Imagini de colecție cu Traian și Maria Băsescu, din ziua nunții. Cum arătau cei doi, în urmă cu 48 de ani, când s-au căsătorit

S-au căsătorit în anul 1975
Imagini de colecție cu Traian și Maria Băsescu, din ziua nunții. Cum arătau cei doi, în urmă cu 48 de ani, când s-au căsătorit

Pe 4 noiembrie, Traian Băsescu a împlinit 72 de ani! În ultimii ani, fostul președinte al României s-a retras din lumina reflectoarelor și a preferat să se axeze pe familia lui. Traian Băsescu este căsătorit de mai bine de 48 de ani cu Maria Băsescu, femeia care i-a dăruit două fete. Iată cum au arătat cei doi în ziua nunții. Abia dacă îi recunoști!

Imagini de colecție cu Traian și Maria Băsescu când s-au căsătorit

Zilele trecute, Traian Băsescu și-a aniversat ziua de naștere. Fostul lider al țării a împlinit 72 de ani și a fost înconjurat de cei dragi. De aproape 50 de ani, Traian Băsescu este căsătorit cu Maria Băsescu, dar puțini știu cum au arătat aceștia în ziua nunții.

După ce s-a retras din viața publică, fostul președinte a fost discret cu viața sa de familie, și nu multă lume știe cum arăta el și soția lui în ziua în care s-au căsătorit.

Citește și: Ce pensie are Traian Băsescu. Detaliul surpriză din declarația de avere

Traian Băsescu a cunoscut-o pe Maria în în 1973, în perioada în care era student la Institutul de Marină, iar ea urma cursurile Școlii de Tehnică Comercială din Constanța. Inițial, Maria nu credea că relația lor va fi una serioasă, însă Traian o vizita des în Bucovina.

Au împreună două fiice

La nici un an de când a cunoscut-o, Traian Băsescu a mers acasă la ea și a cerut-o de soție. Cei doi s-au căsătorit în 1975, iar doi ani mai târziu a venit pe lume fiica lor, Ioana. În 1980, Maria Băsescu a născut-o și pe Elena, cea de-a doua fiică a lor.

Încă de la început, Maria Băsescu a acceptat ca soțul ei să plece mult în voiaje, ținând cont că Traian Băsescu era marinar. Cât timp era plecat, fosta Prima Doamnă a României avea grijă de fiicele lor.

„De dimineața până tårziu în noapte, timp de zeci de ani, m-am ingrijit să le fie bine soțului și copiilor mei. Nu am lucruri spectaculoase de spus în fata oamenilor, viața mea, cu bune și rele, nu diferă de viața celor câteva milioane de femei din Romania, spunea Maria Băsescu, conform publicației Tango.

Citește și: Meseria neașteptată pe care a avut-o Maria Băsescu, înainte a se căsători cu Traian Băsescu. Puțini știu asta despre fosta prima doamnă a României

Ce meserie avea Maria Băsescu

Deși mulți știu că este casnică, fosta Primă Doamnă a lucrat ani buni înainte ca soțul ei să ajungă președintele României.

„De 15 ani sunt casnică. Nu am fost așa dintotdeauna. Când m-a cunoscut soțul meu lucram în turism, pe litoral. Și îmi plăcea foarte mult, pentru că totdeauna mi-a plăcut societatea, oamenii. Să fie mulți oameni în jurul meu. Mai târziu am ajuns închisă între patru pereți. Am stat foarte mult singură. Regret că n-am mai putut lucra. V-am spus, îmi plăcea compania, agitația. Oricum, acum e prea târziu. După o pauză de 15 ani e greu să-ți reiei activitatea. Mi-am ieșit din mână, cum se spune”, a mărturisit Maria Băsescu într-un interviu acordat în urmă cu mai mulți ani.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *