Oana Zăvoranu, mesaj neașteptat pentru Alex Ashraf în plin scandal de divorț: “Te iubesc nepământesc de mult”

Fanii au fost scandalizați.
Oana Zăvoranu, mesaj neașteptat pentru Alex Ashraf în plin scandal de divorț: “Te iubesc nepământesc de mult”

Vestea despre divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf a șocat oamenii, deoarece cei doi au lăsat impresia unui cuplu bine sudat. Astfel, Oana Zăvoranu trece printr-o perioadă dificilă după ce partenerul ei, Alex Ashraf, a decis să pună capăt căsniciei lor care a durat 7 ani. Cu toate acestea, în ciuda separării, actrița a ales să îi facă declarații de dragoste pe platformele de socializare, arătând astfel că sentimentele ei rămân la fel de puternice ca și până acum.

Ce a postat frumoasa brunetă în mediul online

Un scandal puternic a izbucnit între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf în urma anunțului de divorț. Actrița nu a ezitat să-i aducă acuzații grave fostului partener, dar acum pare că își arată suferința fără rezerve.

Recent, pe una dintre platformele de socializare, Oana Zăvoranu a publicat mesaje pline de dragoste pentru Alex Ashraf. Ea mărturisește că îl consideră sufletul ei pereche și că îl iubește extrem de mult.

„Te iubesc nepământesc de mult, ieri, azi, mâine… toată viața până la ultima suflare pe acest Pământ! ❤️❤️❤️??? Așa simt și nu îl pot minți pe Dumnezeu că simt altfel”, a scris actrița pe Instagram.

Citește și: Lovitură dură pentru Alex Ashraf. Ce a făcut Oana Zăvoranu înainte de anunțul divorțului

Oana nu s-a sfiit și a continuat cu declarațiile

Totodată, pe InstaStory, Oana Zăvoranu a distribuit o fotografie în care apare alături de Alex Ashraf, și a transmis un mesaj care a surprins pe toată lumea, având în vedere acuzațiile de infidelitate care planează asupra bărbatului.

Oana Zăvoranu, mesaj neașteptat pentru Alex Ashraf în plin scandal de divorț

„Nu știu dacă știi, dar ești sufletul meu geamăn și sufletul meu pereche. Pe soartă și pe destin”, se arată în mesajul care însoțește fotografia.

Vezi și: Prin ce trece Oana Zăvoranu, după ce a divorțat de Alex Ashraf. Carmen Harra a făcut previziunea: „Este lovită din două părți”

Ce au avut de spus internauții cu privire la aceste postări

Admiratorii Oanei Zăvoranu nu au fost de acord cu schimbarea neașteptată din viața ei și au început să își exprime părerea despre situația actuală.

De asemenea, femeile par să îl blameze pe Alex Ashraf pentru ceea ce s-a vehiculat în presă că ar fi făcut. Cu toate acestea, se pare că reacțiile Oanei Zăvoranu nu mai sunt la fel de vulcanice și a reușit să ne surprindă din nou cu o abordare mai pașnică în acest moment dificil din viața ei.

Te poate interesa și: Alex Ashraf, după despărțirea de Oana Zăvoranu: „Eu am plecat din căsnicie, eu am înaintat divorțul”. Ce s-a petrecut, de fapt, între ei

„Plângi după unul care te-a înșelat? Serios?”,

„Draga mea, nu te-a meritat niciodată! Tu ai nevoie de un bărbat adevărat, nu de puștani”,

„Nu merită Oana! Fii puternică și realistă! Dumnezeu să-ți dea putere și înțelepciune”,

„Începe depresia? Aloooo trezirea”,

„Numai ea știe ce e în sufletul ei. E ușor să ne dăm noi cu părere… Dumnezeu să te binecuvinteze și să ți dea putere și înțelepciune să mergi înainte cu bune și rele”, au fost câteva dintre comentariile primite de vedetă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
6.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *