Imagine rară cu Vali Vijelie și soția lui, Carmen Rusu, din ziua nunții. Cum arătau aceștia în urmă cu 21 de ani. Acum ea a anunțat despărțirea

Iată cum arătau Vali Vijelie și Carmen Rusu în ziua nunții!

Vali Vijelie și Carmen Rusu s-au separat după nu mai puțin de 21 de ani de căsnicie. Motivul? Infidelitatea cântărețului de manele. Recent, acesta a fost fotografiat în compania unei tinere, iar partenera sa oficială nu mai are de gând să ierte nimic în 2024. Însă, cum arătau cei doi soți în anul 2003, atunci când au făcut nunta. Iată o imagine rară de la fericitul eveniment!

Cum arătau Vali Vijelie și Carmen Rusu în ziua nunții

Vali Vijelie și Carmen Rusu s-au cunoscut la începutul anilor ’90. Însă, la vremea aceea, ea avea doar 16 ani, iar mama ei nu a fost de acord cu relația. Totuși, la șase ani distanță, soarta i-a adus din nou împreună pe cei doi și au început să formeze un cuplu.

De atunci, cântărețul de manele și soția sa sunt nedespărțiți. Cei doi și-au unit destinele în anul 2003 și au nu mai puțin de patru copii împreună, trei băieți și o fată, Florin, Rafi, Nuțu și Cati.

Imagine rara cu Vali Vijelie si sotia lui, Carmen Rusu, din ziua nuntii
Vali Vijelie și Carmen Rusu

Au fost de mai multe ori la un pas de despărțire

Totuși, de-a lungul anilor, căsnicia lor nu a fost lipsită de probleme, aproape toate apărute din pricina infidelităților artistului. Prin urmare, cei doi au ajuns de mai multe ori în pragul divorțului, dar de fiecare dată, femeia a cedat și și-a iertat soțul.

De data aceasta, însă, după ce Vali Vijelie a călcat din nou pe bec, Carmen Rusu pare hotărâtă să nu treacă cu vederea trădarea bărbatului. Cu toate acestea, ea a precizat că nu va divorța de artist, însă doar pentru confortul financiar al ei, dar și al copiilor lor.

”Nu mă mai interesează unde și cu cine apare. Din acest moment, fiecare își vede de viața lui. Eu stau cu el strict pentru confortul financiar al meu și al copiilor mei. De acum, probabil fiecare va merge pe drumul lui și își va face viața.

Pe mine nu mă mai interesează de azi nimic din ceea ce apare. Nu vreau să mai fiu contactată de nimeni. Vreau să se înțeleagă o dată pentru totdeauna că nu mai vreau să am de-a face cu el”, a declarat Carmen Rusu, potrivit Fanatik.

Te-ar mai putea interesa și Soția lui Vali Vijelie, reacție vehementă după ce partenerul ei a fost surprins în compania altei femei: “Din acest moment fiecare își vede de viața lui”!

Schimbări uimitoare. Tu îi recunoști?

Însă, hai să ne amintim puțin cum arătau cei doi parteneri în urmă cu 21 ani de ani, atunci când își uneau destinele. După cum am precizat și mai sus, Vali Vijelie și Carmen Rusu s-au căsătorit în 2003, iar de atunci înfățișarea lor s-a schimbat cu totul.

Odată cu trecerea timpului, cei doi au pus pe ei kilograme serioase în plus. De asemenea, manelistul a renunțat la mustață, iar Carmen Rusu și-a schimbat culoarea la păr. De ceva timp, ea nu mai este brunetă, ci roșcată.

Te-ar mai putea interesa și Olimpia Melinte, pe același platou de filmare cu Vali Vijelie. ”Ne-am dat unul altuia încredere” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *