Modul inedit prin care Nicole Cherry o să petreacă Sărbătorile. „Pe fini cred că o să-i chem la cinema, nu la masă”. Ce pregătește artista VIDEO EXCLUSIV

Soțul ei o ajută și pe plan profesional

Nicole Cherry nu este doar o voce de excepție, ci și o bună actriță. După ce a fost protagonistă în videoclipuri și a jucat și într-un lungmetraj, artista a trecut la un alt nivel. Nicole Cherry a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că se pregătește de lansarea primului film în care are rol principal, iar asta va însemna că anul acesta își va petrece Sărbătorile de la o premieră la alta pentru promovare.

”Pe fini cred că o să-i chem la cinema, nu la masă”

Printre concerte, înregistrări, emisiuni, evenimente, Nicole Cherry ajunge și pe platoul de filmare de la „Romina”, film unde are rolul principal. La toate acestea se adaugă și datoria de mamă, pe care artista încearcă să nu o neglijeze absolut deloc, Anastasia și soțul ei fiind în continuare pe lista de priorități. Cu o agendă atât de plină, Nicole mărturisește că are nevoie de ajutor profesionist, dar că cea mai mare bază o are în soțul ei:

”Acum o am pe fata de la video, Instagram și ce mai vrei tu, ea se ocupă de partea asta. Soțul meu să se ocupe de alte lucruri. E tot cu mine, în spate, dar se ocupă de alte lucruri. Preferă să stea departe de camere. Am preferat să iau un profesionist care să se ocupe de fotografii și de video. E mai greu pentru el cu Instagramul, cu pozatul. E bine așa cum suntem”, ne-a declarat Nicole Cherry, de pe covorul roșu, la Premiile Romanian Music Awards.

În această perioadă și cea imediat următoare, Nicole se bazează pe tot sprijinul familiei, chiar și al finilor săi:

”De Crăciun, cel mai probabil o să mă vedeți în cinema pentru că o să fie lansat filmul Romina, viața mea. Momentan, sunt într-o perioadă extrem de aglomerată, cu concerte, cu filmări, stau și cu Anastasia, deci e o perioadă aglomerată, dar frumoasă. Încerc să mă bucur de fiecare parte așa cum mi-o dă Dumnezeu, să o iau de-a gata. Încerc să mă și odihnesc atunci când pot pentru că este o perioadă solicitantă. Pe fini cred că o să-i chem la cinema, nu la masă”, a mai spus amuzată Nicole Cherry pentru EGO.ro.

”A fost foarte frig la filmări. Am stat într-un frig de nu mi-a mai ieșit din oase”

Extrem de entuziasmată, Nicole ne-a vorbit puțin despre acțiunea filmului, deși nu au început promovarea peliculei:

„E o poveste frumoasă de dragoste, cu multă muzică, ceva care până la urmă toți adolescenții au trăit un pic în perioada de distracție, de absolut tot. Se vor regăsi unii dintre ei și probabil se vor îndrăgosti împreună poate de personaj, de muzică, de absolut tot. A fost foarte frig la filmări. Am stat într-un frig de nu mi-a mai ieșit din oase. Chiar ziceam până să vină frigul că vreau să vină iarna, toamna, să port paltoane, dar îmi retrag cuvintele. Chiar mi le retrag. Eu vreau vara înapoi, gata!”, ne-a declarat artista.

Nicole Cherry se pregătește de lansarea filmului „Romina”
Nicole Cherry se pregătește de lansarea filmului „Romina”

„Poate o să existe și o partea a doua”

Chiar dacă nu este la prima ei experiență pe platourile de filmare, de data aceasta este cu totul diferit:

„E al doilea film. Am fost la actorie, dar real doar două filme am făcut. Acesta este cel de-al doilea film în care joc. Îmi place foarte mult. Cine știe, poate o să fiu și pe partea cealaltă a camerei, în postura de regizor. Idei sunt, pot să zic că idei sunt, doar că e greu și e greu pentru că am trecut deja printr-un film și știam cum e, iar atunci nici nu aveam rol principal. Acum s-a ridicat un pic nivelul pentru că este rol principal și simt o presiune, nu din partea oamenilor, căci echipa este senzațională, ci din interiorul meu. Îmi spun mereu dacă Romina o să fie pe placul publicului, dacă o să fie la nivelul așteptărilor. E o presiune interioară care sper eu să mă ajute să fac și să dau tot ce e mai bun pe set, ca în final filmul să fie unul reușit. Publicul să o placă pe Nicole în rolul de Romina și poate o să existe și o partea a doua. Nu se știe”, a mai spus Nicole.

Nicole Cherry, soțul ei și finii
Nicole Cherry, soțul ei și finii

Deși s-a lansat drept Nicole Cherry, imediat după nuntă ea și-a schimbat numele în Nicoleta Popa. Cu toate acestea, nu crede că va folosi în vreun fel numele dobândit în urma căsniciei:

„Trebuie să-l întrebăm pe Matei (n.r. Matei Dima producătorul filmului). El o să hotărască cum o să mă treacă, dar cred că o să mă treacă Nicole Cherry. Ca să nu se uite oamenii ciudat. Nu știe nimeni cine este Nicoleta Popa”, a mai completat Nicole Cherry pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *