Imagini rare cu Daniel Pavel și fiul său. Băiatul prezentatorului de la Pro TV a absolvit liceul în Austria: “2 Bac-uri cu brio”

Mesaj emoționant al prezentatorului TV pentru fiul său
Imagini rare cu Daniel Pavel și fiul său. Băiatul prezentatorului de la Pro TV a absolvit liceul în Austria: “2 Bac-uri cu brio”

Daniel Pavel este un tată mândru. Fiul său, Antoniu, a absolvit liceul la Viena și a obținut rezultate foarte bune la cele două examene de bacalaureat susținute. Părinții tânărului au fost alături de el la festivitatea de absolvire. Prezentatorul TV a postat câteva imagini găitoare.

Imagini rare cu Daniel Pavel și fiul său. Adolescentul a absolvit ”cu brio” cele două examene de bacalaureat

Antoniu a studiat în România, însă în urmă cu ceva vreme, el s-a mutat la Viena, alături de mama sa. Fiul prezentatorului TV a urmat cursurile Liceului Francez din capitala Austriei, pe care le-a absolvit în această vară.

De curând, adolescentul a susținut două examene de bacalaureat – pe cel francez și pe cel austriac, pe care le-a trecut cu note foarte bune, după cum spune chiar tatăl său.

Pe rețelele de socializare, Daniel Pavel a publicat mai multe fotografii de la festivitatea de asbolvire. Antoniu apare într-o imagine primind diploma de absolvire chiar de la ambasadorul Franței în Austria. Totodată, prezentatorul TV a distribuit și un mesaj special pentru fiul său, dar și pentru fosta soție, care s-aocupat mereu de creșterea lui Antoniu.

”Grand Final Terminal pentru bāiatul nostru! A riscat, a luptat și a câstigat. 2 Bac-uri cu brio și plus que parfait: cel francez și cel pe care mulți nu l-au ales, cel austriac, numit f sugestiv: Matură. Aveam și noi în interbelicul românesc termenul de examen de maturitate pentru Bac

Imaginea 3 primește diplomă de la ambasadorul Franței la Viena în ovațiile camarazilor sāi.

Imaginea 5  simpaticul șef al clasei amintește de inegalabilele și de neuitat cunoștințe de istorie cu care îi încânta Antoniu. Trăsătură de clan și trib. @ancapirvutoiu Nu există cuvinte de recunoștință pentru cum ai ales în urmă cu 15 ani ptr piticul nostru cu lungi bucle de arămå – atunci și le loup roumain universel – azi

Te iubește Tata, Anto – C.”, a transmis Daniel Pavel.

Citește și: Daniel Pavel continuă să facă vacanțe alături de mama fiului său. Fosta și actuala iubită au o relație la fel de apropiată. „Amândouă sunt femei mature, inteligente” VIDEO EXCLUSIV

De ce s-a despărțit Daniel Pavel de mama băiatului său

Daniel Pavel și fosta lui soție s-au despărțit de ani buni, dar au rămas în relații bune de dragul fiului lor. Prezentatorul TV a vorbit în urmă cu ceva timp despre acest episod, recunoscând că i-a provocat multă suferință fostei sale partenere.

„Pentru că am vrut eu și pentru că nu ar fi vrut ea… să spunem așa. Am plecat eu și am plecat provocând durere și suferință și da, nu e o chestie onorabilă a vieții mele. Eu așa zic (n.r. – că l-a iertat). Iertarea e un proces firesc, continuu, știm cu iartă femeile, nu uită.

Ea e în proces, să spunem, de refacere a vieții. E o luptătoare, proiectul ei de viață este copilul, dar în același timp este o femeie vibrantă, caldă, un prieten minunat și merită pe cineva pe măsura ei” – a mărturisit, în trecut, Daniel Pavel.

FOTO: facebook/ Daniel Pavel

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *