Oana Zăvoranu a rupt tăcerea după divorțul de Alex Ashraf. Ce a putut să dezvăluie, i-a luat pe toți prin surprindere

Reacțiile vulcanice ale brunetei s-au domolit.
Oana Zăvoranu a rupt tăcerea după divorțul de Alex Ashraf. Ce a putut să dezvăluie, i-a luat pe toți prin surprindere

Oana Zăvoranu a trecut recent printr-un nou divorț. Așa că după separarea de Alex Ashraf a transmis un nou mesaj pe platformele de socializare. Aceasta își dorește să privească înainte și se străduiește să-și umple agenda cu activități care să o distragă de la evenimentele nefericite din trecut. Iată ce a publicat „Querida” recent pe pagina sa de Instagram!

Divorțul Oanei Zăvoranu a șocat publicul

Despărțirea dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf a stârnit un adevărat tumult în industria de divertisment din România, întrucât nimeni nu anticipa acest pas major, mai ales că cuplul a fost împreună timp de peste un deceniu.

De-a lungul anilor, cei doi au făcut mai multe încercări de a depăși obstacolele din relația lor, dar, în cele din urmă, au ajuns la concluzia că cea mai bună soluție este separarea.

Totuși, se pare că fiecare își gestionează sentimentele și trăirile în mod diferit, iar acest lucru nu se schimbă dacă te afli în vizorul publicului. Așa că Oana Zăvoranu continuă cu postările din mediul online.

Citește și: Oana Zăvoranu și Alex Ahsraf s-au împăcat? Ce se întâmplă între cei doi, după declarațiile de dragoste făcute de vedetă

Se pare că bruneta nu are noroc în dragoste

Cu toate că pe parcursul carierei sale profesionale a avut mereu succes, se pare că Oana Zăvoranu nu a avut aceeași șansă în viața sa personală. Astfel, frumoasa brunetă și Alex Ashraf, deși au trecut prin mai bine de un deceniu de căsnicie, au decis să pună punct relației lor.

Oana Zăvoranu a rupt tăcerea după divorțul de Alex Ashraf
Oana Zăvoranu

Ei bine, șanse și-au acordat, așa că în ciuda unor conflicte survenite în ultimii ani, cei doi au făcut eforturi pentru a-și păstra iubirea vie. Cu toate acestea, de data aceasta, lucrurile s-au schimbat și au decis că este momentul să pună punct și să meargă pe drumuri separate.

Vezi și: Oana Zăvoranu, mesaj neașteptat pentru Alex Ashraf în plin scandal de divorț: “Te iubesc nepământesc de mult”

Ce a avut de transmis vedeta în mediul online

După despărțire Alex Ashraf a ales să părăsească casa fostei soții pentru a fi cu o altă persoană, iar Oana Zăvoranu părea că resimte o suferință profundă.

Cu toate acestea, în ciuda imaginilor pe care le împărtășea publicului, ea a ales să facă publice și alte mesaje pline de înțelesuri ascunse, adresate bărbatului cu care a împărțit mai mult de un deceniu din viața sa.

Te poate interesa și: Prin ce trece Oana Zăvoranu, după ce a divorțat de Alex Ashraf. Carmen Harra a făcut previziunea: „Este lovită din două părți”

”Rănile corpului cu timpul se vindecă. Rănile sufletului cu timpul se vindecă. Învățăm să iubim rana. Și pe cel ce a făcut rana. Rănile șlefuiesc omul. Și nasc înțelepciune. Iubirea vindecă”, este mesajul publicat de Oana Zăvoranu, pe contul personal de Instagram.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *