascensiunea pe plan artistic, ne-a oferit un interviu sincer.

Referitor la căsnicia fiicei lui cu vestitul prezentator PRO TV Cătălin Măruță, acesta are numai cuvinte de laudă, considerând că Andra a făcut o alegere foarte bună.

”Dacă Andra zice că el e soțul perfect, trebuie să fim de acord cu ea, ea își trăiește viața, ea știe cel mai bine. Dar și noi, părinții ei, putem spune, din relația lor pe care o vedem, că e soțul perfect, la ei nu am văzut certuri și discuții. Dar au și avut modele, din casele părinților. Și el e de familie bună, foști judecători”, ne-a spus tatăl Andrei.

„Andra a făcut primii bani de la vârsta de 10 ani”

Întrebat de reporterii Ego.ro când și-a câștigat Andra primii bănuți de buzunar, tatăl solistei susține că încă de mică a avut lipici la public. De la vârsta de 10 ani artista mergea cu el la evenimente și câștiga proprii săi bani.

”Andra a făcut primii bani de la vârsta de 10 ani, venea cu mine la evenimente, și eu sunt solist. Pe atunci, se organizau de la ora 14.00 la 21.00, mă putea însoți. O mai puneam să facă un program, cânta muzică populară, dar și ușoară, amândouă, în egală măsură. Între noi a fost mereu o chimie teribilă, a moștenit de la mine ambiția și curajul”, mărturisește tatăl Andrei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
6.1 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *