Imagini impresionante de la petrecerea în care Philipp Plein și Andreea Sasu au anunțat sexul bebelușului. Românca îl va face tată pentru a patra oară

Cum au apărut cei doi viitori părinți

Scris de: Daoud Andra

22 Apr. 2024

Philipp Plein și Andreea Sasu au avut parte de momente emoționante în weekend. Cei doi viitori părinți au organizat o petrecere grandioasă, de tip gender reveal, în cadrul căreia au dezvăluit sexul bebelușului. Cum s-au îmbrăcat creatorul de modă și românca la party.

Philipp Plein și Andreea Sasu, petrecere în cinstea viitorului copil

La aproximativ o lună după ce s-a aflat că așteaptă un copil, Philipp Plein și Andreea Sasu au dezvăluit sexul bebelușului. Designer-ul și românca au organizat, în weekend, o petrecere de tip gender reveal, foarte populară în rândul vedetelor, mai ales în străinătate.

Într-un decor superb, plin cu flori albe, cei doi viitori părinți și-au făcut apariția îmbrăcați de asemenea în alb. Creatorul de modă de origine germană a purtat un costum elegant, în timp ce iubita lui a îmbrăcat o rochie care i-a pus în valoare burtica de gravidă, dar și decolteul. Ținuta cu spatele gol și crăpată pe picior a avantajat-o pe viitoarea mămică.

Vezi și: Cadoul extravagant primit de Andreea Sasu de la Philipp Plein, de ziua ei. Românca îl va face tată pentru a patra oară pe celebrul designer

Cei care au fost prezenți la petrecere, dar și cei care îi urmăresc pe cei doi pe Instagram au aflat, astfel, că Philipp Plein și Andreea Sasu urmează să aibă un băiețel. Românca în vârstă de 34 de ani îl va face tată pe celebrul designer pentru a patra oară. Acesta mai are trei copii, din relațiile anterioare.

Românca mai are puțin până când va naște

Ce spune fotomodelul despre sarcină

Andreea Sasu și Philipp Plein au mai fost împreună în trecut, însă s-au despărțit din cauza infidelităților bărbatului. Ulterior, Plein s-a împăcat cu fosta lui logodnică, însă nu a reușit să o uite pe frumoasa româncă. În urmă cu aproximativ un an, cei doi au reluat legătura, iar în curând vor fi o familie. În luna martie s-a aflat despre sarcina Andreei Sasu. Tot atunci, bruneta și-a sărbătorit ziua de naștere, iar iubitul ei a surprins-o cu un cadou luxos. Plein i-a oferit un Ferrari în valoare de 250.000 de euro cu ocazia aniversării.

Vezi și: Andreea Sasu rupe tăcerea despre sarcină și relația cu Philipp Plein. A vrut să se știe tot adevărul de la ea: “Situația trebuie luată cu calm”

”Tot ce se zice, că așteptăm un copil, este adevărat. Că suntem împreună de un an de zile și ca trăim împreună, da, e totul adevărat, cum a declarat și Philipp. Normal, noi, cei din familie, toți știam cum e situația, dar pentru lumea exterioară, care nu știe ce se întâmplă cu adevărat, lumea judecă prin ceea ce vede. Dar situația trebuie luată cu calm și lumea trebuie să se obișnuiască, pentru că nu e ușor, în special că sunt și copii mici la mijloc. Dar, repet, noi știm lucrurile cum le-am vrut și cum…”, a declarat Andreea Sasu pentru actualitate.net, în urmă cu ceva timp.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *