Imagine rară cu Iuliana Tudor din ziua nunții. Cum arătau prezentatoarea și soțul ei în urmă cu aproape 30 de ani. Pare că timpul nici nu a trecut pentru ea

Cum s-au cunoscut cei doi

Scris de: Daoud Andra

12 Apr. 2024

Este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară, însă puțini știu cum arăta în tinerețe. Iuliana Tudor, căci despre ea este vorba, formează un cuplu cu soțul ei de 28 de ani, însă puțini știu cum arăta în ziua nunții.

Cum și-a cunoscut Iuliana Tudor soțul

Multă lume o vede la televizor de mai bine de 15 ani, însă nu știe cum arată viața ei personală. Iuliana Tudor a ales să fie discretă în privința familiei și vorbește rar despre relația pe care o are cu soțul ei și cu fiul lor. Vedeta TVR formează un cuplu cu Răzvan, cel care i-a devenit soț între timp, de 28 de ani. Cei doi s-au cunoscut întâmplător și de atunci au rămas împreună.

Vezi și: Imagine nemaivăzută cu chef Sorin Bontea și soția lui din ziua nunții. „Eu m-am însurat la 24 de ani, dar cred că m-am maturizat undeva după 40”

Iuliana Tudor avea 18 ani când și-a întâlnit iubirea vieții. Aceasta a povestit în trecut că au ajuns să se cunoască din întâmplare: ea l-a întrebat cât este ceasul, iar el a invitat-o la o cafea. De atunci au rămas împreună, formând unul dintre cele mai longevive cupluri. În ceea ce privește lucrurile pe care vedeta le apreciază cel mai mult la partenerul ei, aceasta a declarat că felul lui de a fi, echilibrat, a fost decisiv.

”Răzvan are un aer sobru și foarte echilibrat. Asta mi-a dat confortul de a fi eu însămi și cu asta cred că am pus bazele relației noastre. Eram liberi să ne spunem și să facem cum simțim. Este important pentru un drum lung”, a spus Iuliana Tudor, pentru viva.ro.

Iuliana Tudor și soțul ei, Răzvan

Sacrificiul pe care l-a făcut pentru carieră

De-a lungul timpului, Iuliana Tudor a fost nevoită să îmbine viața de familie cu cea profesională. Nu de puține ori și-a pus familia pe locul al doilea, pentru a se ocupa de carieră.

”Aș face exact la fel (n.r. să pună familia pe locul al doilea). Motivul e simplu: dacă ești pasionat de ceea ce faci și arzi pentru asta, altă cale nu e! În primii ani de construcție, altă cale nu e! Performanța înseamnă sacrificiu”, a mai spus prezentatoarea TV, în același interviu.

Vezi și: Nea Mărin și soția lui, imagini de colecție. Sunt împreună de 45 de ani, cum arătau cei doi în ziua nunții. Celebrul coregraf e de nerecunoscut

Cu toate acestea, în prezent face tot ce poate pentru a fi alături cât mai mult de familie. Venirea pe lume a fiului ei, Tudor, i-a schimbat viața, după cum a declarat tot ea.

”Cel mai frumos moment a fost venirea pe lume a lui Tudor. L-am așteptat și l-am dorit multă vreme. A fost o împlinire de nepus în cuvinte. Am avut și momente dificile, dar niciodată din cauza profesiei. Aici ne-am respectat teritoriile unul altuia și am stabilit câteva reguli încă de la început. Am păstrat asta și astăzi”, a mai declarat vedeta.

 

 

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *