Îmi spune că mă iubește, dar nu face nimic să arate. Faptele lipsesc, nu știu încotro se îndreaptă relația noastră

Relația noastră s-a schimbat atât de mult pe parcursul celor patru ani, încât acum nu mai seamănă absolut deloc cu ceea ce aveam atunci.
Îmi spune că mă iubește, dar nu face nimic să arate. Faptele lipsesc, nu știu încotro se îndreaptă relația noastră

Cred că așa sunt toate relațiile la început. Așa cum afost și a noastră. A curs numai lapte și miere. Nu mergeam nicăieri unul fără celălalt, eram mereu îmbrățișați și dragostea noastră era vizibilă de la o poștă. Acum numai știu ce să zic. Sunt doar patru ani de când suntem împreună, dar parcă nimic nu mai e la fel. Îmi spune că mă iubește, dar nu face nimic să arate. Nu mai simt nici pe departe acea apropiere pe care o aveam la început.

Începutul a fost perfect

Acum patru ani, când ne-am cunoscut, a fost dragoste la prima vedere. Ne-am văzut, ne-am plăcut, iar în câteva zile eram un cuplu. Simțeam că parcă ne-am cunoscut dintotdeauna. Matei e cu cinci ani mai în vârstă decât mine și lucrează, ca și mine, online. Partea proastă e că mereu suntem în fața calculatorului. Partea bună e că mereu suntem împreună, pentru că ceea ce facem nu ne obligă să fim într-un anumit loc. Trebuie doar să ne asigurăm că avem conexiune la Internet.

Lucrurile au început apoi să se schimbe

La început, ne luam amândoi laptopurile și plecam peste tot, împreună. Era perfect. Aveam doar câteva ore de muncă pe zi, iar în rest, trebuia doar să fim atenți să nu apare vreo solicitare. Dacă apărea, o rezolvam în 10 minute și ne vedeam mai departe de viață. Însă după primul an petrecut așa, parcă lucrurile s-au mai schimbat.

Acum, după patru ani, nu mai recunosc nimic din acea relație pe care o aveam la început. Îmi spune că mă iubește, dar nu face nimic să arate. Nici nu mai acceptă să lucreze în aceeași încăpere cu mine. Spune că îl deranjez. Dacă mă apropii de el în timp ce lucrează se ridică de la calculator și mă îndepărtează de acolo. Parcă să nu văd cumva ceva pe ecranul calculatorului.

Însă ce nu știe el este că eu am văzut deja ce ascunde de mine acolo. A crezut că și-a închis calculatorul la un moment dat și a dat să plece. Dar nu era închis, era doar monitorul în stand by și părea închis. Așa că am văzut cam tot ce ascundea de mine.

Acum mi-e frică să-i spun că i-am văzut discuțiile cu sora lui și cu cel mai bun prieten. Dar asta m-a schimbat total. Le spunea că nu mai simte nimic pentru mine și că se simte prins într-o capcană din care nu știe cum să iasă.

Îmi spune că mă mă iubește, dar nu face nimic să arate

Mă gândesc că dacă aș fi găsit vreo conversație cu vreo amantă mi-ar fi fost mai ușor. Aș fi fost victima lui și lucrurile erau clare.  Așa însă, e total diferit. El nu m-a înșelat niciodată și nu pare să aibă pe altcineva. Cel puțin din ce am găsit pe contul lui de Facebook. Dar are sentimente contradictorii și pentru asta nici măcar nu pot să-l învinovățesc. Ba, din contră, mă învinovățesc pe mine pentru că precis, undeva am greșit. Nu știu cum să fac acum să-l recuceresc.

Dacă îl întreb despre noi, despre ce se întâmplă, nu îmi spune nimic. Îmi spune că mă iubește, dar nu face nimic să arate. Acum chiar nu știu încotro se îndreaptă relația noastră și dacă mai avem vreo șansă să ne regăsim unul pe altul. Cel mai ciudat e că nu pot să dau vina pe nimeni pentru asta. Când un om simte într-un anumit fel, simte, și gata. Asta nu e ceva ce poate fi controlat.

Acum cred că nu-mi rămâne decât să aștept și să asist la destrămarea relației noastre, chiar dacă eu încă îl iubesc nespus de mult.

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

9.2 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.