În ce a fost nevoită Minodora să se încalțe la un concert: “Pentru mine a fost șocul lumii!”. Ce ritual are înainte de fiecare concert. VIDEO EXCLUSIV

”M-am uitat, eram puțin din Charlie Chaplin”
În ce a fost nevoită Minodora să se încalțe la un concert: “Pentru mine a fost șocul lumii!”. Ce ritual are înainte de fiecare concert. VIDEO EXCLUSIV

Minodora ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, ce ritual are înainte de fiecare concert, explicând că îi place să fie pusă la punct pentru a avea o interpretare cât mai bună. Mai mult, cântăreața ne-a povestit care a fost cel mai amuzant moment din carieră, totul având legătură cu ținuta pe care a afișat-o.

Minodora, despre ritualul pe care îl respectă înainte de spectacole

Minodora, aflată la concertul organizat de Adrian Enache, la Sala Palatului, ne-a dezvăluit că a avut un întreg ritual pentru acest spectacol inedit. Totuși, vedeta are grijă ca, înainte de fiecare eveniment, să aibă totul pus la punct. Ea se folosește de miere de albine, dar și de ciocolată pentru a avea energie:

“Pai de azi dimineață. Până m-am dat cu creme, cu ăstea, că mie îmi place să am pielea hidratată. Nu m-am machiat încă, doar ochii i-am făcut, urmează să îmi pun fondul de ten pe față puțin mai târziu ca să nu se strângă și să fie impecabil înainte de intrarea pe scenă. Mi-a luat ceva, până mi-am luat mierea de albine la mine, mi-am luat cafeaua, mi-am luat ciocolata, ca să îmi dea puțină energie. Ținutele, machiaje, ce mi-am luat, așa, ușor, ușor, de azi dimineață.

Este un spectacol important, fain. Și nu numai de asta, eu, în general, așa apar pe scenă, foarte pusă la punct. Dacă eu mă simt așa, este un surplus pentru toată interpretarea mea pe scenă și toată apariția”.

Cântăreața Minodora
Cântăreața Minodora

Care este cel mai amuzant moment din cariera muzicală

Vedeta ne-a dezvăluit că își cumpără mai multe perechi de încălțăminte de același fel pentru a se simți comod. Totuși, înainte de un spectacol, ea a plecat cu pantofi care corespundeau unui singur picior, fără a lua perechea. Minodora a dus la capăt concertul, anunțând publicul de ce i s-a întâmplat:

“Am ajuns la eveniment și aveam doi papuci de dreptul. Dacă există pantofi în care mă simt comod, mă duc și mai cumpăr o pereche sau poate două. Și în ăia “mor”, mai ales dacă am 2-3 intervenții în evenimentul respectiv, 2-3 ore de cântat.

În general, nu cânt, am un program, două, dar dacă am mai multe, în general merg pe pantofii respectivi. Grăbindu-mă să merg spre eveniment, am luat doi de dreptul. Având mai multe perechi, cred că am chiar 3, pantofi negri de lac.

Am ajuns la eveniment, când mă încalț, văd: “Ce nu merge?”. Îți vine să crezi că am cântat așa, în ei? Nici nu se vedea. M-am uitat, eram puțin din Charlie Chaplin. Zic: “Oare s-o vedea, nu s-o vedea?”. Am încercat să caut pe la fete, pe acolo, dacă cineva putea să mă ajute cu un 39. Găsisem, dar nu se potrivea cu ținuta. Am cântat așa.

Am anunțat la microfon: “Nu vă supărați pe mine, dacă vă uitați și vi se pare ceva nelalocul lui, am doi pantofi de dreptul sau stângul, nu mai știu ce aveam exact”. Pentru mine a fost șocul lumii. Și acum mă doare ceva, mă apasă”.

6.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.