Imagine rară cu fiul lui Britney Spears. Jayden s-a transformat într-un tânăr superb, face deja furori printre fete

A fost surprins în compania unei domnișoare

Scris de: Daoud Andra

11 Jan. 2024

Britney Spears este mama a doi băieți, din mariajul cu Kevin Federline. Cel mai mic dintre fiii lor este acum adolescent și face furori printre domnișoare. Jayden a împrumutat trăsături atât de la mama, cât și de la tatăl său și este în prezent un adolescent foarte chipeș. Cum a fost surprins recent fiul lui Britney Spears.

Cum arată băiatul cel mic al lui Britney Spears

Britney Spears a trecut, în ultimii ani, prin tot felul de încercări dificile. S-a luptat mult timp să scape de sub tutela tatălui ei, care îi administra bunurile și viața și într-un final a câștigat procesul. De ceva timp, artista este liniștită și fericită. Britney este însă și o mamă extrem de mândră.

Artista are doi băieți, din căsnicia cu Kevin Federline. Sean și Jayden James apar rar în spațiul public, iar în ultimii ani au stat mai mult alături de tatăl lor. Mezinul, Jayden, s-a transformat într-un adolescent foarte chipeș și înalt, iar fotografiile recente cu el fac furori în spațiul public.

Citește și: De ce divorțează Britney Spears după doar 14 ani luni de căsnicie. Sam Asghari îi aduce acuzații grave, ce i-ar fi făcut artista

Jayden s-a născut în anul 2006, fiind al doilea copil al familiei. La doar câteva luni de la venirea sa pe lume, Britney Spears și Kevin Federline depuneau actele de divorț. Separarea oficială a avut loc în anul următor, iar copiii au rămas, pentru o perioadă, în grija mamei lor. Pe măsură ce anii au trecut și Britney a început să aibă probleme, băieții au început să stea mai mult cu tatăl lor.

Imagine rară cu fiul lui Britney Spears. Jayden s-a transformat într-un tânăr superb, face deja furori printre fete
Jayden, fiul lui Britney Spears, împreună cu o domnișoară

Ce spunea vedeta despre copiii ei

Problemele cu dependența de substanțe au forțat-o pe Britney Spears să stea departe de copiii ei o perioadă. Ulterior, tatăl artistei a declarat-o incapabilă să își administreze bunurile și viața și a luat-o sub tutela sa. Cântăreața s-a luptat ani de zile în instanță să demonstreze că părintele ei a făcut acest lucru în mod abuziv și că este capabilă să aibă singură grijă de ea.

Și relația cu copiii a avut de suferit din această cauză, iar Britney s-a îndepărtat de băieții ei. Într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani, artista spunea că îi iubește foarte mult și că speră să poată relua legăturile cu ei.

Citește și: Fiul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur e o minune de copil. Ce performanță a reușit la 7 ani, sunt puțini în lume ca el

”Nimic nu mă face mai fericită ca mamă decât să-i văd pe acești băieți crescând, zâmbind și râzând. Ei sunt lumea mea, și îmi plac zilele ca asta, în care ajungem să alergăm și să ne jucăm împreună”, declara artista în anul 2018.

”Ca mamă, singurul lucru la care te gândești este că nu ești niciodată suficient. Nu poți fi niciodată suficient – sau să faci suficient – pentru copiii tăi. Este o problemă fără sfârșit pentru mine”, spunea ea pentru Glamour în 2009.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *