Imagini rare cu fiica Cristinei Cioran. Ema e leită mama ei, cum s-au fotografiat lângă brad

Cristina Cioran, fotografie de colecție alături de fiica ei.
Imagini rare cu fiica Cristinei Cioran. Ema e leită mama ei, cum s-au fotografiat lângă brad

Cristina Cioran, imagine emoționantă cu fetița ei. Vedeta a postat o fotografie pe rețelele de socializare cu micuța Ema, care i-a înduioșat pe fani. Iată în ce ipostaze au fost surprinse cele două.

Imagini rare cu fiica Cristinei Cioran

Cristina Cioran și fetița ei au avut parte de momente magice împreună de Sărbători. Așa cum era de așteptat, Ema a fost răsfățata familiei. A avut parte de multă dragoste și căldura din partea mamei sale și a bunicii, care i-au pregătit cele mai delicioase bucate. Cu siguranță micuța a fost extrem de încântat de mâncărurile pregătite de mama sa, mai ales că vedeta și-a lansat și un blog culinar.

Citește și: Regula de la care nu se abate niciodată Cristina Cioran. Ce refuză în viața personală: “Nu mă atrage deloc!” VIDEO EXCLUSIV

Moș Crăciun a fost și el generos și i-a adus micuței multe jucării și hăinuțe.

”Abia aștept să treacă și sărbătorile astea cu bine și să vină altele, să trecem peste. Moșul o să îi aducă Emei cele necesare și niște jucării. Când o să înceapă să facă liste, atunci va fi complicat. Până atunci, știu eu exact de ce are nevoie. Mami vrea de la Moș să fim sănătoși, în rest nu vreau nimic!”, spunea Cristina Cioran într-un interviu pentru Click!, înainte de Sărbători.

Dar săbătorile nu puteau trece fără tradiționala fotografie lângă brad. Ema și mama ei au fost surprinse de obiectivul aparatului de fotografiat într-o ipostază emoționantă, lângă pomul de iarnă frumos împodobit.

Îmbrăcată cu o fustiță roșie și un pulover alb, fiica Cristinei Cioran a fost atracția principală, topind inimile urmăritorilor mamei sale de pe rețelele de socializare, unde vedeta a postat poza.

Cristina Cioran, alaturi de fiica ei
Cristina Cioran, alaturi de fiica ei

Cum a reușit Cristina Cioran să slăbească 16 kg după sarcină

Cu doi ani în urmă, Cristina Cioran a adus-o pe lume pe micuța Ema. Pe parcursul a aproximativ șase luni, actrița și prezentatoarea TV a urmat cu succes o dietă care i-a permis să elimine kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii. Astfel, vedeta a împărtășit fanilor cu entuziasm secretul care a condus la pierderea a nu mai puțin de 16 kilograme.

”Secretul meu este regimul pe care l-am ținut. Acum chiar am pus puțin peste limita admisă dar mă reapuc, promit. Am slăbit în jur de 16 kilograme în decurs de jumătate de an, nu cred în slăbit rapid. Voi continuă cu dieta, atunci când am nevoie, de exemplu acum. Nu mănânc dulciuri cu zahăr, nu mănânc paste, încerc să evit carbohidrați.”, a mărturisit ea în urmă cu ceva timp.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *