Împăcarea momentului în showbiz. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt din nou împreună, au renunțat la divorț

Soțul Oanei a confirmat împăcarea

Scris de: Daoud Andra

04 Nov. 2023

Împăcarea momentului în showbiz. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt din nou împreună, au renunțat la divorț

La o lună de când au anunțat că divorțează, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au revenit la sentimente mai bune. Cei doi au decis să mai dea o șansă iubirii lor și să treacă peste neînțelegerile din ultima perioadă. Soțul Oanei a fost cel care a confirmat împăcarea și faptul că au renunțat la ideea de a se separa.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf nu mai divorțează

Zvonurile legate de despărțirea Oanei Zăvoranu și Alex Ashraf au început să apară încă de acum câteva luni. Chiar dacă la început au infirmat acest lucru, în urmă cu aproximativ o lună au recunoscut că relația lor nu merge în direcția potrivită și că au decis să divorțeze. Se întâmpla la finalul lunii septembrie, însă până la fapte a mai fost un pas important.

Citește și: Oana Zăvoranu, decizie surprinzătoare după divorțul de Alex Ashraf. Vedeta a dezvăluit totul pe internet

Se pare că cei doi s-au gândit mai bine și au decis să își mai dea o șansă unul altuia. Soțul Oanei Zăvoranu a dat recent un interviu în care a recunoscut că s-a împăcat cu bruneta. Bărbatul a spus că dragostea este mai puternică decât neînțelegerile și că, datorită comunicării, au reușit să ajungă la un numitor comun.

”Da, m-am împăcat cu diva, normal. Dar sunt împăcat cu Oana de mai mult de o lună. Dragostea întotdeauna învinge, ce pot să spun. Am avut o discuție, am vorbit în toată perioada asta amândoi, am ajuns la un numitor comun și ne-am împăcat. Simplu, am renunțat la divorț. Doi oameni care sunt îndrăgostiți și se iubesc cu adevărat, se împacă și trec peste orice popas.”, a declarat Alex Ashraf, pentru Xtra Night Show, potrivit SpyNews.

Oana Zăvoranu și Alex Ahsraf s-au împăcat

Sunt căsătoriți de 7 ani

Oana și Alex Ashraf și-au oficializat relația în anul 2016, în cadrul unei ceremonii discrete. Nași le-au fost Silviu Prigoană și soția sa, Mihaela. Soțul actriței este cu 14 ani mai mic decât ea, însă acest lucru nu a fost un impediment pentru iubirea lor.

Citește și: Oana Zăvoranu a rupt tăcerea după divorțul de Alex Ashraf. Ce a putut să dezvăluie, i-a luat pe toți prin surprindere

Cei doi colaborează și pe plan profesional, bărbatul având o parte dintre acțiunile de la clinica pe care a înființat-o Oana Zăvoranu. De-a lungul timpului, cei doi au avut parte de neînțelegeri, unele dintre ele publice. S-a zvonit, la un moment dat, că bărbatul i-ar fi fost infidel soției sale, dar și că a cheltuit o mare parte din banii moșteniți de Oana de la mama ei. Alex Ashraf a ținut să lămurească și acest aspect, în cadrul intervenției de la Xtra Night Show.

”Nu confirm că am cheltuit din averea Oanei Zăvoranu, din banii familiei, da, confirm, că am făcut o grămadă de chestii, care e problema. Regret, îmi pare rău. Mă interesează să construiesc un viitor cu Oana.”, a mai precizat soțul Oanei Zăvoranu.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *