În ce obișnuiește Nicole Cherry să-și investească banii: „Îmi plac foarte mult” VIDEO EXCLUSIV

Solista a vorbit despre obiectul care are o mare valoare sentimentală pentru ea

Solista Nicole Cherry este extrem de atentă la imaginea ei și, de-a lungul timpului, a încercat să-și investească finanțele în piese vestimentare și în accesorii de calitate, care să o pună în evidență. Se pare că acest lucru i-a fost insuflat chiar de părinții ei. Nicole Cherry a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că prima ei bijuterie primită de la părinți a fost de mare valoare sentimentală, dar în aceeași măsură și financiară.

Își adoră fetița: ”E tare-tare, aș numi-o, periculoasă”

Încă de la 18 ani, când a primit prima ei bijuterie valoroasă, Nicole Cherry a știut care sunt accesoriile în care merită cu adevărat să investească. Recunoaște însă că nu este mână largă și că achiziționează doar bijuteriile de care are nevoie pentru a-și completa anumite ținute. Dovadă că, până în momentul de față, nu i-a cumpărat fiicei sale nicio bijuterie.

 

„I-am cumpărat o singură pereche de cerceluși, dar de fapt nu i-am cumpărat eu, i-a cumpărat soțul meu, pe care i-am și schimbat după câteva zile după ce am putut să schimbăm acei cercei de la spital. După ce i-au făcut găurile în urechi, la spital, i-am mai ținut pe aceia câteva zile și imediat după i-am schimbat”, a povestit artista, care mărturisește că nici nu crede că o să investească prea mult în bijuteriile fiicei sale, cel puțin nu în primii ani de viață, căci este conștientă că va veni ziua în care Anastasia va umbla în cutia cu bijuterii a ei.

„Sunt o investiție, dar în afară de cercei nu i-am luat nimic. Îmi este greu pentru că îmi este și frică să nu o strângă, e încă mică. Dar are de la mama ei ce să poarte nu îmi fac griji de ea. E adevărat că nu mai e așa mică, e chiar deja măricică. Și eu mă uit la ea și nu îmi vine să cred cât de repede a crescut. Nu îmi vine să cred. E tare-tare, aș numi-o periculoasă. Așa mai din popor un pic”.

Nicole Cherry și fiica ei
Nicole Cherry și fiica ei

„De regulă, stau bijuteriile pe mine că-mi plac mult”

Cu siguranță va păstra primii cercei ai Anastasiei, așa cum a păstrat și toate cadourile primite de la părinți.

„Eu am avut prima bijuterie la 18 ani. A fost o brățară pe care o am și acum. Bine că mi-ai adus aminte de ea, căci trebuie să o duc să-i facă o mică reparație, pentru că nu se mai închide foarte bine. Aveam des acest vis, cum că îmi pierd brățara. Ea fiind și de o valoare mai mare, eram foarte stresată. Așa că am preferat să nu o mai port până nu o repar, că știu eu că e la loc sigur”, a mai povestit Nicole Cherry.

Deși aproape 6 ani a trăit cu spaima că va pierde brățara primită cadou la petrecerea de majorat, Nicole se numără printre norocoșii care nu rătăcesc lucrurile prețioase.

„De regulă, stau bijuteriile pe mine că-mi plac mult. Nu le pierd. Stau la loc sigur”, a mai completat amuzată Nicole Cherry pentru EGO.ro

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *