Imagini de la petrecerea privată a Andreei Esca. Vedeta Pro TV și-a sărbătorit aniversarea de 50 de ani pe un vas în Turcia

Andreea Esca a împlinit 50 de ani și și-a celebrat ziua de naștere în Istanbul, pe un vapor.

Andreea Esca a schimbat prefixul și a organizat un eveniment de zile mari. Și-a strâns familia și prietenii și le-a pregătit chiar ea o surpriză, ducându-i în poate cel mai cosmopolit oraș al Turciei, Istanbul. Inițial, invitații nu au știut unde vor merge. Au aflat abia când au ajuns la destinație. Petrecerea de ziua ei a avut loc pe un vapor, iar imaginile sunt cu adevărat spectaculoase.

Imagini de la petrecerea privată a Andreei Esca

Aproximativ 70 de invitați a avut Andreea Esca la petrecerea de ziua ei. Printre ei s-au numărat Mihai și Elwira Petre, jurnalistul Lucian Mândruță, chef Adrian Hădean, Dana Rogoz și soțul ei și mulți alții. Evident, alături prezentatoarei de la Pro TV i-au fost și soțul, Alexandre Eram și fiica lor, Alexia.

Invitații nu au știut unde vor merge. Andreea Esca a păstrat misterul asupra locației până când au ajuns la destinație.

Acolo, în Istanbul, vedeta Pro TV a avut parte de o petrecere de pomină, o noapte întreagă de distracție pe o ambarcațiune pe Bosfor.

Lucian Mândruță a povestit cum a decurs întregul eveniment:

„Până la urmă Esca ne-a dus la Istanbul, de ziua ei, prieteni, rude și copii…Suntem vreo 70 și-a fost nevoie de două autocare de la aeroport și până aici – șoferii turci chiar au făcut întrecere cu noi, care ne duce mai repede…!

Nu dau numele hotelului, că, nah, sunt deja destui invitați…) dar e foarte aproape de Bosfor, de unde și pozele. Oricum, lumea nu prea stă cu ochii pe geam, că a început deja dansul (în coregrafia lui Mihai Petre și-a soției Elwira).

Meniul? Bame. Multe bame, plus pepene și salată! Și alte chestii mai pe opulență, dar știți că nu prea îmi plac pozele cu mâncare.

Vă las mai departe cu cele de pe drum și cu peisajul mereu minunat al Istanbulului, lângă care petrecem cei 50 de ani ai bunei mele prietene.

Nu, tot nu stiu cât are salariul. Știu doar câte stele are hotelul. Dar parca mai contează…)))”, a scris jurnalistul.

Imagini de la petrecerea privată a Andreei Esca
Imagini de la petrecerea privată a Andreei Esca

Andreea Esca: „Am plâns puțin”

Andreea Esca a mărturisit că discursurile pe care le-au ținut invitații au emoționat-o și nu s-a putut abține să nu plângă.

„Am plâns puțin, dar foarte puțin. M-au emoționat, că au ținut fiecare câte un speech și era emoționant. Bine, eu întotdeauna găsesc și partea amuzantă din toate lucrurile, mai ales când sunt foarte emoționată, ca să trec peste aceste momente, dar a fost frumos, foarte frumos.”, a dezvăluit jurnalista în cadrul emisiunii La Măruță.

Atmosfera a fost întreținută de nimeni altul decât Mihai Petre, care alături de soția sa a și compus o coregrafie specială pentru acest eveniment. Andreea Esca nu a fost deloc timidă și i-a uimit pe toți cu dansul ei din buric, o ipostază în care puțini au mai avut ocazia să o vadă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *