Imagini emoționante cu părinții lui Adrian Mutu. Cine sunt și cum arată, fotografii rare după 50 de ani de căsnicie

Adrian Mutu este tare mândru de părinții săi
Imagini emoționante cu părinții lui Adrian Mutu. Cine sunt și cum arată, fotografii rare după 50 de ani de căsnicie

Zilele trecute, părinții lui Adrian Mutu au împlinit 50 de ani de căsnicie și au sărbătorit nunta de aur. Cu această ocazie, fostul fotbalist le-a transmis un mesaj cu adevărat emoționant.

Imagini emoționante cu părinții lui Adrian Mutu

Vineri, 3 noiembrie, părinții lui Adrian Mutu au aniversat 50 de ani de mariaj. Rodica și Spiridon Mutu au fost mereu alături de cei doi copii ai lor, Adrian Mutu și Laura Cordun.

Citește și: Cu ce se ocupă acum Consuelo, fosta soție a lui Adi Mutu. Cum arată la 10 ani de la divorț

Mama fostului fotbalist este originară din satul Inuri, de lângă orașul Topoloveni (Argeș), iar tatăl său oltean din Gorj. Rodica și Spiridon Mutu au o imagine de oameni respectabili, corecți, apreciați, mai ales în comunitățile din care provin. De asemenea, mama lui Adi Mutu era obsedată de fotbal în copilărie.

Mama lui era pasionată de fotbal

“Pe Rodica am cunoscut-o de mult și pot să vă spun că ea era prima vioară în familie, pentru ca șotul, Spiridon, era mai taciturn. Era o fire băiețoasă și toata ziua-buna ziua bătea mingea pe maidan cu copiii de seama ei. Stătea în poartă, de unde conducea cu autoritate ostilitățile de pe teren. Talentul fotbalistului Mutu are rădăcini în pasiunea mamei sale.

Ea este cea care i-a imprumutat lui Adi firea aceea arțăgoasă, de luptător. Tot Rodica este cea care l-a susținut înca de la început sa meargă pe acest drum, deși, în majoritatea cazurilor, băieții sunt susținuti de tați să joace fotbal, pe când mamele se impotrivesc”, a mai dezvăluit doctorul Mihai Nurciu, pentru Libertatea.

Ce mesaj le-a transmis fostul fotbalist

Pe rețelele de socializare, Adrian Mutu a scris un mesaj emoționant pentru cei care i-au dat viață. În plus, a publicat și o imagine cu părinții lui, în tinerețe.

foto: instagram

„Ce aniversare formidabilă aveți astăzi! Felicitări cu prilejul aniversării nunții de aur! Fie ca amintirile frumoase dobândite în acești ani să vă bucure mereu sufletul! Vă doresc să aveți parte de acum încolo de zile senine și evenimente dragi sufletului! În sufletul meu veți rămâne mereu tineri și vă admir cum ați păstrat această iubire timp de 50 de ani și vă doresc cât mai mulți de acum încolo! La mulți ani, mama și tata!”. Mesajele și urările au curs pe Internet, din partea fanilor. „La mulți ani binecuvântați, fericiți și sănătoși să aveți împreună!”, a comentat și Mariana Bachici, soacra lui Adrian Mutu și totodată cuscra soților Rodica și Spiridon Mutu.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Adrian Mutu și soția lui, Sandra. Fostul fotbalist este cu mulți ani mai mare față de cea de-a treia soție

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Nemeș a rupt tăcerea după Survivor All Stars
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *