Imagini nemaivăzute cu Cătălin Scărlătescu. Cum arăta concurentul de la America Express, în adolescență, slab și cu părul lung

Imagini nemaivăzute cu Cătălin Scărlătescu. Pe internet circulă fotografii cu juratul de la Chefi la cuțite în adolescență. Celebrul chef este complet schimbat acum față de cum arăta în anii când încă nu cunoscuse celebritatea.

Cătălin Scărlătescu participă acum la America Express, unde face echipă cu iubita lui, actrița Doina Teodoru.

Imagini rare cu Cătălin Scărlătescu din adolescență

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați chefi din România. Născut pe 20 iulie 1972 în Constanța, juratul de la Chefi la cuțite a știut încă de mic copil ce drum va alege în viață. A fost atras de bucătărie dintotdeauna, iar cea care l-a susținut cel mai mult în tot acest proces a fost bunica lui, de ale cărei rețetete își aduce aminte și acum cu mare plăcere.

„Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet. Țin minte că gătea la începutul săptămânii mâncare de cartofi și fasole scăzută, care sâmbăta se transforma în fasole bătută. La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea. Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine până în ziua de azi”, a declarat Chef Cătălin Scărlătescu, potrivit Playtech.ro.

Primul job

A urmat liceul de profil din orașul natal, iar prima slujbă a avut-o la 16 ani, când s-a angajat pe un post de curier la Hotelul „Flamingo” din Eforie Sud. A muncit din greu pentru a face primii bani pe cont propriu și a petrecut mult timp făcând munca „de jos” până când a primit o șansă de a face parte din echipa bucătăriei hotelului din Eforie Sud.

„Grele, foarte grele, pentru că a trebuit să mă tăi, să mă ard, să mă frig, a trebuit să muncesc mult. Prima mea întâlnire cu restaurantaul a fost undeva prin anul 1987, nu lucrăm chiar ca ospătar. Căram bagaje la Flamingo, în Eforie Sud, şi mi se spunea ‘Da’. Eram poreclit aşa pentru că de fiecare dată când venea cineva să-mi spună să fac ceva, eu nu refuzam. Îmi amintesc că o dată au făcut o glumă şi m-au pus să car un televizor color, extrem de mare, dintr-o cameră în altă. Nu a venit nimeni să mă ajute, aşa că ingeniosul de Scărlătescu a făcut un cărucior din ăla cu rulmenţi, am pus televizorul pe el şi l-am cărat de colo-colo”, a declarat chef Cătălin Scărlătescu, într-un interviu pentru Adevărul.ro.

În primii ani ai carierei a căpătat diferite porecle, de la „Șeful cartofilor”, la „Gică Papanaș”. Și-a continuat drumul având în minte un singur gând: acela de a răzbi într-un domeniu extrem de dificil.

Imagini nemaivăzute cu Cătălin Scărlătescu
Imagini nemaivăzute cu Cătălin Scărlătescu

A călătorit în peste 50 de țări

În ianuarie 1990, Cătălin Scărlătescu a plecat în Germania, iar timp de 12 ani a căpătat o vastă experiență, călătorind în peste 50 de țări. În 2002 a revenit în România cu bagajul plin de cunoștințe din toate bucătăriile lumii.

În tinerețe, Cătălin Scărlătescu arăta compet diferit față de cel pe care cu toții îl cunoaștem din emisiunile de cooking. Avea părul lung, negru și des, dar și multe kilograme în minus.

Glumește spunând că atunci când s-a născut a fost trimis direct la restaurant, deoarece toate rudele sale au fost în aceeași branșă.

„Să vă spun ceva: pe mine, de la maternitate m-au adus direct la restaurant pentru că ai mei, toți, lucrau în branșa asta. Toți, părinți, unchi, bunici, toți au fost în industria asta. Practic eu am învățat să merg ținându-mă de fețele de masă din restaurant”, a declarat Scărlătescu într-un interviu, potrivit stiridirecte.ro.

De ani buni, Cătălin Scărlătescu face o echipă minunată cu ceilalți doi colegi ai săi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, în emisiuni de gătit. În prezent, Scărlătescu este partonul unui cunoscut restaurant din Capitală specializat pe rețete cu ingrediente de la producători români.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop saptamana 6-12 februarie 2023
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.