Imagini de colecție cu Nicolai Tand și soția lui, Monica, din ziua căsătoriei lor. Au avut o nuntă de vis în Maramureș FOTO

Au făcut o nuntă tradițională, în curte

Scris de: Daoud Andra

30 Mar. 2024

Nicolai Tand și soția sa, Monica, formează un cuplu de ani buni și au împreună doi copii. Cei doi au făcut nunta în anul 2018, la câțiva ani după cununia civilă. S-au căsătorit în Maramureș și au avut parte de un eveniment de vis, marcat de tradiții.

Nicolai și Monica Tand, nuntă de vis în Maramureș

Celebrul bucătar Nicolai Tand este legat de locul în care s-a născut și a copilărit. Chiar dacă a locuit mulți ani în Franța, acasă pentru el este în Maramureș, acolo unde a ales să se și căsătorească. Chef-ul și soția sa, Monica, s-au ocupat de tot ce înseamnă organizarea nunții, astfel că evenimentul a purtat amprenta lor în totalitate.

Citește și: De ce a divorțat Nicolai Tand de prima soție. Povestea mai puțin știută a concurentului de la Asia Express 2024

”Am muncit foarte mult înaintea nunții, eram încă în renovări. Mi-am dorit mereu să avem o masă în curte, o masă care știam exact cum trebuie să arate, așa că atunci când am început organizarea știam exact ce îmi doresc. Am lucrat cu o florărie din Sighetul Marmației, dar și cu nepoata lui Nicolai, Anca, care e chiar organizator de evenimente, iar rezultatul a fost exact ca în visurile mele. Aranjamentele, rochia, detaliile foarte fine – părul și machiajul mi le-am făcut singură, acasă – toate au fost parte a acestei povești pe care am scris-o pentru și după sufletul nostru”, a povestit Monica Tand, la un moment dat, potrivit TV Mania.

Nicolai și Monica Tand s-au căsătorit în anul 2018

Fiecare dintre ei a mai fost căsătorit înainte

Nicolai Tand și soția sa au povești de viață asemănătoare, lucru care i-a și apropiat. Bucătarul a povestit, la un moment dat, că atât el, cât și Monica au mai fost căsătoriți înainte de a se cunoaște. Nicolai a plecat din România când era foarte tânăr, pentru a urma o carieră de bucătar.

Monica, pe de altă parte, a fost fotomodel internațional și a călătorit în toată lumea încă din adolescență. Era în Franța atunci când l-a cunoscut pe Nicolai, căsătorită cu un francez. Cei doi s-au îndrăgostit, dar au început o relație după ce fiecare dintre ei a fost singur.

”Eu am plecat la 20 de ani spre Franța. Atunci am început să muncesc și pe ea am cunoscut-o după vreo 6 – 7 ani. Amândoi eram căsătoriți. Ea era cu un francez și eu cu o franțuzoaică. (…) Eu eram divorțat deja când am cunoscut-o pe Monica. Lucram deja la cantină. Nu mai eram în spate, eram deja responsabil pe sală”, a povestit Nicolai Tand, în podcastul lui Mihai Morar.

Citește și: Imagine nemaivăzută cu chef Sorin Bontea și soția lui din ziua nunții. „Eu m-am însurat la 24 de ani, dar cred că m-am maturizat undeva după 40”

A așteptat-o să divorțeze

”A venit într-un weekend cu prietena ei, care era tot manechin. A vrut să își ducă părinții la mare. Mai povestind cu Monica, zice ‘vin și eu în România’, dar era încă cuplată. Am mers la mare și eu cu Monica. Era căsătorită încă. Am așteptat-o la aeroport… E o femeie foarte frumoasă. Îmi plăcea de ea, dar la început… Era măritată și niciodată n-am avut relații cu femei măritate. Nu mi-a plăcut niciodată să mă bag în viața cuiva.

Când a venit în România, am zis că mă duc și eu la mare cu ea, dar ca prieteni. Am împrumutat o mașină de la un prieten și am mers cu ea la mare. Acolo s-a întâmplat ceva. La început, o priveam ca pe o prietenă. Când am venit în România și mergeam în Maramureș, de sărbători, o mai sunam și îi ziceam. Îi ziceam că merg la colindat. Cumva, să îi fac în ciudă. Ne-am cuplat. Am mers la Paris, s-a și mutat. Când s-a întors la Paris, ea s-a mutat de acasă. Și-a luat hainele și a plecat. S-a terminat cu el”, a mai povestit Nicolai.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *