În ce investește Răzvan Simion banii câștigați din televiziune. „Vă recomand și vouă”

În ce ne recomandă Răzvan Simion să ne investim banii.
În ce investește Răzvan Simion banii câștigați din televiziune. „Vă recomand și vouă”

Răzvan Simion este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din România. La fel ca mulți alți oameni de televizune de la noi, simpaticul „matinal” și-a încercat și el norocul în afaceri. Iată în ce a ales să investească în ultima perioadă colegul lui Dani Oțil.

În ce investește Răzvan Simion banii câștigați din televiziune

Răzvan Simion este pasionat de călătorii. Și cum în timpul anului nu are prea multe ocazii să viziteze alte țări din cauza programului încărcat, pe timpul verii, atunci când emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” intră în vacanță, recuperează din plin.

A renunțat însă să mai cumpere suveniruri din fiecare vacanță și preferă să se întoarcă acasă doar cu amintirile frumoase ale clipelor petrecute pe alte meleaguri.

„Din fiecare vacanță am venit cu un bagaj de experiențe. Îmi place foarte mult Italia și tragem des acolo, căci acolo știu cum merg lucrurile și îmi e ușor să mă învârt. În Bali m-aș întoarce veșnic, doar nu în august acum pentru că s-au scumpit foarte tare biletele de avion”, a declarat el, pentru Antena Stars.

Nu se mai axează pe imobiliare sau mașini

Prezentatorul TV spune că banii pe care îi câștigă îi place să îi investească în propria persoană. El și-a dat seama că nu mai are rost să cheltuie mulți bani în imobiliare sau mașini.

„Ca să fiu egoist spun că investesc în mine. Îmi place să-mi cumpăr chestii interesante sau să le primesc. Nu mai investesc în mașini și în imobiliare. Eu sunt împotriva pieței, nu știu să le fac, așa că am decis ca toți banii să-i cheltui prin vacanțe, ceea ce vă recomand și vouă”, mai spune Răzvan Simion.

Răzvan Simion
Răzvan Simion

„Am parteneri diverși care se ocupă de vestimentație”

De asemenea, colegul lui Dani Oțil a recunoscut că ține foarte mult la imaginea lui și din acest motiv a ales să colaboreze cu diverse persoane din industria fashion.

„Am parteneri diverși care se ocupă de vestimentație, dar, da, în ultima perioadă îmi dă un vibe foarte bun. Chiar m-a întrebat o dată o studentă la jurnalism cât de importantă este vestimentația la o emisiune TV și ea nu se aștepta să-i spun că e foarte importantă și că procentele sunt destul de mari în zona asta, pentru că o haină care îți stă bine, îți dă și un vibe foarte bun, iar asta contează”, a mărturisit prezentatorul de la Neatza.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *