Îmi înșel soțul cu un coleg mai tânăr. Nu am divorțat încă de dragul copiilor. Nu e viața pe care mi-am dorit-o, dar nu știu ce să fac

Aș vrea să divorțez, dar mă gândesc în ce măsură îi va afecta pe copii.
Îmi înșel soțul cu un coleg mai tânăr. Nu am divorțat încă de dragul copiilor. Nu e viața pe care mi-am dorit-o, dar nu știu ce să fac

Sunt căsătorită și am doi copii, unul de opt ani și altul de patru. Însă de șase luni îmi înșel soțul cu un coleg mai tânăr. Nu săriți să dați cu piatra până când nu auziți toată povestea. Nu mi-am dorit să ajung aici, dar uneori, viața nu ține cont de planurile pe care ni le facem noi.

Multe persoane probabil mă vor judeca

Nu mi-am dorit niciodată să îmi înșel soțul și nu am crezut că voi ajunge să o fac. Dar, din păcate, am ajuns în acest punct și chiar vreau să-i pun capăt căsniciei.

Soțul meu este mereu plecat. Lucrează în alt oraș, la 40 de kilometri de noi și pleacă la muncă lunea și se întoarce vinerea. Uneori, însă, stă acolo și peste weekend, dacă apare ceva de făcut. M-am obișnuit cu viața asta de aproape 10 ani, de când suntem împreună. Eu m-am ocupat aici de tot, el doar vine acasă să-i spăl rufele și să i le calc, apoi pleacă din nou. Nu m-am plâns niciodată de viața asta. Am considerat că face un efort pentru familia lui, așa că m-am străduit să-l susțin.

Îmi înșel soțul cu un coleg mai tânăr

Până în urmă cu aproape un an, când într-un weekend în care nu a venit acasă m-am gândit să-i fac o surpriză. Nu am fost niciodată în apartamentul acela de când s-a mutat. Atunci am fost să-l ajut să se instaleze, după care eu nu l-am ma deranjat. Dar pentru că era deja prea mult de când nu a venit acasă și mi-a fost dor de el, am lăsat-o pe mama să stea cu copiii și am plecat să-i fac o surpriză. Numai că cea surprinsă am fost eu. Soțul meu nu locuiește singur acolo. Când am sunat la ușă m-a deschis o femeie îmbrăcată îtr-un halat de casă și m-a întrebat pe cine caut. Am crezut că am greșit, însă când i-am spus numele soțului meu mi-a spus să aștept și l-a strigat. L-am privit în ochi, am vrut să-i văd doar fața, după care m-am întors și am plecat spre casă.

A doua zi a venit și el, însă nu am vorbit cu el nimic. De atunci a mai fost doar de câteva ori acasă. Însă eu m-am schimbat radical de atunci. Nu mai vreau să stau cu el, i-am spus că vrau să divorțez, însă el nu acceptă și mă șantajează că îmi ia copiii.

Imediat după ce am aflat, pe fondul acelei dezamăgiri, m-am cuplat cu un coleg de birou, mai tânăr decât mine cu șapte ani. Știam că mă place de multă vreme, iar acum a fost momentul potrivit. Colegul îmi tot spune să divorțez, că vrea să ne căsătorim imediat, însă mie mi se pare totul prea repede. Și nu știu cum vor fi afectați copiii.

Vreau să divorțez, dar nu știu dacă e bine

Între timp a aflat și soțul meu de relația mea cu colegul de birou și acum mă șantajează și cu asta. Mă amenință că o să-mi ia copiii, însă de venit să-i vadă nu vine.

Le spune tuturor prietenilor noștri că îl înșel, dar nu e spune că el are o relație în orașul în care lucrează. E adevărat, îmi înșel soțul cu un coleg mai tânăr. Dar mă gândesc în ce măsură mai suntem un cuplu, în condițiile în care el stă acolo cu altcineva.

Acum chiar nu știu ce să fac. Pe de o parte vreau să divorțez, dar mă gândesc și la copii, pentru că vor fi destul de afectați de această despărțire.

 

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Care este poziția ideală de dormit în cuplu. Vei avea parte de armonie și romantism
Dana Budeanu, mesaj pentru hateri. Ce ar fi enervat-o pe creatoarea de modă: „Aș fi...
Dezvăluiri fabuloase ale lui Ilie Dumitrescu! N-a mai zis niciodată asta: „Așa am luat prima...
Două transferuri la Oțelul după promovare! Dorinel îi aduce pe atacantul crescut de Hagi și...
ȘOC! Vedeta care se zbate între viață și moarte. E în COMĂ după ce soțul...
Imaginile cu Gabriela Cristea care pare mai euforică decât de obicei în emisiune au făcut...
„Eu așa mi-am găsit metoda.” Emilia Ghinescu a reușit să slăbească vizibil. Câte kilograme a...
De ce s-a prefăcut un bărbat că este mort timp de un an. Metoda ciudată...
Mădălin Ionescu rupe tăcerea după ce a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță: „Cel mai...
Cine e soția lui Pavel Bartoș și ce meserie are. Anca Bartoș și fiicele, ca...
Lily-Rose Depp a confirmat relația cu noua iubită. Cu cine se iubește fiica lui Johnny...
Vica Blochina a primit propuneri indecente din partea unui milionar. Fosta balerină a refuzat o...
6 zodii sunt supuse mâine la luarea unor decizii care le poate schimba viața într-un...
Zodiile avertizate! Cine trebuie să fie foarte atent mâine!
"Nu a văzut mesajul. Dar nu-mi pasă". Radu Vâlcan, gest surprinzător pentru Adela Popescu. Postarea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *