Imaginea cu Andreea Bălan pe care toată lumea o aștepta. Iubita lui Victor Cornea s-a pozat așa, iar fanii au înroșit butonul de Like

Cum a apărut artista, într-un decor de sărbătoare

Scris de: Daoud Andra

11 Dec. 2023

Anul 2023 a fost unul bun pentru Andreea Bălan, care și-a găsit liniștea, în brațele partenerului ei. Artista și Victor Cornea petrec primul Crăciun împreună și au împodobit deja bradul, acasă la ea. Cum au fost surprinși ce doi, împreună cu fetițele vedetei. Imaginile care au primit o mulțime de like-uri și comentarii.

Andreea Bălan și Victor Cornea au împodobit bradul

După o vacanță în Laponia, acasă la Moș Crăciun, Andreea Bălan, Victor Cornea și cele două fetițe ale artistei se pregătesc pentru primul Crăciun în această formulă. Cei patru au împodobit deja casa pentru sărbătoare și au decorat nu unul, ci doi brazi, după cum a dezvăluit artista. Ea a publicat pe rețelele de socializare un filmuleț în care împodobește bradul, ajutată de iubit și de cele două fetițe.

”Gataaa, am împodobit și noi primul brăduț. Cu întârziere deoarece am fost plecați. Anul acesta avem doi brăduți în living, unul roz și unul verde. Vă place?”, a scris vedeta, în dreptul imaginilor.

Cei care o urmăresc pe internet s-au grăbit să îi lase comentarii și like-uri, spunând-i că se vede cât este de fericită de când l-a cunoscut pe jucătorul de tenis.

Citește și: Cum arată, de fapt, casa lui Victor Cornea de la Sibiu. Comoara pe care o ține în cameră, Andreea Bălan a pus pozele pe net

Imaginea cu Andreea Bălan pe care toată lumea o aștepta. Iubita lui Victor Cornea s-a pozat așa, iar fanii au înroșit butonul de Like6
Artista a ales și un brad roz pentru Crăciun

Cum s-a fotografiat artista lângă brad

Andreea Bălan a făcut și o mică ședință foto, într-un decor de sărbătoare. Artista a purtat o rochie argintie, cu paiete și cu o fundă amplă la spate, în ton cu perioada festivă, și o pereche de pantofi cu toc. Imaginile i-au cucerit pe cei care o urmăresc în mediul online.

”Minunată”, ”Foarte frumoasă”, ”Mă bucur mult că ești fericită. Chiar meriți”, ”Ce rochiță superbă!”, ”Deosebită rochiță! Și tu minunată”, ”Ești foarte frumoasă” – au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Andreea Bălan la fotografiile postate.

Citește și: Andreea Bălan, ipostază senzuală în cadă. Iubita lui Victor Cornea nu s-a ferit să apară așa pe net

Andreea Bălan trăiește, de câteva luni bune, o poveste de dragoste cu Victor Cornea, un jucător de tenis cu aproape 10 ani mai tânăr decât ea. După ce și-au făcut publică relația, artista l-a însoțit pe iubitul ei la competițiile de tenis și l-a prezentat și familiei. Partenerul vedetei le-a îndrăgit imediat pe fetițele ei, iar imaginile în care interacționează cu ele vorbesc de la sine.

De curând, cei patru au fost în vacanță în Laponia, acasă la Moș Crăciun. Andreea Bălan a luat-o cu ea și pe mama sa, pentru a avea grijă de fetițe, astfel încât să se poată bucura și ea alături de Victor Cornea de vacanță, în calitate de cuplu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *