Imagini de colecție cu Delia. Cum arăta artista înainte să devină celebră. Prin ce schimbări a trecut și ce spune despre operațiile estetice

Iată câteva imagini de colecție cu Delia!

Delia nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunscute și apreciate cântărețe de la noi din țară, dar și una dintre cele mai frumoase femei din showbiz. Ea a devenit cunoscută în anul 1999, atunci când Nick a luat-o alături de el și au format împreună trupa N&D. Dar cum arăta blondina înainte să devină celebră? Iată prin ce schimbări a trecut solista și ce spune despre intervențiile estetice!

Cum arăta Delia înainte să devină celebră în trupa N&D

Delia Matache este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe din România. Ea și-a clădit cariera pas cu pas în urmă cu foarte mulți ani, mai exact cu 25.

Atunci, Nick, pe numele său real Nicolae Marin, şi-a dat seama de potenţialul uriaş al Deliei și a luat-o alături de el, astfel a luat naștere trupa N&D.

Timp de cinci ani de zile, cei doi au făcut furori cu hit-urile lor. De fapt, chiar și astăzi, piesa ”Vino la mine” mai răsună în cluburi, la evenimente sau la unele posturi de radio.

Imagini din adolescență cu Delia

După ce trupa N&D s-a destrămat, blondina a urmat o carieră solo și s-a bucurat, de asemenea, de un succes colosal. Delia este renumită pentru vocea ei impresionantă, dar și pentru show-ul pe care-l face pe scenă.

Artista are numeroși fani și, nu de puține ori, aceștia s-au întrebat cum arăta vedeta înainte de a deveni celebră. Ei bine, în urmă cu ceva timp, solista le-a satisfăcut această curiozitate admiratorilor ei și a făcut publice mai multe imagini cu ea din adolescență.

Citește și Noile cizme cu care Delia face furori, sunt la mare căutare printre vedetele de la Hollywood. Unde le poți comanda și cât costă!

Ce spune Delia despre operațiile estetice

După cum se poate observa și în galeria foto a acestui articol, Delia, care tocmai a împlinit vârsta de 42 de ani pe data de 7 februarie, pare că arată mai bine acum decât în adolescență.

În prezent, vedeta are un ten lipsit de imperfecțiuni, iar buzele sale par mai pline si mult mai bine conturate, astfel că mulți s-au întrebat dacă soția lui Răzvan Munteanu a apelat sau nu la ajutorul intervențiilor estetice.

”Par operată? Se vede când nu mai eşti tu. Eu cred că eşti mult mai frumos azi, dacă te diferenţiezi de restul care îşi fac lucruri, prin faptul că tu nu îţi faci nimic”, a declarat Delia, la premierea filmului  ”Miami bici”, conform Antena Stars.

Citește și La ce emisiune celebră în România vrea să participe Delia Matache. Decizia vedetei i-a surprins pe mulți: “Mă duc”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *